Pub & Pizza D'eight

Vizualizari 3.534 Vizualizari 
Comentarii 6 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Internationala
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 50-100 RON
Evaluarea Restograf
(neevaluat)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 10 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Strada Franceza 2-4, BUCURESTI


021.311.40.10, 0721.333.533

Site detalii

Localizare Pub & Pizza D'eight

Strada Franceza 2-4, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Pentru Centrul Vechi ofera mancare decenta cu preturi destul de civilizate. Localul este frumos si cat de cat aerisit (eu fiind nefumatoare). Din pacate personalul nu este prea amabil, uneori sictiriti, alteori prea insistenti.

Reply

Cele mai bune clatite la cuptor din oras! Din cauza vadului slab (incomparabil cu “sleata” din Franceza, Lipscani, etc.) au si preturi mici. Calitatea mancarii e de nota 10. Servirea este ireprosabila si le-am trecut pragul de vreo 15 ori anul asta deci daca era ceva in neregula sesizam pana la urma.

Reply

Cea mai buna pizza pe care o stiu!

Reply

In conditiile in care pe terasa erau 2 mese ocupate, un ospatar sictirit si costumat de parca venea direct de pe un santier ne-a informat ca nu putem sta acolo pentru nu avem rezervare si nici “Voucher”. Nu si-a cerut scuze, mai ca nu ne-a dat afara:) Ne-am dus la terasa de langa(Drakkar, unde btw e muuult mai ok), si chiar am fost atent sa vad daca se ocupa mesele celor de unde nu aveam voie sa stam (ca deh….nu avem rezervare). In cele 3 ore nu s-a ocupat decat o masa. Concluzia: eu nu mai trec pe la ei si le doresc un faliment rapid!

Reply

    eu am fost la D’eight si nu am vazut nici un ospatar ‘sictirit’,din contra,serviciul a fost impecabil iar mancarea excelenta. Am stat acolo doua ore si nu am vazut ca vreun ospatar sa refuze sau sa dea afara pe cineva. Chiar am sesizat ca seful de sala care ne-a luat comanda la masa intampina cu caldura clientii care veneau.CONCLUZIA:daca doriti sa mancati si sa nu asteptati prea mult comanda,daca doriti sa fiti bine serviti si daca doriti sa va petreceti timpul in centrul vechi nu ocoliti terasa D’eight.

    Reply

      cel mai nesimtit sef de sala, venit “din cartier”.. faza cu rezervarea meselor e total adevarata, am urmarit-o 3 luni. mancarea e buna si unii chelneri ok, dar daca nimeriti sa fie acolo seful de sala, aveti toate sansele sa va strice ziua

      Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


+ nine = 17Taguri: , , , , , , , , , , , , ,