Restaurant Carré (inchis)

Vizualizari 6.527 Vizualizari 
Comentarii 2 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Internationala
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 50-100 RON
Evaluarea Restograf
(Feb-11)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 2 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto


Pe scurt35500

Carre e un restaurant a carui logica, si a carui chiar ratiune de a exista eu nu o inteleg. Si probabil ca nici patronii locului... Poate doar frumoasa gradina sa mai salveze ceva in timpul verii, insa nu suficient incat sa mai reziste mult. De fapt, au si spus ca in curand lui Carre ii va lua locul un restaurant "cu specific balcanic", ceea ce are mai mult sens, evident! Carre ocupa o casa mandra, pe care nu o merita, pe Dinicu Golescu, foarte aproape de marea intersectie cu Stirbei Voda si cu Berzei. Un arhitect sau decorator, ce-o fi fost el (ea?) a slutit-o, vopsind cadrele usilor si alta lemnarie cu negru si peretii cu rosu. Mancarea e inegala la carre, cea proasta atarnand mai mult in balanta. Serviciul e trist, se vede depresia provocata de lipsa clientilor pe chipul unicului chelner. Restaurantul e mai tot timpul gol, desi preturile sunt relativ mici. Oare de ce cred patronii ca se intampla asta? Carre e un loc pe care sa-l ocoliti, cel putin pana la vara, cand veti putea sta cu o bere in fata pe terasa din gradina frumoasei case. (GB)

Localizare Restaurant Carré (inchis)

Bulevardul Dinicu Golescu 3, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Brian S. Holland June 11, 2016 at 1:31 pm

want to register.

Reply

acest restaurant nu mai exista. dar pentru tine marele intelectual sa stii ca mancarea era excelenta iar restaurantul arata super, lipsa clientilor era din cauza ca eram in a 2 a saptamana din ianuarie intr-o duminica. asta e singurul site care caracterizeaza prost restaurantul. esti in plus pe google.

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


1 + three =Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , , ,