Restaurant Hanu Berarilor Interbelic (Casa Soare)

Vizualizari 37.233 Vizualizari 
Comentarii 27 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Romaneasca
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 50-100 RON
Evaluarea Restograf
(Nov-09)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 66 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Poenaru Bordea 2, BUCURESTI


021.336.80.09, 0729.400.800

Site detalii

Galerie Foto


Pe scurt28253

Hanu Berarilor e cel mai nereusit experiemnt al lui Dragos Petrescu de pana acum. E drept, am ajuns acolo la putin timp de la deschidere, cand inca nu era chiar totul gata si sunt sigur ca lucrurile se vor mai schimba in buine, pntru ca Dragos Petrescu nu se da batut prea usor si stie bine cum merg lucrurile in domeniul acesta al restaurantelor. Casa e frumoasa, insa nu e prea bine impartita pentru un restaurant, avand multe sali destul de separate unele de altele. Gradina, in schimb, e foarte frumoasa si cred ca vara se recupereaza acolo partea din business care nu se face iarna. Atmosfera e cam sumbra in interior si decorurile de casa veche nu prea reusesc sa o incalzeasca. Mancarea e destul de comuna la Hanu Berarilor, nu am gasit nimic acolo pentru care sa merite sa revii. Probabil tot din cauza logisticii inca insuficient puse la punct, am asteptat foarte mult pana sa primim ceva de mancare. Pentru moment, e de vazut doar cum vor evolua lucrurile la Hanu Berarilor, probabil ca merita o noua vizita peste cateva luni (GB)

Localizare Restaurant Hanu Berarilor Interbelic (Casa Soare)

Poenaru Bordea 2, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?




Am fost in seara aceasta la cel din Poenaru Bordea..un singur cuvant: mediocru. Atmosfera ok, dar serviciu f lent si mai ales…portii penibil de mici. Am comandat frigarui de berbecut si am primit 7 bucatele si o palma de mamaliga…avand in vedere ca preturile sunt in categoria mediu-superior, cred ca mai au multe de imbunatatit…Bucurestiul ofera cu siguranta variante mai bune!

Reply

Buna ziua, eu am fost de multe ori la Casa Oprea Soare impreuna cu alti prieteni si nimic din ceea ce spuneti nu mi s-a intamplat. Am facut rezervare inainte, am primit masa buna, mancarea si bauturile au fost servite la timp si destul de bune si indestulatoare. Nu am putut manca niciodata toata portia, iar restul l-au pus ei la pachet. Chelnerii s-au purtat foarte frumos, fara figuri in cap si fara sa atarne la bacsis. Inainte mergeam la Caru cu bere dar e foarte aglomerat si acolo chiar stateam sa asteptam nancarea. Am facut aici si parastase, si aniversari si am mers si fara rezervare si niciodata nu am fost dezamagiti. Ne place si ne ducem des. Dar gusturile nu se discuta. Fiecare poate alege ce doreste.

Reply

Casa Oprea Soare…odata un restaurant cu fete albe de masa si mancare buna;
Acum o atmosfera ca la piata, un zgomot infernal, mancare scumpa si proasta, sticlele ti se trantesc pe masa sa-ti torni singur, mancarea vine dupa 1 ora si 20 min…la eliberarea salonului alaturat, s-a declansat curatenie, maturat, trantit tacamuri…desi masa noastra era chiar alaturi…Jalnic!!!

Reply

Hanul Berarilor, locatia Casa Lupescu din Pache Protopescu
Aseara am fost cu prietenii la acest restaurant. In jurul orei 21 am fost furati ca in RATB de catre un grup de indivizi de la masa alaturata care se asezasera acolo la pont: in mod evident erau intelesi cu cei din personalul de servire (seful de sala). Atitudinea managerului restaurantului si a directorului de brand (?!) a fost extrem de neprofesionala, mi-a adus in minte echipa de la restaurantul Caru cu bere din anii ’70. Mancarea si bautura in nota obisnuita a brand-ului, adica proaste si servite tarziu.
Ocoliti acest restaurant si brand. Se fura!

Reply
Arapalea Daniela March 9, 2016 at 11:56 am

Am fost ieri la Hanul Berarilor in Bucuresti.Mancarea de proasta calitate si portii mici .Am comandat scaricica boiereasca cu cartofi prajiti si ne-a adus la masa piept de porc cu grasime si cam o jumatate de cartof prajit Am cerut usturoi -binenteles ca a uitat sa il aduca la o portie .Mancarea a venit dupa 40 de minute.am fost dezamagite.

Reply

Am fost aseara pana la restaurantul asta. Mi-a placut faptul ca au o colectie maricica de vinuri. Mancarea e cam fada, nu are cine stie ce gust care sa merite sa te intorci pentru el. Servirea a fost foarte buna, mai greu cu gasitul unei mese potrivite. Asa ca.. nu a fost asa groaznic precum se mai zice in alte comentarii. Poate intre timp s-au mai schimbat anumite chestiuni.

Reply

Am fost cu soția mea, duminică, pentru a sărbători un eveniment din viața familiei. Am comandat ciorbă de cocoș. Ne-au venit două boluri micuțe, cu un polonic meschin de ciorbă înecată de un os ce se dorea a fi ”carne de cocoș”, cu urme de carne nefiartă pe el. Din două linguri am terminat micuțul bol (12 lei porția). Paharele erau niște meschinării de la IKEA, de vreo 3 lei bucata. La felul doi m-am păcălit cu o farfurioară de varză cu cârnați. Doi cârnați mici și 2-3 linguri de varză murată de acum 3-4 ani. Soția a luat o iahnie întinsă milimetric pe o farfurie de duzină. Am luat și limonadă, scumpă și proastă. O jumătate de lămâie la un litru de apă de la robinet, vândută pe post de apă plată. Prost, scump, mizer, cu o toaletă la capătul lumii…Am plecat cu gândul de a nu mai reveni niciodată. Recomand, în schimb, Hanul Domnesc din Tg. Jiu, unde am mâncat pe săturate săptămâna trecută, la un preț mic.

Reply

    In primul rand ca te plangi ca un boschetar’ sarac de portii si in al doilea rand daca ai ajuns sa ne recomanzi nu stiu ce spelunca De la tara e clar.

    Reply

Am fost invitati de finii nostri la acest restaurant si am fost complet dezamagiti si scârbiţi; nu e un local unde sa sarbatoresti ceva, e un local rău tare de tot. Am fost asezati ingramaditi la o masa mica, unde aproape ca nici paharele nu încăpeau pe ea. Masa nu avea faţă de masa pe ea, paharele erau de proasta calitate, iar mancarea a fost jalnica: sosuri de tot felul in care erau ascunse oase sau carne pline de grasime, până şi cartofii prăjiţi erau infecti (reincalziti), aperitivele erau vechi, putine si de proasta calitate. Am stat ingramaditi la acesta masuta si ne-am holbat la peretii infecti care aratau ca o biserica de cartier; parchetul era vechi si neingrijit, lemnaria era veche si răpănoasă… aerul comunist si jalnic plutea in tot localul cosmetizat pe ici si colo. A fost oribil…oribil… il recomand numai oamenilor care vor sa mănânce o ciorba calda, nicidecum sa vina acolo ca sa se simta bine sau sa serbeze ceva frumos din viata lor. E cea mai mare ţeapă pe care am luat-o în Bucuresti (am fost pacaliti de site-ul lor care e mai reusit decit realitatea).

Reply

Am fost invitat pe data de 09.02.2014 la Hanul Berarilor cu familia la o petrecere,am fost foarte dezamagit de felul in care aratau peretii, mincarea a fost de nota 5, pe o scara de la 1-10,”programul artistic” 2 jocuri populare dupa care Pelinita hai la pupaturi si la dat cu banu, nu ai dat cu banu cele doua perechi au plecat.Iar de la 21:45 Sefa de sala Elena, venea in cadrul usii si se uita la ceas din 10 in 10′. Una scrie pe saitul de prezentare si faci rezervare plin de sperante si pleci cu amintiri urate.
Pacat pentru ca aceasta locatie are un potential mare dar neexploatat.
Ganditiva de 5 ori pana cand va hatarati.

Reply

Am avut ghinionul de a ajunge o data in acest restaurant. Surprinsa placut la prima vedere de cladirea unde se afla acest local, am ajuns sa-mi doresc sa plec cat mai repede de acolo.

Dupa o jumatate de ora a venit cineva sa ne ia comanda.

Eu am comandat o salata cu pui la gratar si am avut surpriza neplacuta (clar) sa obserb ca puiul era reincalzit (avea un miros si un gust groaznic).
La desert nu mi-au adus ce am cerut (cerusem ceva cu mere parca) si mi-a venit tort cu ciocolata. L-am mancat pt ca nu pot refuza niciodata ciocolata, dar nu era ceea ce comnadasem initial.
Nota la fel de greu a venit si toate acestea in conditiile in care restaurantul de era plin.

Urat pentru ca locatia poate mult mai mult.

Poate daca voi mai merge, sper sa ma surprinda si cu mancarea!

Reply

Kicked out from the restaurant after 2h !!!!!

HANUL BERARILOR – Casa Lupescu, Bd Ferdinand Bucharest Romania

Today 5th October 2013, we made reservation for 5 persons, one of my friends celebrating his anniversary. We arrived at 14,30 h, the food arrived at 16.00 h and after 2 hours the head of hall invited us to left the restaurant because at 18,30 they have other reservation !!!!!!
We did not even finished the desserts.. Never ever happened something like that in any country …Very poor service, very poor meals, bad chef and very bad restaurant !!! Not recommend!

Reply

ATENTIE LA UNI ANGAJATI CARE MAI SINT SI BETI EX. ESTE UNU MASLINA

Reply

Tocmai vin de la restaurant. L-am incercat din nou dupa 1 an in vederea organizarii botezului fetitei in aceasta locatie. Am indoieli insa ca vor face cu brio daca va fi la fel de aglomerat ca in seara asta (8 Sept 2012). Multa lume la terasa (inclusiv autocare cu straini) si pustiu inauntru. Asadar la o capacitate de ocupare de aprox 50%, mancarea a sosit dupa 70 min, rece. Berea nu a venit decat dupa atentionarea sefului de sala, cola a fost pepsi pana la urma si ospatarul ne vizita mai des doar la luatul notei de plata. Ma intreb cum ar fi fost daca as fi avut evenimentul in seara asta…

Reply

am fost azi la pranz, ne-am asezat la o masa si am asteptat 20 de minute sa ne bage cineva in seama, am cerut meniurile si ceva de baut. Dupa alte 20 minute au venit bauturile si am putut comanda. Mancarea a venit cam in 15 min insa nu s-a putut manca deoarece am comandat un platou cu diferite carnuri pe care intinsesera o bucata mare de unt stricat care se intinsese pe intreg platoul. La desert am comandat papanasi cu smantana si dulceata de visine.. au fost bunicei insa nu stiam ca mai nou se pune smantana lichida :). Concluzia: servire si mancare execrabila. Mancare putina, fara gust- de cantina.

Reply

Mancare – mediu, desi ne asteptam la portii un pic mai generoase (mai generoase erau farfuriile decat continutul…); servire – slaba – n-as spune ca sunt understaffed dar prost alesi… baietii stateau la barfe in hol in timp ce noi ramasesem cu halbele goale cersind atentie… timpul in care-ti aduc comanda – suficient de lung ca sa fii intr-adevar fometar… berea la halba – execrabila, mirosind a varza stricata… ne-am plans, au adus alta din nou butoi dar aceeasi senzatie…

Reply

mancare ff proasta de cantina. ex: supa crema de legume este de fapt o supa crema de cartof cu fff multa vegeta :(

Reply

Eu am fost de mai multe ori la Hanul Berarilor Interbelic, si am facut rezervare si inauntru si afara. De fiecare data masa rezervata a fost alocata fara probleme (inclusiv camera berii).
Mancarea a fost foarte gustoasa, si am incercat o mare varietate (rata la cuptor, carnaciori, ciolan cu varza calita, cartofi la cuptor, mici, etc). In special mi-a placut ca era mancare romaneasca, iar berea (la metru) era rece si buna.
Ambiant foarte frumos, dansuri populare, dansuri de societate si muzica lautareasca. Iar volumul a fost ca la restaurant, cat sa te intelegi cu fiecare.
Serviciu, aici au fost ceva probleme, deoarece a durat destul de mult pana a fost servita masa, iar pt a comanda un metru de bere suplimentar trebuia sa te agiti un pic. Dar e posibil sa fie si din cauza ca era foarte multa lume.

Reply

Am ajuns la Hanul Berarilor din intamplare cu cateva zile in urma. De atunci am fost acolo trei zile consecutiv. Nu exceleaza la capitolul mancare, dar poti manca decent. Ne-au placut insa si vom reveni cu placere:
Serviciul. Noi nu am avut experiente neplacute ci dimpotriva, toti cei implicati in servire, de la picol pana la seful de sala au fost foarte amabili si dornici de a ne multumi. Au si niste chestionare in acest sens, deci presupun ca ii preocupa acest lucru.
Atmosfera. La pranz aveau un violonist. Canta frumos, discret, intr-un colt, nu genul lautar care intra in sufletul tau.
Au loc de joaca pentru copii. Este greu sa gasesti in Bucuresti restaurante prietenoase cu familiile cu copii.
Pentru noi a fost o experienta placuta, chiar daca nu suntem fanii bucatariei romanesti, vom reveni.

Reply

(…)
Pe terasa nu mai aveau locuri, dar am fost asigurati ca stam putin inauntru si prima masa care se elibereaza e a noastra. Spre deosebire de alte restaurante care-ti promit acest lucru, aici teoreticu’ cu practicu’ nu prea se intersecteaza… Am luat un metru de bere si am tot asteptat inainte sa comandam mancarea, am zis sa avem putintica rabdare sa ne mutam pe terasa. Inauntru muzica populara data la maxim de nu te intelegeai om cu persoana. Nici chelnerul nu era adaptat zgomotului intrucat fiecare comanda o strigam de cel putin 2 ori. Si chiar o “apa minerala mai putin rece” s-a concretizat in “apa minerala foarte rece” (“asa am inteles!”)
Dupa o ora si ceva am purces pe cont propriu sa vedem cum sta treaba cu mutarea promisa intrucat chelnerul nostru de la masa avea in subordine o masa de interior si mutatu’ la o masa afara in “arondismentul” unui alt coleg nu era treaba lui. Afara noii veniti formau o coada semiordonata pana-n strada si asteptau rabdatori sa se elibereze vreo masa. Abia atunci ne-am prins cum sta cu mutatul: faci rezervare inauntru si te vei muta afara daca mesenii vor sta pe rand la coada de la intrare sau se sacrifica unul prin tragere la sorti… Pacat ca nu mai tine faza cu sacosa pusa jos la coada sa-ti tina randul…”

http://infoinsider.ro/2011/07/17/berarie-la-hanu-berarilor-iti-faci-rezervare-ca-sa-stai-la-coada-pana-la-mancare-ti-se-lungesc-urechile/

Reply

Din pacate e mare diferenta intre Caru cu Bere si acest Han al Berarilor, mancare multa mai proasta, servire lenta. Pt. mine a fost o dezamgire.

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


2 + one =



Taguri: , , , , , , , , , , , ,