Restaurant - hotel Shanghai Garden

Vizualizari 12.778 Vizualizari 
Comentarii 14 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Top
Bucatarie: Chinezeasca
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 100-150 RON
Evaluarea Restograf
(Jan-12)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 1488 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto


Pe scurt53152

Shanghai Garden e un mic complex in Pipera, cu minihotel, restaurant, sali de evenimente si gradina, inainte de lac, vizavi de alt restaurant mare al zonei, grecescul Asteria. Shanghai Garden e de prin 2006 acolo, o constructie noua, cu mai multe etaje. Gradina din fata e frumoasa, fara indoiala ca vara e atractia locului. Si interiorul arata bine, foarte curat, cu fete de masa impecabile, cu lucruri si decoruri destul de noi. E unul dintre cele mai curate resturante chinezesti din Bucuresti, facut cu grija pentru imagine - o raritate, adica.

Meniul e lung, insa nu surprinde prea tare, dat find ca e un restaurant mare, cu o bucatarie pe masura si cu multi bucatari. Mancarea a fost buna, insa cu un aspect cam comercial, cu culori si forme prea nete si clare, o senzatie pe care am mai avut-o si la Orasul Interzis, de pe Silvestru, si despre care am scris cam in aceiasi termeni. Preturile sunt rezonabile, insa ceva mai mari decat la restaurantele chinezesti mai mici, cele care nu se preocupa de imagine; ceea ce nu surprinde, deci...

Serviciul ne-a facut ziua frumoasa! Erau mai multi chinezi care trebaluiau pe acolo si care nu vorbeau romaneste dar care ne zambeau tot timpul de la distanta, cand vedeau ca ne uitam la ei, insa de noi s-au ocupat doi romani foarte tineri, un baiat cu freza de licean in vacanta si o ochelarista cu aer de liceanca si ea, vorbareata, vesela si dezinvolta, plina de energie, absolut adorabila.

Shanghai Garden e, deci, unul dintre restaurantele chinezesti mari ale Bucurestiului, cu mancare buna, curat si tinut cu grija pentru imagine, la care e de mers mai ales vara, daca vreti sa stati intr-o gradina. (GB)

Localizare Restaurant - hotel Shanghai Garden

Sos. Pipera - Tunari 2, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
am lucrat acolo si e cel mai infect restaurant,bucatarii sint mecanici

Reply

Mancarea foarte buna, am vizitat locul de cateva ori, ultima oara acum 1 saptamana. Dupa o experienta nefericita la alt chinezesc de 8 martie, am zis sa “schimb gustul”.
Mentionez crevetii, o vita nu mai stiu cum putin picanta si o rata marinata la cuptor.
Serviciul uneori merge mai greu dar acum a fost foarte bine.

Reply
voturi mincinoase March 21, 2014 at 10:08 pm

In mai putin de-o saptamana v-ati dat peste 100 de voturi. Ce credibilitate sperati sa aveti? Clientii scriu ca organizarea este praf. Bine macar ca va organizati exemplar la auto-voting!FELICITARI!

Reply

March 13, 2014 at 1,00 pm…..1190 voturi
March 13, 2014 at 2,00 pm…..1252 voturi

~60 de voturi intr-o ora nu pot fi acordate decat cu complicitatea Restograf. Felicitari Domnule Butunoiu!

Reply

March 4, 2014 at 1:50 pm…1121 voturi
March 4, 2014 at 2:50 pm…1161 voturi

Va votati voi singuri sau va ajuta Resograful? Si daca da, de ce?

Reply

Oameni buni pe ce lume traiti? e unul dintre cele mai slabe restaurante din Bucuresti! Ati incercat vreodata templul soarelui sau qian bao??? nu as recomanda cuiva sa manance acolo… scump si prost!

Reply

La vreo trei mese cu cate 5-6 chinezi fiecare personalul se declara depasit si imi spune de la inceput ca va dura foarte mult sa imi faca limonada.. Intreb cum se vir descurca cu mancarea daca nu fac fata la o limonada si fatuca pleaca grabita si ofteaza “va facem..va facem.. ”
Am mai mancat alte dati aici si va pot confirma ca este ok numai daca gasiti restaurantul mai mult gol decat plin.

Reply

    asa e, mancarea dureaza foarte foarte mult chiar si cu restaurantul gol. unul dintre motive e ca fac totul la comanda iar al doilea e clar proasta organizare.

    Reply

Cea mai buna mancare chinezeasca din Bucuresti! De fiecare data cand ni se face pofta de “chinezarii” mergem la Shanghai Garden – unde stim ca toate ingredientele sunt foarte proaspete si retetele excelente, traditionale chinezesti. Nu ratati Pestele “veverita” si nici crevetii in sos de stridii si soia sau sote-ul de brocoli cu usturoi! Mergeti cu incredere si pofta, dar si pentru oaza de gradina reamenajata de curand.

Reply

mancare excelenta, interiorul in limite normale, servirea ok

Reply

Si eu locuiesc in cartier si am fost de 3 ori din Septembrie 2011.Macarea ne-a placut mult de fiecare data,serviciul ok dar intradevar locul pare manageriat cam de mantuiala…
Vom mai incerca cand se mai incalzeste sa stam in gradina si sa vedem daca se schimba ceva.

Reply

Locuiesc relativ aproape si merg la Shanghai vara, cand nu este prea cald. Interiorul este ca o cantina. Gradina este prafuita, dar mancarea si serviciul compenseaza.
Cel mai bine este sa comandati acasa.

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


9 − seven =Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,