Restaurant Grand Philippe (inchis)

Vizualizari 3.728 Vizualizari 
Comentarii 3 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Internationala
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 100-150 RON
Evaluarea Restograf
(Feb-11)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 4 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
CA Rosetti 26, BUCURESTI


021.317.41.28, 0723.706.276

Site detalii

Galerie Foto


Pe scurt36589

Grand Philippe Bistro a fost, pana la urma, o surpriza ceva mai placuta decat ma asteptam cand am intrat prima data in micul restaurant de pe CA Rosetti, la intersectia cu Nicolae Filipescu. Locul e rezonabil amenajat, arata chiar a bistrou, cu mobilier si cu decoruri simple. Prima ridicare din sprancene o ai cand deschizi meniul cu vreo suta de feluri, cu mancare frantuzeasca, romaneasca, italieneasca si cine stie ce mai poate fi gasit pe acolo... Homari, papricas, pui de balta, tochitura si sarmale, tot felul de creveti si de calamari, paste si cate si mai cate... Totusi, mancarea a fost destul de buna, desi nimic special. Prezentarea e si ea mai pretentioasa decat ar fi cazul, cu tot felul de sculpturi legumicole si cu arabescuri neasteptate. Si serviciul e destul de bun la Grand Philippe Bistro, preturile sunt rezonabile, asa ca e un loc de vizitat cand va e foame si sunteti in centru, mai ales ca nu sunt multe optiuni in zona, pentru un centru de oras, de capitala de tara, de fapt... (GB)

Localizare Restaurant Grand Philippe (inchis)

CA Rosetti 26, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
as dorii sa ma contacteze si pe mine cineva care maqi are nr de tel al lui adrian, va multumesc, 0766652209

Reply

A DAT FALIMENT,DUPA CE SI-A TEPUIT SALARIATII,DISTRIBUITORII SI PROPRIETARII!

Reply

Am comandat de mai multe ori de la ei, mancare buna, preturi ok, pana cand intr-o zi s-au gandit sa ne taxeze la preturile de restaurant pt o comanda facuta la tel (65 lei total in loc de 40), ca sa nu mai zic ca nici nu au pregatit exact ce tb, in loc de o salata, ne-am trezit cu un orez. Foarte urat! Nu voi mai lua nimic de la ei!

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


eight − 4 =Taguri: , , , , , , , , , , , , , ,