Restaurant Potcoava (Giulesti)

Vizualizari 23.145 Vizualizari 
Comentarii 14 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Internationala
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 100-150 RON
Evaluarea Restograf
(Mar-11)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 42 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Strada 9 Mai 51, BUCURESTI


021.220.22.08, 0721.065.347

Site detalii

Galerie Foto


Pe scurt38778

Restaurantul Potcoava e un success story de cartier, cu atat mai laudabil cu cat locuitorii zonei (Giulesti - Crangasi) nu pot numi niciun alt restaurant cat de cat frecventabil pe o raza foarte mare. Am auzit ca a fost deschis intr-o casa mica, la inceput, pe o straduta in apropierea Podului Grant, straduta cu blocuri mari comuniste, cenusii si urate, pe un trotuar, si cu case mici, din alte vremuri, pe trotuarul celalalt. Se pare ca au castigat bani buni cei de la Potcoava pentru ca au reusit sa extinda casa cu niste solutii arhitectonice bizare, insa care ii dau chiar un farmec in plus. Decorurile din interior sunt neasteptate pentru o asemenea locatie - le puteti vedea in poze. Meniul si-l numesc "international", insa poate fi considerat mai mult romanesc, cu feluri relativ simple, nesofisticate, insa destul de muncite in bucatarie, cele pe care le-am vazut eu. Au si scarboseniile de la supermarket, nu s-au putut abtine sa nu le strecoare in meniu, au vrut cu tot dinadinsul sa atinga suta de feluri, ca sa fie si ei in rand cu ceilalti... Insa proportia acestora pare sa fie semnificativ mai mica decat la alte restaurante, si acesta e, cu siguranta, unul dintre motivele pentru care Potcoava are mereu clienti. Serviciul e mecanic, cu chelneri apatici si obositi, cu gandul in alta parte. Preturile sunt rezonabile, mai ales ca portiile sunt destul de consistente. Cartile de credit nu fac parte din business model-ul celor de la Potcoava. Pe scurt, deci, restaurantul Potcoava raspunde unei nevoi a pietei giulestene, mersul la ei poate fi considerat un targ cinstit, primesti cam ceea ce astepti de la ei, pe atatia bani cati face. (GB)

Localizare Restaurant Potcoava (Giulesti)

Strada 9 Mai 51, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?




O dezamăgire totală. Prețurile și mărimea portiilor sunt relativ decente, în schimb chelnerul are o atitudine de bișnițar de opeluri în autovit(pare băiat bun, dar surmenat și nemotivat), gyrosul comandat avea mai multe în comun cu pomana porcului decât cu bucătăria grecească, iar cartofii casei un puternic miros de pește.

Reply

Despre restaurantul Potcoava din Giulesti, numai de bine, cat despre cel de-al doilea restaurant Potcoava – cel din GROZAVESTI – o experienta extrem de neplacuta.

Nu va recomand sa mergeti deoarece nu sunt pregatiti sa faca fata in cazul in care in restaurant sunt mai mult de 2 mese ocupate. Dupa 2 ore de asteptat mancarea ne-au adus pe farfurie o ceafa de porc arsa cu garnitura de ciuperci carbonizate si un somon la gratar de te inecai cu el, explicatia?? “Avem un singur bucatar si nu a facut fata comenzilor primite”. Cand am cerut sa vina seful de sala, nu a venit nimeni!!!

Oribil, nu recomand!

Reply

Foarte buna mancare, atat cat am mancat eu.
Dar mi se pare de toata jena sa gasesti pe nota de plata branza rasa peste cartofii prajiti.

Reply

Am mers destul de des la Potcoava. Fiind o afacere “giulesteana”, e destul de populara printre locuitorii din zona. Acum 7 ani am avut un coleg francez care fusese cucerit de muschiul de vita cu afine. La scurt timp dupa cucerirea lui, am mers si eu. La vremea respectiva, localul era mai inghesuit, ca si meniul. Mai putine mese, mai multi clienti, mai putine feluri de mancare, dar parca mai gustoase.
Giulestii, insa, isi pun amprenta pe comportamentul chelnerilor, acum vreo 6 ani am asistat la o paruiala intre un chelner si seful de sala (ups!)
In ultima vreme serviciul e mai lent, iar mancarea facuta mai cu dezinteres. Aveau un piept de pui umplut cu rosii si feta. Feta a devenit telemea neaosa intre timp. Tortul de mere capata, nu de putine ori, o aroma de legume, de evitat. Gustarea “Potcoava”, cu legume la gratar, excesiv de sarata si plina de Vegeta. Noroc de-un somon proaspat, la gratar. Cam greu sa-l zbarceasca, de vreme ce Carrefour e numai la 5 minute distanta.
Pentru o seara in impas – n-ai bani de o iesire ca lumea, dar nici o ciorba in frigider – e o alegere buna.

Reply

cele mai bune masline pane

Reply

Un restaurant foarte bun. Locuiesc in Crangasi si pentru mine este restaurantul “de casa”. Merg foarte des la el si n-am fost dezamagit niciodata.

Reply

Potcoava este un restaurant foarte bun pentru pretul pe care-l ofera. Se vede ca patronul este mai tot timpul acolo si este foarte atent la mancare.

L-am descoperit de curand, si in general mi-au placut chelnerii.Recunosc ca o singura data am asteptat cca 20 min pana au venit sa-mi aduca meniul dar poate din cauza ca m-am asezat la terasa afara si nu m-au vazut.

DAr este un restaurant foarte bun.

Reply

un restaurant minunat ,,,sunt client al acestui restaurant de 8 ani de zile si asta spune multe,,,

Reply

da, depinde ce chelner prinzi. si ce mai imi place la ei e ca toti iti zic “la revedere” si “multumesc” cand pleci, lucru destul de rar in ro

Reply

Cel mai bun muschi de vita din oras
serviciu bun catre foarte bun
micii deosebiti,coastele la fel
nu am nici un motiv sa schimb restaurantul voi merge in continuare la POTCOAVA mai ales ca vine vara si osa se deschida terasa

Reply

cei mai buni papanasi din viata mea i-am mancat la Potcoava!
si nu numai :)
eu insa nu prea mananc dulciuri, prajituri, asa ca papanasii au ramas o referinta (ca numai ACOLO ii mananc).
despre chelneri aveti dreptate, degeaba e decorul frumos, daca nu vezi nici un zambet in el.

Reply

cei mai buni papanasi dinviata mea i-am mancat la Potcoava!
si nu numai :)
eu insa nu prea mananc dulciuri, prajituri, asa ca papanasii au ramas o referinta (ca numai ACOLO ii mananc).
despre chelneri aveti dreptate, degeaba e decorul frumos, daca nu vezi nici un zambet in el.

Reply

La potcoava am mers de multe ori, fiind aproape de mine. Azi am mancat cea mai buna mancare din ultima vreme: pui cu sos gorgonzola si nuci, cu garnitura de piure. GENIAL. Sotia mea: valdostana de pui si ciuperci (si ea a laudat-o) si cealalta persoana Pferpferstake

Preturile medii, ambianta faina. Nici nu te astepti ca intr-un cartier asa de dubios sa fie o carciuma atat de faina

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


6 − five =



Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,