Restaurant Santorini (inchis)

Vizualizari 22.210 Vizualizari 
Comentarii 23 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Top
Bucatarie: Greceasca
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 100-150 RON
Evaluarea Restograf
(Feb-11)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 57 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto


Pe scurt36928

S-a inchis, e un nu restaurant acolo, tot grecesc, Zorba.

----------------------------

Santorini e un restaurant nou deschis (decembrie 2010), in locul defunctului El Greco, la parterul unui bloc comunist de pe Bulevardul Decebal, nu departe de Piata Muncii. Amenajarea nu e foarte originala, insa totul e nou si curat la Santorini. Meniul grecesc e destul de lung, sunt peste 130 de feluri acolo, si acopera o buna parte din bucataria lor traditionala. Ne-a placut ca au si multe feluri fara carne, ceea ce e o raritate in restaurantele bucurestene. Mancarea e buna, nimic din ce am luat nu a ramas in farfurie. Cu siguranta ca Santorini e de pus pe lista restaurantelor grecesti pe care sa le vizitati, mai ales daca vreti sa mancati si altceva in afara pestelui si a fructelor de mare. (GB - Feb. 2011)

Localizare Restaurant Santorini (inchis)

Bulevardul Decebal 17, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?




Kalamata olive oil February 18, 2013 at 5:10 pm

Prețuri pentru comenzi en gros
Prețuri comenzi en- gros ;cantit. minimă 200 litri
Producător : Messinia Union Kalamata Grecia
Kalamata ulei extrvirgin
pet la 1 litru 26 ron
Kalamata ulei extravirgin
pet la 2 litri 50 ron
Kalamata ulei extravirgin
cutia metalică galvanizată 5 litri 118 ron
Kalamata ulei extravirgin PDO
1 l sticlă 31 ron
Kalmata ulei extravirgin organic BIO PDO
sticlă 500 ml 25 ron
Kalamata ulei extravirgin
cutie metalică 3 l 74 ron
Kalamata ulei extravirgin PDO
cutie metalică galvanizată 3 l 76 ron
Kalamata extravirgin PDO
cutie metalică galvanizată 5 l 123 ron
Kalamata pastă de măsline
borcan 130 g 12 ron
Kalamata bidon măsline
Jumbo 2 kg 59 ron
Kalamata bidon măsline
X large 2 kg 57 ron
Kalamata bidon măsline
Large 2kg 55 ron
Kalamata bidon măsline
MIX 2 kg 53 ron
Kalamata bidon măsline
Large 13 kg 278 ron
Kalamata bidon măsline
Large 5 kg 138 ron
Producător : Pan Prod Kalamata Greece
Kallisto Ulei extravirgin
( pet 1 litru ) 24 ron

Kallisto Ulei extravirgin
(cutie metalica galvanizata 3 litri) 74 ron
Kallisto PDO cu sigla
(250 ml sticla) 10 ron
Kallisto PDO cu sigla
(500 ml sticla) 16 ron
Kallisto PDO cu sigla
(750 ml sticla) 23 ron
Kallisto extravirgin organic BIO
( 250 ml sticla )12 ron
Kallisto extravirgin organic BIO
(500 ml sticla) 21 ron

Se adaugă pretul taxei de import pentru cantități mai mici de 500 litri (55 eur )
Pentru comenzi mai mari de 500 litri costul transportului va fi inclus in prețul afișat mai sus.

PDO= zonă de proveniență protejată.

0771638126

Reply

Crevetii excelenti, calamarul aproape perfect, tzatziki demential, am luat chiar doua portii. Dovleceii pane cam prea uleiosi, dar gustosi, merita incercati. Si salata de rucola este speciala, greu de explicat gustul, mi s-a parut spre dulceag la final, cand s-a patruns mai bine de otet balsamic. Pret 160Ron, 2 persoane fara desert si doar apa. De apreciat ca au apa mare ca in Grecia, la litru, nu doar shoturi de 0.25

Reply

Am auzit de el,din pacate nu am fost acolo dar am sa merg cu prima ocazie,eu sunt bucatareasa la restaurantul nou care sa deschis la foisorul de foc,nu va scriu ca sa fac reclama dar sa stiti ca avem mancare autintic greceasca,tzaziki este facut cu iaurt grecesc si etc…am lucrat in Grecia ca bucatar timp de 7 ani pe timp de sezon si despre patroni,ce sa va zic? toata lumea este tratata exact cum trebuie,te face sa te simti ca acasa…da de fapt pentru mine acasa inseamna Grecia,acolo am fost tratata ca om,exista respect,civilizatie,fata de tara noastra…asta e….cine doreste poate veni si pe la noi macar din curiozitate….va fac o portie de midia sau creveti saganaki…..ca la mama ei acasa…pentru mine orice mancare contine 30% ingrediente si 70% suflet…ma numesc Gilda si daca veniti intrebati de mine…va multumesc si sper sa nu fii suparat pe cineva..

Reply

Eu sunt o mare admiratoare a mancarii grecesti,am fost aseara la Santorini a fost ok insa nu exceptional,servirea cam proasta iar mancarea a ajuns la masa dupa 30 de minute aproape rece…preturile un pic cam piperate mi s-au parut!O sa incerc si un altul carea am auzit ca s-a deschis de curand in zona foisor sa vad cum o fi si acolo…dc gasiti ceva interesant in ceea ce priveste mancarea greceasca sa ma anuntati si pe mine!salutari

Reply

Am stat si am citit toate comenturile si nu pot trage decat o singura concluzie: exista cineva foarte frustrat si intrigat de succesul si faima UNICULUI RESTAURANT CU SPECIFIC GRECESC (integral si autentic) existent in Bucuresti si avand interesul deosebit si insistent de murdarii imaginea dorindui soarta care au avut-o celelelte rest cu acelasi specific.Un argument contrar este faptu ca ma numar printre clientzii care adora acest specific si cel putzin odata pe saptamana servesc masa in acest restaurant.In ceea ce priveste pretzurile…nu mi se par deosebit de mari ,facand o comparatzie cu alte rest care vand produse congelate si conserve( acest fapt poate fi verificat de oricine are habar ce inseamna un rest),servirea destul de buna si multzumitoare, chiar si in zilele pline (durata servirii unui preparat nu depaseste 30-35 min).Si acum ce e cel mai important…MINCAREA…oameni buni…am fost in regiunea SANTORINI din GRECIA….credetzi-ma ca nu pot sa o compar cu o mancare de cantina fatza de cea dupa DECEBAL…!!!In final va pot da un sfat: singurul mod de convingere este sa incerci…!!!!!Ignoratzi orice comentariu bun sau rau,…

Reply

“Santorini”….!Frumos nume, frumoasa locatie, restaurant cu specific grecesc, care ar fi trebuit sa se bucure atat de vizita romanilor dar si a grecilor din Romania, nu poate reprezenta o atractie dintr-un singur motiv: proprietarul acestui local, un grec de cea mai joasa speta umana a carui prezenta si caracter, produc dizgratie si neancredere in jurul lui, o huiduma ce nu are nimic cu ospitalitatea greceasca, dar pe care o putem vedea tot timpul in fata televizorului, si intotdeauna cu spatele-i de namila murdara, catre vizitatori, zace cufundat in ganduri negre de escroc ce in curand isi va lua pedeapsa.
Pleaca si cauta-ti in altaparte locul pentru placerea de a mintii si de a escroca la nesfarsit. Poate ca atunci restaurantul isi va merita numele de “Sfanta a pacii”

Reply

“Santorini” restaurant bun

Reply

Apropo, m-am facut de ras rau la niste prieteni pe care i-am invitat la restaurantul asta unde in final am descoperit ca ne-au furat pe fata. Portiile au fost mici dar nu asta a fost cea mai mare problema ci patronul care a fost sub orice critica. Ma rog asa s-a prezentat. Cand am vazut nota ne-au apucat toate cele…hotie pe fata: portii puse in plus si dupa ce ca au fost minuscule fata de ce auzisem ca se servise in alte ocazii…cand am cerut explicatii in mod destul de civilizat a inceput acest individ sa tipe intr-o engleza stricata, sa ne ameninte…si tot asa…nu recomand nimanui sa se duca decat daca tin sa fie umiliti de un venetic pus pe furat de la fraierii de romani…

Reply

Toate bune si frumoase daca treci peste decorul neinspirat insa curat ce-i drept, peste baia incredibil de mica, te bucuri totusi de o mancare bine gatita. Problema apare daca intervine grecul Nick Chlefas care, ca orice grec care se respecta (am scris “grec” vroiam sa spun HOT ca deh ati cunoscut voi greci in Romania care sa nu incerce sa te fraiereasca cu ceva?) tine sa te fure un pic sau un pic mai mult incarcand nota nepermis de mult sub diverse pretexte. Cu toate problemele Romaniei pana la urma parca Grecia e tara care in ultimii ani e tot amenintata cu falimentu’…mari hoti frate…si venira in Romania sa mai fure un pic…

Reply

servire execrabila….patron nesimtit care trateaza clienti ca pe niste vite…noua ne-au facturat doua feluri de mancare pe care nu le comandasem…NU recomand acest restaurant!

Reply

    Adica cum? Ai platit de doua ori acelasi lucru? Sau a “facturat” mai mult? E o diferenta. Si de ce ai platit? Fix patronu cred ca a facut nota de plata….

    Reply

Faza cu ,, basitul,,e adevarta patronul statea langa noi la masa si auzeam ce iese din el si sa nu mai zic de miros dezgustator.Nu va recomand acestc restaurant evitatil !! N

Reply

EVITA ! Am fost 16 oameni intr-o sambata dupa-amiaza. Partonul a facut tot posibilul sa ne simtim prost iar la final s-a basit intentionat la 1 metru de niste prieteni. UN JEG DE OM !

Reply

Am fost la Santorini,si am fost chear multumita. Mancarea este destul de buna, ospitalitatea chelnerilor este foarte primitoare…si eu am fost cu vauchere si nu am avut probleme,preturile nu sunt scumpe tinand cont de faptul ca este un restaurant cu specific grecesc,si situat intr-o zona unde oricum te astepti ca preturile sa fie pe masura…fratilor e vorba de B.dul Decebal , preferati sa mergeti la una din cafenelele(de pe Decebal) si sa dati pe o apa la 0,33 12,0 lei????

Reply

AM FOST LA SANTORINI SI E CAM DEZAMAGITOR….MANCAREA E OK,SA ZIC,DAR PORTIILE MICI SI CAM SCUMPE,FATA DE UN RESTAURANT IN GRECIA…SERVIREA NU PREA GROZAVA,CHELNARUL NU TE BAGA IN SEAMA,STA LA USA SI SE CONVERSEAZA…SI MUSTE! CHIAR DC ESTE INAUNTRU…AM AVUT SI VOUCHER,PT A PLATI LA JUMA DE PRET DAR NU MI L-AU ACCEPTAT…SLABUT TOT,IN COMPARATIE CU GRECIA ADEVARATA….NU MAI TREC PE ACOLO

Reply

Cei ce indragesc cu adevarat bucataria greceasca apreciaza acest restaurant fiind d.p.meu,d,v,cel mai bun din buc.si cat ati vrea s platiti pentru un meniu de souflakia ku tzatziki kartofi si mai stiu eu ce ?10 lei? veniti in Grecia sa vedeti preturi mari 😉 καλη δουλεια !μπραβο σας!

Reply

Mancarea foarte buna, servirea de asemenea. Recomand acest restaurant grecesc!

Reply

Preturile foarte mari……….nu se merita, si in plus, jecmaneala pe fata.
Preturi din burta, zic eu !!!!!!!!
Ocoliti-l!!!!!!!

Reply

Nu recomand. E jecmaneala pe fata si calitate lipsa. Dupa aspect, mancarea era cam veche si faptul ca era gol mi-a confirmat ca reincalzesc de multe ori…

Reply

    De ce e jegmaneala? Ca este scump? 40 lei/portia de carcatita proaspata prajita facuta de bucatari greci e mult? Tu ai vazut cat e kg la Cora de caracatita(aia care pute de mori)?
    Si ce ai mancat tu vechi, pestele proaspat adus din grecia? Cred ca da, ala era reincalzit….

    Reply

nu va recomad, pretentii si preturi mari in schimb calitate bucatarie la pamant.

Reply

bloc comunist? majoritatea stati in asa ceva sau v-ati dori sa stati pe decebal. unii din voi stau in niste cutii de chibrituri “comuniste”.

Reply
    Cristian Cojocaru March 13, 2011 at 10:28 pm

    Imi scapa lagtura comentariului cu tema site-ului… In alt ordine de idei, owner-ul este cumva cel care avea un restaurant grecesc pe bd. Dacia?

    Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


8 − three =



Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,