Restaurant Salt (inchis)

Vizualizari 5.370 Vizualizari 
Comentarii 5 Comentarii 
Tip: Cafe/Pub/Club; Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Americana
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 100-150 RON
Evaluarea Restograf
(Apr-13)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 4 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto

Pe larg

Un fast-food de lux in Herastrau
Salt peste sareAm uitat sa intreb daca “Salt” trebuie considerat (citit) ca “sare” (adica aceea cu gust sarat) in engleza, sau ca “saritura” in romana. Eu cand am spus catorva oameni ca merg la “salt” am fost mustrat si mi-au atras atentia sa zic “solt”, ca sa nu par incult. Asadar, am asteptat foarte mult sa vad acest restaurant deschis – sau redeschis, se poate spune si asa – cred ca le-a luat un an de zile, sau asa ceva, ca am pierdut sirul lunilor. Salt a luat locul fostului restaurant Bonton Palace si cred ca nu apartine celor care detin complexul cu acest nume din parcul Herastrau, adica Andrei Nastase (fiul lui Adrian Nastase, din Zambaccian) si Horia Constantinescu, ci e de inchiriat de la ei. Ca sa fac o scurta recapitulare, in 2010 a fost finalizata si deschisa aceasta constructie imensa in coltul dinspre ambasada Chinei a faimosului parc, ca sa fie, probabil, cel mai exclusivist loc de adunare a lumii mondene din Bucuresti. Avea un restaurant foarte mare, pe care l-au vrut aproape unul de lux, de fine dining, galerii comerciale cu lucruri scumpe, o gradina interioara impresionanta pentru terasa si club in aer liber si margine de lac, evident. Probabil ca nu se potriveau cifrele din extrasele de cont cu cele din business plan, asa ca au divizat complexul si au dat o bucata celor de la Sushi Ko pentru a deschide un restaurant japonez, in iunie 2012, au mai pastrat ceva magazine, curtea cu terasa si clubul propriu-zis cred ca si le-au pastrat pentru ei, numite acum Bonton Lounge, iar localul fostului restaurant e acum Salt. Salt e foarte mare si are si o bucata din gradina ca sa isi fac propria terasa. Totul arata destul de... citeste tot
Localizare Restaurant Salt (inchis)

Sos Nordului 1 (Herastrau), BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Salt nu mai exista, am inteles ca au dat faliment.

Reply

Servirea e praf, ospatarii aroganti păcat de locatia frumoasa

Reply

Mediocre hamburger. Good for drinks.

Reply

I went there on a weekend afternoon for some drinks and deserts. The place and the view is very nice, however, the culinary part not so..Just judging from the few things we ordered:
1. Green tea: The waiter asked if I want “simplu” or with an added flavor. I asked “simplu”, still I got with flavors. The water was not hot enough, and the cup was not full of water.
2. American pancake: was served called. It was warmed up after I asked. Did not taste very good, gave the feeling of an industrial, frozen.
3. Chocolate cake – was not available.
I may go back, but for the view…not for the food…

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


seven × 2 =Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,