Restaurant Les Cerisiers (Residence)

Vizualizari 8.934 Vizualizari 
Comentarii 17 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Top
Bucatarie: Internationala
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: >150 RON
Evaluarea Restograf
(Sep-10)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 19 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto


Pe scurt29989

E restaurantul din cadrul hotelului Residence din apropierea Manastirii Casin. Ca si in celelalte locatii ale lantului, amenajarea e superba, facuta cu mult gust si rafinament. Meniul e facut cu pretentii de "haute gastronomie" mediteraneana si sunt convins ca asociaza abuziv "Bio" la numele restaurantului si chiar pe meniuri. Mancarea a fost sub asteptari, probabil si pentru ca eram singur in tot restaurantul. Un chelner mai in varsta a lasat o impresie foarte placuta, cu aerul si cu imaginea lui ca din filme. L-am si pus pe lista celor mai buni chelneri. Nu am pus 10 la ambianta (desi e unul dintre cele mai frumoase restaurante din Bucuresti) deoarece l-am gasit mereu gol. Preturile sunt mari, doar mancarea nu merita banii. Cei de la Les Oliviers mi-au spus ca aici au un chef strain, insa cei de aici sau nu au auzit de el, sau considera ca e un secret care trebuie sa fie bine pazit. (GB)

Localizare Restaurant Les Cerisiers (Residence)

Alexandru Constantinescu 33, Bucuresti,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?




poate am nimerit intr-o zi nepotrivita, contrar asteptarilor, servirea a fost proasta, am asteptat comanda 45 min. si nici macar nu a fost grozava, iar toaleta era murdara

Reply

Serviviciile sunt bune, acum depinde si pe cine nimeresti…e un domn cu cravata, pe la 40 de ani care e… trecut de mult… a reusit performanta sa imi strice doua mese din trei luate la aceasta locatie, a treia oara m-a servit un baiat care dupa aspect nu spunea multe, dar atentia si grija pe care mi-a oferit-o, m-a facut sa vad ca exista si altceva. Meniul interesant, atmosfera placuta, daca nu aveam acele incidente cu domnul cu cravata, i-as fi dat zece, dar scarba si tupeul cu care ne-a tratat nu ma lasa sa acord aceasta nota.

Reply

Am fost zilele trecute la prestigiosul restaurant hotel Residence,cu un prieten, proprietar de restaurant de asemenea, incantat de design, de atmosfera, care in ciuda faptului ca e un local cu pretentii, este degajata, familiara,in nici un caz rigida, muzica de bun gust, mi-a placut si recomandarea domnisoarei, care avea vorbele la ea, carismatica si pregatita, desi initial am spus ca e hostess dupa aspect, m-a ajutat sa ma decid, am cerut paste porccini si dansa a venit cu o recomandare excelenta, paste cu trufe, o alegere foarte buna, prietenul meu a comandat dorada cu un mix de legume, placut surprins, desi nu aveam intentia sa bem ceva, ne-a convins sa luam o sticla de vin, alegere pe care nu am regretat-o, un vin romanesc foarte bun, dupa aceea mi-a explicat domnisoara ca managerul restaurantului este somelier de origine si de aceea au doar vinuri exceptionale, preturi accesibile. O experienta frumoasa!

Reply

Pe terasa am stat sa astept 25 minute pt un fresh si o limonada… nu recomand… chiar sunt multi tigani.. pacat de terasa,e tare misto! Era un batran simpatic la primire care duhnea a alcool… pt el as da un 7 era amuzant tare…

Reply

Locul e frumos,dar personalul are prea multi tigani…

Reply

Nu stiu de ce laudati atat personalul… am fost o singura data, atunci o individa mai inchisa la culoare si cu accent specific mi-a luat comanda,cred ca era noua(cum piti sa angajezi astfel de oameni???)si s-a balbait,bu a stiut ce contine preparatul,la vin s-a dus sa ilbintrebe pe seful ei cand am intrebat-o ce vin recomanda,nu a stiut sa spuna nimic nici de vin,nici de mancare. Doi,barmanul cres ca era beat sau drogat nu mi-am dat seama exaxt,vorbea codat,in reluare,nu prea am inteles interventia lui la masa,trebuia sa fie eclarificatoare,dar…Nu mi-abplacut staff-ul,multi tigani…nu se potriveau peisajului…

Reply

UNUL DINTRE CELE MAI FRUMOASE LOCURI DIN BUCURESTI, NICHOLAS SI NEPOATA LUI ADORABILA AU AVUT MEREU GRIJA SA IMI OFERE CELE MAI FINE SERVICII, PERSONALUL VECHI(CRED CA E DE LA DESCHIDERE, UN MARE PLUS INTR-O AFACERE!!!) SI PROFESIONIST, E PLACUT SA VEZI MEREU ACELEASI FETE ZAMBITOARE CARE TE RECUNOSC SI TE FAC SA TE SIMTI CA ACASA, ITI OFERA UN PLUS DE INCREDERE. MANAGERUL FOARTE GLUMET! AM STAT AICI, PENTRU CA E SI UN HOTEL SUPERB, AM MANCAT AICI, DIMINEATA, LA PRANZ SI SEARA… SUPER!!!!!

Reply

Sa fim seriosi cu 3 stele….aici ati exagerat.
Ca nu e in primele 10 din Bucuresti e una, dar chiar asa…..in fine, aici am mancat cel mai bun lup de mare si cel mai bun tort la desert.

Reply

E frumos,mancarea buna,personalul in frunte cu managementul foarte pregatit si amabil, experiente frumoase in acest local,personal tanar,frumos,zambitori mereu,revin cu placere de fiecare data… domnul Nicholas e cel mai tare!!!!

Reply

Toata vara am venit la acest restaurant, privelistea seducatoarea de-a dreptul, gazda, Raluca, o pustoaica de 20 de ani, de-a dreptul mortala, calda si zambitoare de fiecare data s-a ocupat de mine si prietenii mei intr-un mare stil, desi este mereu aglomerat, mereu te simti coplesit de atentia pe care ti-o acorda personalul foarte bine pregatit. Nota zece pentru tot.

Reply

nu recomand nimanui sa mearga aici deoarece mancarea e nu proasta extra proasta si mai grav este faptul k umbla gandacii pe toata mancarea
adevarat este ce va spun

Reply

Da,cu mancarea am avut o oarecare problema…m-am lasat “sedus” de povestioara interesanta pe care ospatarita mi-a facut-o si am ales “o supa de pui proaspata cu taietei de casa” care cred ca era de o saptamana si avea vegeta cu nemiluita in ea si un peste”proaspat”(praspat dezghetat in opinia mea)…personalul pregatit,mi-a lasat o impresie buna,ospatarita m-a convins sa aleg aceste preparate cu zambetul si atitudinea naturala,dar bucataria nu s-a ridicat la nivelul descrierii ospataritei…dezamagit de preparate…muzica de bun gust,atmosfera fosrte placuta,oamenii zambitori si gata sa te ajute,acest lucru l-am apreciat,probabil voi mai veni,dar pt o sticla de vin nu pt bucataria supraestimata…apropo,bun,foarte bun marketing,au vanzatori experimentati

Reply

A,am uitat la – 20 de grade seful de sala imi zice sa merg sus pe terasa sa admir privelistea,cred ca era manga,oare cum se accepta asa ceva?la evenimente,mereu i-am cerut apa minerala si mi-a pus apa plata,cred ca face economie la apa minerala,nu stiu…

Reply

Da,am observat mereu cand am fost,au incercat sa scape repede de mine cu niste platouri,m-a servit mereu(din nefericire)seful de sala,un domn in varsta de o nesimtire… mereu duhneste a bautura si iti baga pe gat cu forta ce expira la bucatarie,uneori”uita”sa aduca nota si iti spune cat face.Am participat si la cateva conferinte aici,deoarece firma la care lucrez face constant conferinte in acest loc,omul angajat sa aibe grija de evenimente e sub orice critica,intotdeauna a dat-o in bara,pacat de design,pacat de marketing…prea multa reclama…mancarea mult sub asteptari,servirea asa si asa,un 6 ii dau pt design si pt ospataritele frumoase.

Reply

Nota 4 din 10, acordata cu indulgenta, per ansamblu. Mancarea e slab-mediocra, in schimb preturile sint foarte mari. Procesul de servire, insistenta nesimtita de a comanda altceva decat ce vroiam, precum si toate recomandarile ospatarului arata lipsa cu desavarsire a profesionalismului. Am remarcat si vocabularul limitat din partea personalului, compensata din plin insa cu tupeu de maidan.
Surpriza serii a fost insa cind am primit nota de plata, marita artificial cu peste 20%. Se pare ca noi, 10 persoane, in 3 ore, “am consumat” 37 de ape de 0,33 litri x 8,5 RON. Asta in conditiile in care jumatate dintre noi nu au baut deloc apa.
Concluzie: experienta neplacuta, nu recomand nimanui.

Reply

Mereu cand am fost la acest hotel bucatarii au dat-o in bara cu mancarea,crema de somon execrabila,crema de sparanghel jalnica,muschiu de vaca nefacut inauntru…etc.,noroc cu copila ce m-a servit,zambea de mama focului,o parere buna am avut-o de servire…mereu am gasit un chelner in varsta alaturi de o copila,nepoata acestuia(cred,dupa apropiere)e bine ca promoveaza ideea de familie la locul de munca m-a impresionat bunicul si cu nepoata, radeau,zambeau,o imagine placuta data unui local gol,atmosfera e de nota 10,mancarea e din punctuil meu de vedere slab preparata,dar consider ca e un local perfect sa bei o limonada,terasa e de mare competitie,un domn in costum negru,serios,mereu supravegheaza lucrurile,un sfat,sa schimbe bucatarul,designul excelent.

Reply

pe bucatarul sef il cheama moham saad. este egiptean.
la pranz e mai animat. vin oameni politici si de afaceri. mancarea e un amestec (nu pot sa-i spun fusion) de libanez (au humus, tabouleh), de mediteranean (peste, fructe de mare (congelate!!!), ceva frantuzesc (foie gras), italienesc (paste) si romanesc cu sarmalute si papanasi!!!! pentru toata lumea!
lucru bun a ca au patiserie proprie, lucru rau e ca pun in crema de sparanghel cartofi si amidon.

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


+ one = 10



Taguri: , , , , , , , , , , , , ,