Restaurant cu distinctie pentru Ploiestenii care se respecta! (prezentare)

5 iulie 2012 | Noutati

Restaurant cu distinctie pentru Ploiestenii care se respecta!

Restaurantul Casa Silvreta a fost construit din dorinta de a oferi locuitorilor din Ploiesti un loc elegant, select, cu o gastronomie savuroasa, unde acestia vor avea posibilitatea organizarii de evenimente corporate si activitati mondene.

Localul beneficiaza de cateva atuuri de exceptie, de la arhitectura care iese in evidenta printr-un design modern, spatii generoase si finisaje de calitate, pana la echipa proprie, formata din personal cu inalta calificare. Oamenii restaurantului, asistati acolo unde e necesar de multi colaboratori si profesionisti desavarsiti, vor transforma conferinta, petrecerea firmei, aniversarea zilei de nastere, nunta sau oricare alt eveniment fericit din viata dumneavoastra intr-o experienta de care va veti aminti intotdeauna cu placere.

Restaurantul Casa Silvreta este situat la intrarea in orasul Ploiesti, dinspre Bucuresti, vis-a-vis  de Hipodrom. Cu o suprafata totala construita de 500 mp, dispune de parcare proprie si o terasa de 200 mp cu o zona lounge si spatii verzi superb amenajate, avand in plus si un loc de joaca pentru copii. Terasa este acoperita, oferind astfel posibilitatea organizarii evenimentelor din sezonul cald in aceleasi conditii ca in saloanele din interior.

La interior, Salonul Haga de la parter are o suprafata de 180 mp si o capacitate de 120 persoane. La etaj se afla alte doua saloane: Amsterdam si Rotterdam, ambele avand iesire catre o terasa-balcon ce inconjoara cladirea. Salonul Amsterdam are o capacitate de 40 persoane, iar Salonul Rotterdam are o capacitate de 50 persoane.

Fiecare salon este potrivit pentru a organiza evenimente diverse mondene, conferinte, prezentari si petreceri corporate, degustari de vinuri, lansari de produse, toate in formate diferite, dupa nevoile si preferintele clientilor: seated, buffet sau cocktail.

Consilierii nostri de specialitate au experienta, expertiza si resursele necesare, pentru a va ajuta sa organizati evenimentul dorit, raspunzand astfel celor mai variate si mai sofisticate provocari. In restaurantul Casa Silvreta nimic nu este lasat la intamplare, orice detaliu este analizat cu atentie in asa fel incat reusim sa satisfacem cerintele celui mai pretentios client!

Desi publicul tinta al restaurantului este reprezentat de clientii de business, reprezentanti din zona medium si high management, ai firmelor multinationale cu activitati in zona Ploiesti-Prahova,  la fel de bine sunt primiti si clientii individuali sau rezidentii zonelor adiacente, pentru care in mod periodic oferim oferte atractive si evenimente de fidelizare inovative.

Reprezentantii departamentului „evenimente” personalizeaza meniuri pentru necesitatile si begetele oricarui client.

Suntem flexibili si creativi! Adresati-va echipei noastre si nu veti fi dezamagiti! Vom gasi o solutie pentru fiecare cerere de eveniment!

Specificul bucatariei este international cu influenta mediteraneeana, in special italiana. Meniurile se schimba sezonier si la crearea acestora se folosesc ingrediente proaspete si de la furnizori locali. Rigoarea gustului, specifică bucătăriei mediteraneene, se regăseşte în modul în care este gândit şi servit meniul. Echipa noastra de bucatari recompune retete traditionale in noi compozitii menite sa trezeasca si sa incite in toate registrele senzoriale si scoata la iveala combinatii de gusturi, arome, texturi si culori care sa rasfete clientul avizat.

Daca am aminti si numai recomandarile de sezon gen Gazpacho – celebra supă rece de legume, perfectă pentru zilele călduroase de vară, delicioasele Platouri cu fructe de mare Normandie, preparate dupa retete autentice frantuzesti, savurosul Piept de rata marinat in Armagnac, servit cu sos de portocale, sau Tiramisu cu fructe de padure – desertul clasic italian, răcoros cu arome de vin de Malaga, capsuni si vanilie, toate insotite de vinuri fine, si ar fi de ajuns pentru a intelege ce face din Casa Silvreta un loc unic in peisajul Ploiestiului gastronomic.

Va asteptam cu drag!

Echipa Casei Silvreta

Pentru detalii contactati:

Telefon 0751 058 063

Restaurant CASA SILVRETA , B-dul Bucuresti nr.30, Ploiesti