Sabatini Pizza

Vizualizari 5.974 Vizualizari 
Comentarii 7 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Informal
Bucatarie: Internationala; Italiana
Dominanta: Paste & pizza
Pret/meniu: <50 RON
Evaluarea Restograf
(neevaluat)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 26 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Teiul Doamnei 15, BUCURESTI


021.242.87.25, 0731.876.441

Site detalii

Galerie Foto

Recenzii & Articole

Sabatini Pizza - Restaurant (Basarabia)   
(May 2016)


........................................................................................................ citeste tot


Localizare Sabatini Pizza

Teiul Doamnei 15, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
the best
atmosfera 10 +

Reply

Am fost la Sabatini Domenii – experienta mediocra.
Bucatarul este slab pregatit, mancarea a intarziat iar sefa de sala nu are reactii la semnalarea unor neconcordante, desi isi cere scuze. Ca urmare aceasta seara nu a fost una tocmai la inaltimea asteptarilor. La pizza probabil ca se pricep mai bine ca la prepararea carnii de vita. Pentru ceva mai spexial, alegeti alt local.

Reply

Un loc unde ma simt ca acasa daca nu am chef sa gatesc in timpul saptamanii. Sunt cam 6 ani de cand merg destul de des la acest restaurant si niciodata nu am fost nemultumiti de calitatea mancarii sau a seviciului. Ce sa mai zic… Ca este una dintre cele mai bune pizzerii din Bucuresti?! Sper sa mentina aceste standarde pentru ca am fost in multe restaurante cu pretentii din Bucuresti si erau mult sub aceasta pizzerie de cartier ca servicii si mancare! So… Good job guys!

Reply

eu am numai cuvinte de lauda…nu am ce sa reprosez

Reply

multumesc celor de la Sabatini ca astazi , ca de fapt si in alte randuri , mi-au servit dupa o ora supa gulas comandata pe fuga, ca eram in zona…. si multumesc ca m-au ajutat sa fac o indigestie de toata frumusetea …. am patru ore de curatare , si de un sfert de ora am luat-o pe febra si frisoane . . . este ok , ma implinisem un pic si asta ma va ajuta sa ma mai trag la fata . ALtfel , bucatarul jos palaria … atat ca nu cred ca e facut pentru locul asta… sa faci mancare buna , dar in graba pentru ca ai o mie de comenzi prin telefon care ori cum se onoreaza in 2h:45 , nu este ok … tot azi am avut la masa de langa mine 3 tortelini .. doua ca la carte … iar in a treia baltea uleiul de la jumatate in jos … pacat .. in concluzie, indigestii o sa mai fac in viata … nu e bai , la fel cum am sa intalnesc in continuare ospatari care te ignora pana la exasperare – uita ce vorbesti cu el si in fianl vine si te serveste altcineva …

Reply

    …cumva esti un concurent neloial sau ai mancat toata viata la fast food in gara …2h;45 nici odata 1;45 da ..super aglomerat ,scuze ca nu ne-am ridicat la standardul dumitale ,domnule ..pe viitor recomand un sandvis cu salam victoria ,mult mai rapid si multumitor ,in rest spor.

    Reply

De ceva timp s-a deschis un al doilea restaurant Sabatini, pe bd. Basarabiei. Sunt foarte multumita de calitatea mancarii si servicii, precum si de preturile rezonabile. Pizza este buna, insa un plus bucatarul stie sa faca o friptura asa cum i se cere (in sange, mediu, etc), salatele sunt de asemenea excelente si cu sosuri foarte bune, iar atunci cand am comandat mancarea mea favorita (legume la gratar cu topping de parmezan) am primit intotdeauna un sos din partea casei. Dpdv servicii am mai avut uneori mici nemultumiri, insa in 99% din cazuri totul a fost asa cum trebuia. 9/10 dpdv raport calitate/pret.

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


two + 2 =Taguri: , , , , , , , , , , , , ,