Restaurant City Grill (Lipscani)

Vizualizari 7.330 Vizualizari 
Comentarii 3 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Romaneasca
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 50-100 RON
Evaluarea Restograf
(Jun-10)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 34 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Lipscani 12, BUCURESTI


021.233.98.18, 0729.626.262

Site detalii

Galerie Foto

Autoportret

City Grill se adreseaza clientului metropolitan, caruia ii place sa-si petreaca timpul liber in oras, intr-un loc relaxant si comod.

sursa foto

Pe scurt28013

Ca in mai toate restaurantele lui Dragos Petrescu, la City Grill (fie el pe Primaverii, pe Lipscani, in America House sau pe unde le mai are el) mananci rezonabil de bine la preturi la fel de rezonabile. E bine de stiut ca la City Grill-uri calitatea e constanta, si acesta e unul dintre ingredientele succesului strategiei lui Dragos Petrescu. E cam ca la McDonald's: stii stii dinainte ca nu poti avea surprize neplacute, stii cam ce primesti si pentru cati bani, daca esti un obisnuit al locului si lucrezi sau locuiesti in apropiere. Pentru ca City Grill sunt restaurante de proximitate, in care te duci pentru ca trebuie sa mananci pentru ca altfel nu se poate, nu neaparat pentru placerea gustului. Pentru multi angajati, City Grill-ul din apropiere e cantina la care merge aproape zilnic. Cu alte cuvinte, Dragos Petrescu le-a dat bucurestenilor exact ce au cerut. O metoda simpla de imbogatire (de Dragos Petrescu vorbesc)... (GB)

Localizare Restaurant City Grill (Lipscani)

Lipscani 12, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
GROAZNIC! Asta e cuvantul care descrie aceasta unitate – tip restaurant cu pretentii.
Totul ORIBIL! De la ciorba servita rece si cu un miros de invechit, la cativa mici obositi, unul rece, unul cam nefacut, unul diform si cam ars si pana la niste cartofi “prajiti” slinosi si cam cruzi…. NU AM MAI POMENIT O ASA BATAIE DE JOC!!!!!!! Va sfatuiesc sa evitati aceasta locatie!!!

Reply

Am fost cu prietenul meu la restaurantul din Centrul vechi si chiar ne-a placut. Am fost asezati intr-un separeu ( am vazut ca au modernizat, destul de frumos chiar insa nu mi-a placut ca se vede bucataria…ii da putin aspect de cantina)chelnerii au fost extrem de amabili fara a ne sufoca totusi iar mancarea la fel. Bacsisul a fost pe masura serviciilor si a portofelului meu de eleva de liceu ( cca 15% ) si voi reveni cu siguranta. Imi pare rau de restaurantul din Primaverii…in ultima vreme mi-a dat impresia de paragina sau de un loc in care te duci sa iei pe fuga masa de pranz.

Reply

De dragul liniştii şi a păcii din restaurant, managerul şi-a cerut scuze discret în numele brandului şi a lipsei camerelor de supraveghere, şi a insistat ca cina să fie din partea casei. (!?) …Prea darnici, dar la cantina socială eram mai în siguranţă! …În final, ca să plecăm totuşi mulţumiţi, a chemat şi poliţia, deşi acest fel încă nu se află în meniu!

http://infoinsider.ro/2011/01/29/gainarii-la-city-grill-hotii-de-buzunare-sunt-din-partea-casei-cum-servim-%e2%80%9cmetoda-scaunului%e2%80%9d/

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


four × = 32Taguri: , , , , , , , , , , , ,