Restaurant Fibrio

Vizualizari 17.326 Vizualizari 
Comentarii 3 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Internationala
Dominanta: Dietetic
Pret/meniu: 100-150 RON
Evaluarea Restograf
(Sep-10)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 22 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Marcel Andreescu 11, BUCURESTI


021.230.02.49, 0727.342.746

Site detalii

Galerie Foto


Pe scurt28195

Fibrio e un restaurant cu mancare dietetica pe care multi l-au asteptat in Bucuresti si care e recomandat in mod expres de catre doctorii nutritionisti celor care sunt grijulii cu sanatatea lor. Si, mai ales, celor care vor sa slabeasca, pentru ca mancarea e facuta dupa reguli intalnite adesea in regimurile disociate, in general, si al celor ale lui Montignac, in particular. Casa de pe stradutele din jurul Pietei Dorobantilor nu e nici mare si nici amenajata cu multe pretentii, insa atractia la Fibrio e meniul, evident. Doamna care a deschis Fibrio face eforturi iesite din comun sa adauge ceva gust unor feluri pe care cu greu le-ai putea manca daca nu ai sabia unor boli sau a unor (zeci de) kilograme in plus deasupra capului. Oricum, e admirabil efortul, si sunt de apreciat si rezultatele, de vreme ce poti manca ceva ce acasa nu ti-ar iesi sub niciun chip atunci cand nici imaginatia nu e chiar la ea acasa, ca sa nu mai vorbim de produsele si ingredientele speciale aproape imposibil de obtinut. Deci, daca nu aveti de ales, nu prea veti putea ocoli Fibrio, mai ales ca sunt sigur ca lucrurile sunt facute acolo cu multa buna-credinta. (GB)

Recenzii & Articole

Unde se mananca mai sanatos in Bucuresti   
George Butunoiu (Apr 2011)

Din ce mi-au spus cei care umbla prin lume mai mult decat mine, Bucurestiul e capitala europeana cu cele mai putine restaurante vegetariene, cu mancare dietetica sau cu mancare sanatoasa (healthy food – noul val), sau cu mancare sanatoasa la modul general, pur si simplu. Din acest punct de vedere...
........................................................................................................ citeste tot


Despre Topul Time-Out al restaurantelor bucurestene pe 2010    
George Butunoiu (Dec 2010)

La sfarsit de an, multa lume face retrospective si clasamente. Ieri mi-au cazut ochii pe un articol care spunea ca ”Revista Time-Out Bucureşti a premiat cele mai bune restaurante din Bucureşti în cadrul galei Eating & Drinking Awards 2010 care s-a desfăşurat în seara de 21 octombrie la ...
........................................................................................................ citeste tot


Localizare Restaurant Fibrio

Marcel Andreescu 11, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?




Pai chelnerii sunt precum proprietara restaurantului: fitoasa si suficienta

Reply

Ar fi bine sa ocoliti totusi restaurantul Fibrio daca inca mai functioneaza..am gasit recent ca a fost inchis de catre siguranta alimentelor Bucuresti in ianuarie 2012 si cum de obicei acestia inchid un restaurant doar pentru nereguli grave…aviz amatorilor….
Se poate verifica aici si in cazul altor restaurante:
http://www.ansvsa.ro/?pag=827&jud=Bucuresti, acolo este un fisier pe anul 2012 cu lista unitatilor inchise.
Restaurantul Fibrio are Ordonanţă de Interzicere a Activităţii din 1/16.01.2012..

Reply

Lucrurile pe care le scrieti despre Fibrio sunt in cea mai mare parte adevarate. Meniul este dedicat oamenilor care au grija de sanatate, au spectrul unor boli in minte ori doresc sa scape de niste kilograme in puls. Mananc deseori acolo, din unul din motivele de mai sus si in plus pentru ca este relativ aproape de biroul meu.
Ce ma intriga, si poate asta este in fapt o boala grea si fara leac in Bucuresti, sunt chelnerii: oameni cu atitudine de chelneri din vremea comunistilor (pana si uniforma pe care o poarta aduce aminte de vremurile respective), cu un iz permanent superior/grabit/preocupat de chestiuni mult mai importante decat servirea amarasteanului “ierbivor” care mananca doar o salata. Banuiesc ca toti cei care citesc randurile astea cunosc senzatia de a fi injurat in gand, in spatele unei mine placide…
Ca sa nu inchei intr-o nota proasta, sper ca cei care conduc restaurantul vor mai face un mic efort pe langa cele pe care le fac deja, in sensul cresterii abilitatii de “client friendly” la personal.

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


eight − = 7



Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , ,