Restaurant Louisenhof (Barbu Vacarescu) (inchis)

Vizualizari 9.524 Vizualizari 
Comentarii 2 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Germana
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 100-150 RON
Evaluarea Restograf
(Oct-11)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 24 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Barbu Vacarescu 73, BUCURESTI


021.252.61.00, 0761.225.538

Site detalii

Galerie Foto


Pe scurt39463

E o pizzeria acum acolo, Trattoria Pizzeria Ischia. (Dec. 2013)

Pe larg

Cum e posibil ca intr-un restaurant pustiu, aproape de ora inchiderii, sa primesti 10 feluri de mancare in 15 minute?

Louisenhof e un restaurant nemtesc, in care “nemtesc” din sintagma respectiva trebuie pus intre ghilimelele acelea peiorative si pronuntat cu un zambet cu subinteles si cu un facut cu ochiul, ca atunci cand vrei sa spui: “ei, intelegi tu despre ce vorbesc...”

Cred ca oamenii acestia au ganduri mari, pentru ca vad ca sunt deja doua restaurante cu numele Louisenhof in Bucuresti. Unul e in Barbu Vacarescu, deschis acum exact un an, in octombrie 2010, pe cand primul a fost pus in Stefan Mihaileanu, mai inainte, insa nu stiu cand.

Louisenhof din Barbu Vacarescu arata rezonabil. E intr-o casa veche si mica, fara etaj, chiar de unde porneste bulevardul Lacul Tei din Barbu Vacarescu. Are si o curte, mica si ea, in care cred ca pun mese vara. Restaurantul propriu-zis e format din doua sali in care stau cam inghesuite cateva mese. Interiorul e destul de placut amenajat, in stilul rustic nemtesc, cu mult lemn, cutii, cutiute, halbe si alte obiecte artizanale ca decoruri, cu mobilier auster din lemn, cu mese neacoperite.

Noi am ajuns la Louisenhof destul de tarziu, intr-o seara rece de octombrie. Nu fara a suna inainte, totusi, ca sa ne asiguram ca mai e deschis si ca ne mai dau ceva sa mancam. In restaurant erau doar doi oameni, care au plecat imediat ce am ajuns noi, asa ca am ramas singuri. Din figura chelnerului care ne-a primit noi am dedus ca... citeste tot
Localizare Restaurant Louisenhof (Barbu Vacarescu) (inchis)

Barbu Vacarescu 73, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Nu a fost chiar dramatic desi e loc de mult mai bine.
Am gasit in schimb un alt restaurant german pe DN1, unde am fost placut surprinsa de mancare (ospatarii cam stangaci dar politicosi).

Reply

Mancare scumpa si proasta… O camaruta mica, plina de fum, cu mancare putina si fara gust.. dar foarte scumpa!

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


7 × = sixty threeTaguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,