Taverna Pescareasca La Zavat

Vizualizari 59.339 Vizualizari 
Comentarii 60 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Internationala
Dominanta: Peste & fr. de mare
Pret/meniu: 100-150 RON
Evaluarea Restograf
(Feb-11)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 3971 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Popa Nan 16, BUCURESTI


021.252.29.56, 0766.526.791

Site detalii

Galerie Foto

Autoportret

La Taverna La Zavat va puteti completa festinul cu o supa cu fructe de mare sau cu o ciorba pescareasca, in timp ce decideti in ce fel doriti sa fie pregatit pestele: la gratar, prajit, in folie sau intr-o saramura cu legume proaspete.

Fie ca alegeti barbuni, lup de mare, file de salau sau de calcan la gratar, chefal sau sturion, aceeasi senzatie o veti avea: ca ati patruns intr-o lume de rasfat pentru papilele dumneavoastra gustative.

In caz ca hotarati sa incercati fructele de mare, la Taverna La Zavat veti avea ocazia sa alegti dintr-un meniu variat de delicatese exotice: caracatita picanta cu sos de vin, sepie cu sos de vin si ceapa, calamari, creveti scaldati in sos de unt, scoici cu sos rosu sau alb, midii Saganaki etc.

Ca sa va puteti bucura in voie de acest festin dumnezeiesc de bun, totul trebuie stins cu un pahar de vin alb si completat cu un desert grecesc alcatuit din celebrul kataif, delicioasa baclava sau tortul casei cu iaurt.

Pe scurt37814

Taverna pescareasca La Zavat e unul dintre rarele restaurante din Bucuresti in care lucrurile sunt facute asa cum noi, cei de la Restograf, credem ca ar trebui facute. Nu stiu daca e vorba doar de logica, de instinct sau si de una si de alta, insa nici nu conteaza prea mult... Casa din cartierul vechi al Bucurestiului dinspre Popa Nan e destul de mica, asa ca au suprainaltat-o cu o mansarda, ca sa mai intre cateva mese si acolo. Acolo a fost o Casa Iancului inainte, apoi Casa Poapa Nan, iar La Zavat e din aprilie 2010. Amenajarea e de bistrou clasic, cu mese si cu scaune simple de lemn, neacoperite, fara multe decoruri in jur. Meniul e aproape in intregime cu peste si fructe de mare aduse din Grecia si de pe la noi, ce se poate, cu vreo cateva feluri de pui si de vita (parca) la gratar pe acolo, cam fara sens acestea din urma. Tot pestele pare sa fie proaspat si au fost destul de convingatori cand au spus ca nu au nimic congelat. Tot ce am luat noi a fost bun si foarte bun, si am toate motivele sa cred ca si alte lucruri de la Zavat sunt la fel. Serviciul a fost o a doua surpriza placuta, mai ales ca toti patronii (am inteles ca sunt mai multi, probabil ca sunt si ceva legaturi familiale pe acolo) erau printre clienti, serveau la masa, vorbeau cu toata lumea si o parte dintre clienti pareau sa le fie destul de familiari. Ca tot am vorbit de clienti, restaurantul era plin-ochi sambata la pranz cu clienti de toate varstele, ceea ce nu e un lucru prea des intalnit in Bucuresti. Preturile sunt destul de rezonabile, asa ca La Zavat poate fi pus pe orice lista cu restaurante la care sa mergeti frecvent, fie ca le numiti restaurante grecesti, pescaresti sau in alt fel. Sa aveti in vedere doar ca asteptarea s-ar putea sa fie mai lunga atunci cand e plin. (GB)

Recenzii & Articole

Restaurantele ascunse ale Bucurestiului   
George Butunoiu (Apr 2011)

De 20 de ani sunt obligat sa mananc la restaurant in fiecare zi, cel putin o data. Insa adesea de doua ori, de trei ori si chiar si mai mult de atat, uneori... Sunt multi ca mine, oameni care prefera sa faca afaceri sau pur si simplu sa vorbeasca despre viata cu o mancare buna si cu un pahar cu vin ...
........................................................................................................ citeste tot


Localizare Taverna Pescareasca La Zavat

Popa Nan 16, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?




Mi se pare incredibil ca “restaurantul” asta are cel mai mare punctaj fix pentru servire. Ce-ati facut de la deschidere, fiindca eu cand am fost, fix servirea a fost sub orice critica. Mancarea o fi buna, doar ca noi am comandat si n-a mai venit, deci n-am de unde sa stiu. Daca am vrut sa vorbim cu patronul, ni s-a facut mila de chelner care s-a scuzat ca sunt doar 2 baieti si ca nu fac fata. Pretentii si preturi de restaurant, servicii de Impinge tava.

Reply

Am fost cu cativa prieteni in seara de Sf. Nicolae La Zarzavat asta, ca altfel nu pot sa-i zic. Am stat 15 minute sa aduca un meniu, 40 sa aduca vinul si 3 ore, pana la 23:30 sa aduca mancarea care n-a mai venit. Noroc ca l-am intrebat pe chelner cat mai dureaza mancarea ca sa ne spuna intr-un final ca s-au pierdut niste comenzi si… aia e. Ridicam din umeri. Dup-aia a plecat omu’ si cu scrumiera si n-a mai trecut deloc pe la masa. Infecta atitudine, preturi nesimtite si servirea in dusmanie si nesimtire.

Reply

    Nu ca as tine partea zarzavatului…. dar nu cumva ai postat mai repede ca lumina ca a aparut mai repede decat zici ca ai ajuns la zavat…..

    Reply

Aseara am fost si am mancat La Zavat. Portii mari dar mie mi s a parut mancarea fara gust. Sunt alte restaurante grecesti in Bucuresti unde se mananca mai bine.

Reply

Mancat acolo acum doua saptmani. Era cam plin, asa ca am asteptat ceva timp mancarea insa a meritat. Portii gustoase si mari. Preturile au crescut si ele putin de cand am fost ultima data insa tot merita.

Reply

nu mai e nici gand ce era.a cajuns o bodega.mancare forte proasta gatita …..cat despee chelnerul ala mai plinut,vaaaaiii…..nici la un cartier marginas nu ai asa atitudine.hoti la bani,fructe de mare o mizerie.

Reply

nu mai e ici gand ce era.a cajuns o bodega.mancare forte proasta gatita …..cat despee chelnerul ala mai plinut,vaaaaiii…..nici la un cartier marginas nu ai asa atitudine.hoti la bani,fructe de mare o mizerie.

Reply

In Septembrie am fost la prinz la zavat impreuna cu 3 prieteni. Am comandat icre, dovlecei, peste, calamari.
Pestele si fructele de mare nu au fost proaspete ci congelate. Dupa ce am plecat, ne-a ridicat politia cu tot tacimul: control corporal, scos tot din buzunare, filmat, fotografiat, mers la sectie ptr. declaratii. In final scuze, a fost o greseala. De fapt, greseala a constat in faptul ca un chelner a solicitat patronului bani pentru o asa zisa spaga pentru niscaiva autoritati fiscale iar patronul a facut denunt la politie, politia a facut un flagrant si asa mai departe. Dupa ce politia a intrat in fibrilatia ca nu gaseau nici banii de spaga nici coruptii, au realizat ca chelnerul a luat banii. Se intimpla si de astea insa asteptam macar scuze din partea patronului dat fiind ca nu am comandat flagrant ci doar citeva feluri de mincare si speram sa luam masa in tr-o oara si jumatate nu in aproape 4.

Reply

As avea trei lucruri de subliniat aici:
1. Avand in vedere ca il chemati un restaurant “pescaresc”, pestele ar trebui sa fie specialitatea, implicit proaspat…din poze se vede clar ca fructele de mare sunt congelate, luate deja mix din supermarket
2. Restaurantul este mereu plin poate pentru ca nu exista cultura culinara…asa mi-am luat teapa la Taverna Racilor (aplauze multe cand defapt de servesc produse semipreparate congelate…oribil)
3. Dl. Costin Staicu se face ca vine intr-un restaurant sa scrie o recenzie, mananca gratis, apoi cere 400 e pentru a face publicitate localului…
In concluzie, mancare buna, pentru unii inseamna farburii pline de congelate sau chiar mai mult semipreparate congelate pentru ca la un pret mic nu te poti astepta la peste proaspat exceptand sardinele, midiile si hamsii, in nici intr-un caz creveti, caracatita)…dar totusi e un inceput…

Reply

Noi am fost ieri La Zavat. A durat mai bine de jumatate de ora sa primim o ciorba pe care am comandat-o de cum am intrat pe usa pentru copil, iar mancarea noastra a fost adusa dupa o ora jumatate si nici macar la toti odata. Chelnerii nu au schitat un zambet macar … Poate ii deranjam, eu stiu?! Mancarea este ok, caracatita nu prea merita :(

Reply

Nici restaurantul Pescaru de pe Magheru, aproape de Universitate, nu il vad trecut pe harta dv :(.

Reply

As fi vrut sa il compar cu un alt restaurant pescaresc, care mie mi se pare foarte bun. Tasty Fish, pe Berthelot 50. Insa nu vad nici macar marcat restaurantul pe harta dv… poate ii faceti o vizita? http://tastyfish.ro/

Reply

O dezamagire pe toate planurile, dar asa imi trebuie daca ma iau dupa comentariile tuturor neavizatilor care posteaza pe aici. Ca mai toate restaurantele cu asa zis specific grecesc din Bucuresti, indiferent ca sunt detinute de romani sau greci, acestea cer mult prea mult in comparatie cu ce ofera. La Zavat este inca un exemplu care esueaza lamentabil la toate capitoalele… Dar poate sunt eu prea pretentios, asa ca mergeti sa va convingeti.

Reply

cele 3741 de voturi cu care se lauda sunt ca voturile “aranjate” la Paris de Bakonsky pt Base – la fel de reale si de credibile
am fost cu un partener strain si nu m-a impresionat in mod deosebit – poate ar trebui sa luati lectii pt anumite preparate de la un bucatar adevarat

Reply

am fost la taverna pescareasca la zavat am fost pe ambele ture pe tura unde gateste bucataru
este bunadar pe tura cealala este praf schimbati bucataru

Reply

Va recomand cu caldura saramura de lup de mare! Excelenta!

Reply

Am decis in urma cu cateva zile sa merg, impreuna cu cateva personae dragi mie, laun restaurant cu specific pescaresc. Cautand, am gasit taverna la zavat,cu recomandari foarte bune, si am decis sa o incercam. Citind comentariile de pe forumuri, trebuie sa spun ca am mers cu oarecare teama, cred ca nu am vazut in viata mea atatea comentarii contradictorii despre un restaurant. Si totusi… am mers. Si bine am facut!
Aparenta tavernei nu este extraordinara, este destul de inghesuita, si pe terasa sunt doar cateva mese, dar la etaj spatiul este generos, bine aerist si ambianta este placuta.

Iar mancarea a fost foarte buna. Calamarii la gratar sunt cei mai buni pe care I-am mancat in Bucuresti, iar saramura de chefal a fost extraordinara.
Serviciul a fost foarte bun, portiile generoase si pestele super-bun!

O sa mai revenim si ii sfatuiesc pe toti cei care doresc sa incerce un peste bine gatit in Bucuresti sa nu se lase intimidate de comentariile rautacioase de pe forumuri!

Reply

    Cu aceleasi dubii am mers si noi aseara la Zavat. Amenajarea e simpla si discreta; numai bine pentru o masa cu prieteni apropiati, cand nu ai nevoie sa faci sa treaca timpul. Serviciul foarte bun si mancarea la fel. Vin putin dar bunicel, calamarii chiar grozavi. Preturile corecte pentru ce-am avut pe masa. A fost o seara foarte faina in 4 si am sa ma mai revin cu siguranta.

    Reply

Oameni buni, am mers pe cotatia restograf pt acest restaurant si acum injur; mi-am stricat seara desi n-as spune ca sunt pretentios sau carcotas. Total dezamagit de la bucatarie pana la servicii. Sa incepem cu aperitivul: icrele nu stateau nici pe furculita, pestele de la conserva, gen “negro”. Portia de midii in sos alb sau rosu numara 10 bucati care la mine au fost 8, salaul de 250 gr avea 80 si era ars, chefalul la gratar a fost bine facut. Ospatarul, desi nu as zice ca era incarcat(2 mese ocupate la mansarda “restaurantului”) isi facea drum din jumatate in gumatate de ora si cam uituc…nu recomand si nu mai calc pe acolo!!!

Reply

    Ma cam indoiesc sincer de ceea ce spui draga Razvan.Noi mancam la ei de ceva vreme si nu e cum spui tu.Chiar esti carcotas.Nu e frumos.

    Reply

Chiar ma batea gandul sa merg la acest restaurant, motiv pentru care am cautat ceva referinte. Si iata ca aici am dat peste pareri care par a veni fie de la proprietarii restaurantului, fie de la concurenta, mai putin de la clienti. Incep sa ma intreb daca forumurile mai au vreun rost… In sfarsit, imi iau inima in dinti si intr-una din zilele urmatoare ii calc pragul, si-atunci imi voi face propria parere.

Reply

Nu va pierdeti timpul prin dughenele unora care au venit cu pluta prin Bucuresti, iar acum viseaza la podium. M-am simtit ca la un restautant de provincie, fara pretentii, fara sare si piper…

Reply

ambient ok, mancare buna, preturi decente, servirea fara repros.
chiar mi-a placut ca nu era prea multa lume

Reply

draga “client” cu ce te-au cumparat? o ciorbita gratis, ceva malai, sau la tine acasa nu se gatea niciodata sa stii ce e aia mancare gatita…

Reply

Si eu citesc cu stupoare ce a scris userul “miruna” pentru ca am fost de curand acolo si pot sa spun ca au un raport pret/calitate foarte bun (ex “platou pescaresc” la 35 lei care satura doua persoane adulte). Poate ca astfel de restaurante, care fac pestele accesibil mai multor consumatori, deranjeaza pe cei pozitionati foarte sus cu preturile dar cu siguranta o sa mai revin pe acolo.
Mancare buna, portii mari, personal f amabil, toalete curate si toate astea la niste preturi decente.

Reply

Citesc cu stupoare laudele acelor asa-zise feluri de mincare
probabil cei care le lauda ori nu se pricep, ori restaurantul e de fitze si face bine sa fii vazut acolo, ori n-au mincat in viata lor ceva gustos
am comandat impreuna cu 5 prieteni din toate, si totul a fost un dezastru ca si cind ar fi gatit portarul
miruna

Reply

Am fost. Ambianta saracacioasa cu multe improvizatii, servire rara si acrisoara, mancare cu nimic deosebita in afara de pret. Intr-un cuvant, este departe de restaurantul pe care ma asteptam sa il descopar dupa descrierea postata de GB, dar asta nu este nimic surprizator…

Reply

Octombrie 2012, duminica la 16.30: restaurantul relativ gol, servire ireprosabila, aperitive bune, am mancat cel mai bun calamar la gratar din Bucuresti!

Reply

Astia si-au dat singuri voturi, de disperati. Ca doar n-au stat trei mii de clienti zilnic la votat pe net. hi, hi, hi, hi!

Reply

Peste stricat….da, real.

Reply

    Buna ziua,

    Draga MS ma indoiesc ca ai mancat peste stricat .Ma intreb de fapt daca esti mancator de peste si sti sa faci diferenta sau esti doar o alta persoana de la concurenta care nu are ce face.
    Eu sunt clienta restaurantului de aproape un an si stiu ce fac oamenii aia acolo.Mancarea este super buna iar de proaspetime nu mai vb.
    Daca mancarea nu ar fi buna de ce e plin tot timpul?De ce au clienti ai casei permanenti?

    Reply

    N-am mancat peste stricat la zavat(acestea sunt rautati). Dar am mancat (in primavara) destul de prost, un fel de tzatziki zemos, de-ti curgea de pe paine, o gustare pescareasca, ce continea un peste afumat lipicios(adica un pic cam vechi) caruia nici personalul nu i-a putut identifica specia. Am mai luat un peste “mic” prajit, caruia noi i-am spus hamsii sau ansoa dar nu eram siguri pentru ca erau mult prea prajiti si mult prea “mici” dar si reci, asa ca ne-a lasat rece. In orice caz, am apreciat doar pastravul la gratar (Pastrav in restaurant grecesc 😉 ) si pieptul de pui. Cam putin pentru trei ture de strazi, pana am gasit loc de parcare. Locatia este stramta, am stat inghesuiti langa un frigider de Dorna, a carui usa ni se deschidea direct in freza din minut in minut, cu trantitura de rigoare. N-am mai calcat p-acolo!

    Reply

    Acelasi comentariu l-ai facut si la Asteria!!!

    Reply

Am luat pranzul azi la Zavat, restaurant pe care nu il stiam dar l am descoperit intr o recenzie de pe metropotam.ro si findca aveam si o pofta de hamsii iar cele din poze aratau bine, am zis sa mergem. Era plin de clienti si chiar ma gandeam la intrare ca n-or avea mese si am venit degeaba. Am gasit totusi o masa la mansarda si ne am asezat. Decor auster de taverna, fata de masa curata, tacamurile si paharele impecabile, ospatarita discreta si foarte draguta. Mancarea a fost delicioasa, am luat cateva aperitive, apoi o caracatita in sos picant si calamari in sos de cognac, totul a fost absolut delicios. Rulourile cu spanac, branza de capra la gratar, spanakopita si pasta de branza cu ardei au fost dementiale. Despre sosul de la calamari si caracatita nici nu pot pomeni findca mi se face iar pofta.:) Fiind prima data n am stiu cat de mari sunt portiile asa ca am comandat cat n am putut duce dar, au fost f draguti si ne au dat la pachet restul asa ca o sa ma bucur si mai incolo de maiestria bucatarului de la Zavat. In final, consider ca este un loc foarte ok, chiar nu inteleg comentariile rauvoitoare de mai sus, eu l am trecut clar pe lista mea de restaurante favorite si cum sunt o iubitoare de peste voi reveni des. Sincer, nu stiu de ce (trebuie sa mai merg) dar m am simtit mai bine decat la Messogios iar nota de plata a fost clar mai “usoara”. Singura chestie mai ciudata a fost intradevar vinul casei, in cantitate f mare in pahar dar….parca nu m as plange, mai ales la 7 ron :) Deci, ma declar un client care a plecat fericit de la Zavat.

Reply

Gabriel.. Ori esti vegan ori esti de la concurenta, ca idiot sigur nu esti, dupa cum scrii…

Reply

5 octombrie pe la ora 22:15
Restaurantul aproape gol.
Mesele de la parter pline de negreala dar cu fete de masa curate asezate peste acesta murdarie. Ospatarita amabila.
Gustarea: platou pescaresc. Execrabil! Totul de cea mai proasta calitate! Somonul fume putea! Macroul si heringul din cele mai ordinare. Zici ca erau din cele cumparate de la supermarket. Icrele …din acelea pe care le gasesti la magazine gen Cora. S-au laudat ca le fac ei. Ori au mintit ori bucatareasa e venita de pe la vreun supermarket. Maslinele …sa fi prost sa cumperi masline asa proastre!
Fel principal: scoici in sos alb. Adica sos de vin alb cu unt. Nu inteleg ce cauta ardeiul iute rosu in acest sos si tona de piper. Scoicile de ce mai proasta calitate. Pline de nisip. Nu s-au putut manaca.
Midii saganaki – o reteta de genul ostropel de scoici cu 3-4 ardei iuti rosii , nelipsita tona de piper si ceva branza telemea rasa. Midiile scartaiau in gura de cat nisip aveau si miroseau a mal, a putred. Cica erau proaspete.
Turtele de paine necoapte.
Nu am putut manca aproape nimic.
Am baut in schimb un vin foarte bun la 7 RON paharul de 250 ml. De cand se umple un pahar cu 250 de ml de vin? Nu au carafe ? Nu au maniere?
Total 113 RON aruncati pe fereastra. Au facturat tot. Bucatareasa a negat tot pana si nisipul care se vedea in scoici.

Atmosfera: Nimic schimbat de la Casa Iancului. Un poster cu Madrid , ceva tabloase fara legatura cu Grecia , dar am avut muzica greceasca. Lumina suficenta ca sa vezi ce mananci dar fara sa spuna nimic. Nimic, nimic, nimic care sa te faca sa te simiti intr-un restaurant. Atmosfera de cantina cu bar.

Trebuia sa fie o seara frumoasa pe care dorisem sa o ofer sotiei mele.

La sfarsit am primit si o explicatie dupa cateva intrebari. Bucatarul lipseste vine abia saptamana viitoare.Pai de ce nu a inchis restaurantul pana saptamana viitoare?

Reply

    Gabriel, eu am fost în restaurant când ai fost şi tu. Eu am văzut că ai păpat totul, iar la sfârşit ai sărutat mâna ospătăriţei drept mulţumire. Uite aici şi alte opinii: http://www.youtube.com/MeniuTV

    Reply

      Domnule Costin Staicu am o singura intrebare:patroana restaurantului va angajat sa face-ti reclama restaurantului sau sa va lua-ti de clientii care au trait pe pielea lor anumite nemultumiri.Mai bine faceti sa va vedeti de treaba pentru care a-ti fost angajat si aceea de a da voturi prea multe pentru un restaurant in aceeasi.Fiecare client isi exprima parerea pe care a trait-o si pentru care a platit.

      Reply

      Nu-mi aduc aminte să va fi văzut în restaurant. Mâncarea a rămas în farfurie și a trebuit să plătesc pentru ea. Ori aveți interese economice la acest restaurant ori nu știți ce înseamnă o mâncare , nu bună, ci comestibilă. Glumele de prost gust vă rog să le păstrați pentru dvs.

      Reply

Am fost duminica cu sotia acolo. Locul era gol, slava Domnului pentru restograf.ro, altfel am fi dat curs reticentei de a nu intra intr-un restaurant gol.
Am facut bine ca am intrat. Cele doua domnisoare care ne-au servit au fost foarte amabile. Legat de mancare, pot spune ca nu am lasat nimic in farfurie :)
Iar pretul rezonabil.
Noi sigur vom reveni curand.

Reply

AM AVUT PLACEREA SA MANANC LA ACEST RESTAURANT CU FAMILIA SI CU CEI MAI BUNI PRIETENI ACUM 2 ZILE SI POT SA SPUN CA AM PETRECUT O SEARA DE VIS.TOTUL A FOST DELICIOS SI ATMOSFERA DE ACOLO E CALDA ,INTIMA,TE SIMTI CA ACASA .SERVIRE IREPROSABILA SI BUCATARUL THE BEST.AM SA REVIN CU SIGURANTA DAR MAI ALES CU PLACERE.GOOD LUCK

Reply

suna interesant

Reply

am fost duminica la pranz.o singura domnisoara ratacita pe acolo.foarte frig.
au folisit de cel putin 3 ori cuptorul cu microunde pentru 3 feluri de mancare.
platoul pescaresc era numai cu peste la borcan din supermarket,sepia nu era nicidecum picata si era tare,maslinele picante cu numele,salata de ardei copti groaznica.calamarii parca erau din cauciuc.trist si scump..

Reply

Multumim

Reply

Am fost in La Zavat intr-o sambata dupa-amiaza. Era gol, 2-3 persoane cand am ajuns si la fel cand am plecat. Ambientul e bun,muzica greceasca,miroase a peste gatit. Desi eram numai noi in restaurant prima comanda – aperitivele au durat ceva. Insa apoi mancarea a inceput sa curga. La aperitiv am avut peste mic prajit – hamsii prajite foarte foarte bune, tahini – pasta de susan nemaipomenita si un mix de masline, toate servite cu paine neagra pe grill. De asemenea salata cu fructe de mare mixte este foarte buna si bogata. Dupa aperitivul delicios am servit un bors de peste destul de nesemnificativ. Felul principal a fost spectaculos: creveti pe grill deliciosi la gust si mari, sepie cu sos de vin iar apogeul a fost caracatita in sos de vin care merita toti banii!! As reveni numai pentru ea! Desertul (cataif) foarte bun si mare ca si portie.
Preturi decente tinand cont de specific si de faptul ca nu gasesti mancarurile astea oriunde, cam 100-150/persoana de la aperitiv la cafea.
Recomand, pofta mare!

Reply

Mi-as fi dorit sa am experienta voastra la Zavat. Locul imi place, e simplu si corect, iar meniul e destul de scurt cat sa-ti dea impresia ca totul este proaspat, caci ar avea timp sa prepare aproape totul pe loc. Avea potential la prima vedere. De aceea am fost chiar dezamagiti ca din gustarea pescareasca pe care am incercat-o, nu cred ca putem declara ca ceva era facut chiar de ai. Poate doar salata de icre. Diversele sortimente de peste afumat si peste marinat ne-au dat senzatia ca stafful restaurantului a facut ravagii pe rafturile supermarketurilor. As recomanda locul pentru peste proaspat, la gratar, cum ar fi lupul de mare sau dorada la preturi mai mici cand nu ai chef decat de gustul simplu de peste fara alte adaugiri. Si cam atat. Servirea a fost buna, nimic remarcabil, in afara adoptarii trendului cu nerestituirea restului la bancnote mai mari atunci cand e vorba de sume in jur de 10 lei. Destul cat sa nu te enerveze caci iti zici ca oricum ii lasai ceva omului, dar suficient cat sa te lase cu un gust amar.

Reply
mircca andreea May 25, 2011 at 9:02 am

totul la superlativ .bun de tot.bravo

Reply

Am fost de curand cu niste prieteni si totul a fost la inaltimea asteptarilor: mancarea si serviciile au fost de nota 10. Va recomand sa incercati branza de capra la gratar :). Sper din tot sufletul sa nu se deterioreze calitatea in timp (asa cum se mai intampla pe la noi…).

Reply

ar fi bine si o adresa completa cu numar de casa.Cind vii din provincie e mai greu sa-l gasesti

Reply

Am fost si noi acolo……foarte bine a fost,mancarea buna rau cum in putine locuri gasesti.Servirea ireprosabila,au glumit cu noi au fost fff amabili.Noi am fost in 6 pers si am platit cam 350 ron insa totul a meritat.

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


+ 7 = eleven



Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,