Restaurant Xanadu (inchis)

Vizualizari 6.909 Vizualizari 
Comentarii 3 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Internationala
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 100-150 RON
Evaluarea Restograf
(Oct-10)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 26 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Sfantul Stefan 20, BUCURESTI


021.315.06.53, 0722.62.17.17

Site detalii

Galerie Foto


Pe scurt28715

S-a inchis, din iulie 2014 e un alt restaurant acolo, Nonna Mia, cu bucatarie italiana.

--------------------------

Xanadu e un loc placut, unde se vede ca proprietarii (care nu numai ca isi ascund numele si fata, asa cum fac cei mai multi, ci si-au pus pozele chiar pe site, ca sa fie clar despre ce vorbim) s-au implicat cu pasiune. Casa e frumoasa, intr-o zona care te predispune la nostalgie. In amenajare se vede mana femeiasca, imi inchipui ca dl Tengher nu a avut prea multe de spus. Cu siguranta ca celor mai multi clienti le place (probabil ca celor de pa partea femeiasca chiar foarte mult), asa ca nu mai comentez pe acest subiect. Am gustat mai multe feluri si cred ca le-am nimerit chiar pe cele pe care dna Donie, chefa, nu le-a nimerit pe deplin in ziua respectiva. Tare ma tem ca dna Donie s-a bagat si la felurile pe care altii le fac mai bine decat ea, si asta numai ca sa incarce meniul in "buna traditie" bucuresteana. Nu ar sta linistiti, nici ea si nici sotii Tengher, daca ar face doar 5 sau 10 feluri, insa acelora sa li se duca faima in Bucuresti, pentru ca la Xanadu sunt cele mai gustoase si mai savuroase, pentru ca pe acelea doar dna Donie stie sa le faca asa si pentru ele numai ea stie de unde sa ia cele mai bine produse si ingrediente. La Xanadu se "iese din rand" numai cand e sa faca scaunele pestrite, cand e vorba de mancare musai sa fie la fel ca toti ceilalti! Serviciul a fost inedit: fiind singurii nefumatori din restaurant, ne-au trimis intr-o sala goala si neincalzita de la etaj, si apoi au uitat de noi. 30 de minute, pe ceas! Poate ca din cauza ca am tremurat de era sa ajungem la spital si din cauza nervilor mancarea ni s-a parut mai banala decat au spus mai multi cunoscuti de-ai mei care au mai trecut pe la Xanadu ca este. Oricum, merita incercat pentru cine nu a fost acolo. Preturile sunt normale. (GB)

Localizare Restaurant Xanadu (inchis)

Sfantul Stefan 20, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Doamna Eugenia avea si dansa un liber ca orce om si un sub altern ca orce chef nu crezi, dar de un an nu mai lucreaza acolo

Reply

Cu respect pt acest Restaurant,mâncam şi mai mănânc la acest local cu plăcere în primul rând gustul mâncării foarte reuşit şi anii prin care a trecut tot timpul cu schimbări în bine mai ales că s-au şi mutat la câteva străzi distanţă de prima locaţie,serviciul foarte Ok dar cam simt lipsa cuiva care avea ceva ani la Xanadu dacă nu mă înşel de la început nu dau nume dar de curând am fost invitat la o petrecere destul de mare şi m-am întâlnit cu această prs şi mia făcut o mare plăcere să-l revăd,sper să revină la Xanadu pt a ridica nivelul Restaurantului aşa cum îl ştiam,cu stimă Bogdan!

Reply

Luam frecvent masa de pranz in week-end aici: atat cei care servesc, cat si proprietarii se pare ca si-au propus sa aiba relatii deschise cu clientii: stiu sa faca conversatie la momentul potrivit, zambesc natural, prietenos, si de cateva ori ne-au surprins cu un extra-serviciu. Mancarea este dintre cele mai bune printre alte locati din clasa sa din Bucuresti. Vara – gradina linistita si racoroasa mai adauga un punct.

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


three − 1 =Taguri: , , , , , , , , , , , , ,