Restaurant Cassis

Vizualizari 4.633 Vizualizari 
Comentarii 8 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Internationala
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 100-150 RON
Evaluarea Restograf
(neevaluat)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 114 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Schitu Magureanu 35, BUCURESTI


031.438.29.89, 0721.203.733

Site detalii

Galerie Foto

Localizare Restaurant Cassis

Schitu Magureanu 35, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
recomand cu placere,mancarea buna,atmosfera placuta,

Reply

Un restaurant in care m-am simtit si am mancat foarte bine de fiecare data si unde revin cu placere.

Reply

Draga Ana,
Draga co-comentator cu pseudonimul Cristina, As fi preferat sa va cereti scuze si sa spuneti ca va straduiti sa imbunatatiti asta in loc sa dati vina pe cei care isi exprima parerea. Dar asta ar fi insemnat ca personall de la CV a fost inlocuit sau, doamne-fereste, s-a schimbat si ii pasa de client.
Gradina Verona e una dintre cele mai frumoase din Bucuresti. Sunt de acord. Dar asta e tot ce te poate readuce acolo dupa ce -ai fost odata. Dupa ce am fost de vreo ori si de fiecare data am avut experiente mai mult decat dezamagitoare, acum daca primesc vro invitatie de la cineva, nu ma las pana ce nu-i conving sa schimbe locatia.
De la rezervari telefonice urmate de deplasarea la fata locului si explicatii (urmate de simplul rezultat de a nu avea o masa rezervata pentru ca ‘se mai intampla’-replica aceluiasi ospatar plictisit caruia i-ai dictat si expicat in ziua anterioara ce vrei de la ei) la comenzi incurcate, personal care nu te baga in seama cate o jumatate de ora (pentru ca se strang in fata barului si vorbeeesc intre ei – daca-i deranjezi sa mai comanzi ceva te trimit inapoi si te asigura ca vor veni ei) pana la calitatea sub-mediocra a ceea ce iti apare in farfurie si pahar…
E un sacrilegiu ca un loc ca Verona e tinut atat de departe de inimile bucurestenilor(nu am intalnit nici unul care sa nu se planga..) de atata vreme si cu atata succes.

Reply

Un restaurant deosebit intim,mancarea speciala bine pregatita,terasa de la etaj superba atmosfera placuta plina de flori si m-ai ales ca se vede si parcul Cismigiu de sus o panorama superba !Recomand cu drag!!!

Reply

un restaurant f. bun!

Reply

UN RESTAURANT NOU CARE MERITA SA-I TRECETI PRAGUL ,MANCAREA DEOSEBITA SERVICIUL SUUPEER !!!

Reply

Dezamagitor!

Reply

UN RESTAURANT CARE PROMITE!

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


9 + three =Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,