Restaurant Secret (Casa Caius)

Vizualizari 3.853 Vizualizari 
Comentarii 4 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Internationala
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 50-100 RON
Evaluarea Restograf
(Sep-13)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 4 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Schitu Darvari 4, BUCURESTI


0723.034.445, 031.425.02.36

Site detalii

Galerie Foto


Pe scurt63801

Nu am reusit sa inteleg din ce mi-a spus chelnerul daca restaurantul acesta se numeste « Secret » sau « Casa Caius » sau toate la un loc, adica « Restaurantul Secret – Casa Caius ». Cert este ca a fost cel mai prost restaurant la care am fost in ultima jumatate de an in Bucuresti.

Pacat de asezare, pentru ca acest Restaurant Secret – Casa Caius sta in unul dintre cele mai frumoase locuri din Bucuresti, din acelea cu multa poezie, chiar vizavi de Schitul Darvari, la Gradina Icoanei. E o casa destul de mica, fara etaj, veche, cum sunt toate acolo, cu o curte mica in fata. Inainte a fost acolo un alt restaurant, Salsa Picante, cu un asa-zis specific spaniol, cu putin mai breaz decat acest Restaurant Secret – Casa Caius. Cred ca amenajarea, mobilierul si tot ce mai e acolo au fost preluate cu totul de la Salsa Picante, in iunie 2013, cand a fost deschis, fara sa fie schimbat nimic, ce sa mai vorbim despre renovare sau o imbunatatire pe ici, pe colo. Locul arata prost, cu pereti visinii si culori violente peste tot, arata a nepasare si neglijenta. Si mult, foarte mult fum!

Meniul e imens la Restaurantul Secret – Casa Caius, la fel cum era si cel de la Salsa Picante, de m-a facut sa scriu un articol cu titlul « Cum imparte Salsa Picante 166 de feluri la 8 mese ». Cred ca cei de la Restaurant Secret – Casa Caius au preluat cifra 166, au lasat acelasi numar de mese, insa au scazut calitatea mancarii, din cine stie ce motiv. Pentru ca mancarea de la Restaurant Secret – Casa Caius e banala, in cel mai bun caz.

Nu e de mirare ca nu am vazut clienti la Restaurantul Secret – Casa Caius, desi preturile nu sunt mari.

Asadar, Restaurantul Secret – Casa Caius e un restaurant slab, fara sens, as spune. Sper ca nu il vor lasa asa, pentru ca nu vad cine s-ar duce pana acolo si, cu atat mai putin, cine ar reveni intr-un asemenea loc. (GB – septembrie 2013)

Localizare Restaurant Secret (Casa Caius)

Schitu Darvari 4, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
De acord, unul dintre cele mai proaste. Preparate vechi, la limita dinspre “de aruncat”, servire lenta, ce e scris la ingrediente nu se pupa cu ce ai in farfurie.
Proasta alegere, ma mir ca nu m-am intoxicat.
Se scot cu meniul zilei, care e preparat in ziua respectiva – asta stiu de la colegi, ca nu am tupeu sa mai mananc acolo.
Le-am lasat un comentariu decent pe facebook si au ales sa-l stearga.
Evitati-l!

Reply

Am intrat din intamplare pe site-ul asta si sunt chiar mirata de comentariul d-lui Butunoiu. Eu mi-am facut ziua de nastere la restaurantul acesta asta-vara si, sincer, chiar aveau clienti. Eu am vorbit cu o doamna, cred ca era patroana, care mi-a facut o oferta super tare. Adica ne-a dat din partea casei vin varsat si bere la draught, cat am vrut noi. Si petrecerea chiar a fost foarte reusita, osptarii au fost prompti iar mancarea foarte gustoasa. M-am uitat pe pagina lor de fb si am vazut ca au niste preparate super misto pe care chiar vreau sa le incerc.

Reply

ca..at de restaurant

Reply

e pozitionata central, aproape de zonele de interes,multe birouri in zona,se serveste in special meniul zilei,proaspat si rapid.Nu exceleaza in mii de feluri de mancare,iar,cele prezentate in meniu chiar exista. Personalul este amabil,este curat si se simte mana proprietarilor care fac cu schimbul si supravegheaza tot. Fara “fitze” si figuri.Preturile-mai mult decat decente.

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


two + 4 =Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,