Restaurant Champions (Marriott)

Vizualizari 6.322 Vizualizari 
Comentarii 1 Comentariu 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Americana
Dominanta: Steak & grill
Pret/meniu: >150 RON
Evaluarea Restograf
(Oct-10)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 23 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto


Pe scurt27999

Eu nu imi aduc aminte sa fi vazut vreodata un restaurant prost intr-un hotel de lux, indiferent ce fel de restaurant ar fi acela. Prin urmare, Champions e un restaurant bun, cu mancare buna. Ma rog, in masura in care o mancare americana poate fi buna. Multa carne, evident, multi cartofi, lucruri din astea. Nimic special de povestit... (GB)

Localizare Restaurant Champions (Marriott)

Calea 13 Septembrie 90 (Hotel Marriott), BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Un restaurant excelent, dar din pacate nu despre restsurant va scriu!

Am ajuns asta seara la Hotel Mariott din Bucuresti si pentru prima data am parcat masina pe locurile libere din parcarea hotelului. Mentionez ca nu pe cele rezervate, ba chiar spre iesirea din parcare. M-am apropiat de intrate unde am fost intampinat de “pasnicul” hotelului. Un tip extrem de needucat care atunci cand vorbea se apropia atat de mult de mine incat sa pot sa-i simt ultimele feluri de mancare pe care le manca la pranz. Bineinteles ca vroia ceva de la mine. M-am prins dupa atitudine si am bagat mana in buzunar, dar el vroia altceva…cheile de la masina. Evident ca am refuzat. Va spun serios, nu-mi inspira incredere nici sa-l las sa faca poza cu masina, dar sa-i mai dau si cheile.
Atunci am primit replica: “lasati cheile sau dispareti”
Am urmat procedurile: intrat in hotel, mers la receptie, cerut explicatii, scris reclamatie si tot asa. Maine merg la protectia consumatorului si pe unde mai stiu…
Atitudine jalnica de la inceput si pana la sfarsit. Urmata de cateva rasete in parcare, bineinteles in spatele meu…chiar de la persoana care incercasec mai inainte la receptie sa-mi rezolve “problemele”!
Ca o concluzie OAMENI NEPREGATITI ACOLO UNDE NU TE ASTEPTI SI PORTARI CU SIMTUL RASPUNDERII
Rusine Hotel Mariott

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


7 − = threeTaguri: , , , , , , , , , , , , , , , ,