Restaurant Istria (inchis)

Vizualizari 7.763 Vizualizari 
Comentarii 6 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Top
Bucatarie: Italiana; Romaneasca
Dominanta: Peste & fr. de mare
Pret/meniu: >150 RON
Evaluarea Restograf
(Feb-11)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 24 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto

Autoportret

Desprinde-te de atmosfera incarcata a biroului si vino sa iei pranzul la Istria. Bucatele atent selectionate si pestele proaspat iti vor reda energia necesara pentru a continua munca cu pasiune. Iar daca esti unul dintre aceia care nu se pot desparti de laptop, la noi ai internet wifi. Invita-ti si colegii. Iar daca ai discutii importante cu parteneri de afaceri, iti garantam discretia!

Daca vrei sa iei cina, sa-ti impresionezi prietena, sotia sau prietenii sau de ce nu, amanta, vei avea parte de o ambianta cu adevarat deosebita unde muzica live la pian sau harpa, sau cantecul canarilor va vor transpune intr-o lume relaxanta. Mancarea este un deliciu, iar fructele de mare, toate proaspete, aduse din Grecia si Italia, au efecte afrodisiace. Pana si grecii antici ar fi invidiosi pe o asemenea tratatie. Lasa-ne pe noi sa ne ocupam de asta!

Si toate astea le gasesti intr-un singur loc, la Restaurant Istria, un local pentru maxim 120 persoane, cu gradina de vis si un mediu friendly.

Fa rezervare chiar acum la 0742.582.728!

Pe scurt34238

In Octombrie 2011 restaurantul Istria a fost inchis definitiv, iar in locul lui acelasi proprietar a deschis un restaurant traditional romanesc, Sarpele Roz, care pare sa fie pozitionat tot pe segmentul "high", in categoria sa.

Istria e un nou restaurant (deschis in ianuarie 2011) care aspira (cu sanse reale) la un loc pe lista scurta a restaurantelor bune din Bucuresti. E o extensie a fostului restaurant Marul de Aur, care mar de aur a devenit salonul pentru evenimente al Istriei, nu mai e un restaurant de sine statator. Investitia e destul de mare, s-au bagat multi bani intr-o amenajare rezonabila, insa care nu va fi pe gustul multor oameni subtiri, cu siguranta. Surpriza placuta a venit de la mancare: mult peste si fructe de mare (prea mult ca sa inspire o incredere absoluta, de fapt) si - ceva ce poate deveni u(o) USP - mai multe feluri cu legume (in special gustari) foarte bune, adica o mare raritate in restaurantele bucurestene pline de orice la gratar. Serviciul e destul de bun la Istria, mai ales atunci cand dai peste chelnerii care se poarta mai natural si mai dezinvolt, nu peste ceilalti. Preturile sunt destul de mari la Istria (mai ales ca multe au suma pe 100g), insa par inca in marja de normalitate. E de pus pe lista restaurantelor de vizitat Istria, mai ales daca vreti neaparat peste si fructe de mare. Mai au ceva disfunctionalitati - e usor de inteles, sunt deschisi de abia cateva saptamani - si cred ca isi vor imbunatati si serviciul si mancarea in urmatoarea perioada, asa ca e posibil sa primeasca note maxime la urmatoarea vizita (GB)

Pe larg

Eu am fost cea care a taiat panglica Istriei. Asta insemnand ca eu am ajuns prima la evenimentul de lansare, sub privirile ingrozite ale hostesselor care nu-si desavarsisera machiajul, a garderobierei care nu finalizase inventarul umeraselor, a bodyguarzilor care isi instalau microfoanele de transmisie si a insusi proprietarului, care nu isi fabricase inca zambetul de „bine ati venit”. M-au primit insapaimantati, desi mai erau doar cinci minute pana la ora anuntata. Ceea ce uitasem eu era ca la asemenea evenimente esti cu atat mai stimat si mai celebru cu cat intarzii mai mult. Proprietarul insa (unul dintre ei, din cate am inteles sunt doi asociati) s-a redresat din mers si s-a aratat interesat de buna mea dispozitie ceva mai tarziu, amintindu-si probabil, de prima replica pe care mi-a adresat-o: „Cu ce va pot ajuta?”. Timp de cateva minute bune, pana cand prezenta mea s-a pierdut intr-o mare de oameni, am avut vreme sa privesc in jur in liniste. Hostessele erau... citeste tot
Recenzii & Articole

Sarpele Roz joaca cinstit   
George Butunoiu (Nov 2011)

Sarpele Roz e cel mai nou restaurant de top bucurestean, cu aspiratii indreptatite, de data aceasta, la un loc in partea cea mai de sus a clasamentului restaurantelor cu bucatarie romaneasca, atat traditionala, cat si urbana. Sarpele Roz a luat locul restaurantului Istria, care restaurant Istria ...
........................................................................................................ citeste tot


Pleaca Istria, vine Sarpele Roz   
(Nov 2011)

La mai putin de un an de la deschiderea cu mare fast din ianuarie 2011, restaurantul Istria din Complexul Marul de Aur se inchide definitiv. Istria s-a pozitionat ca restaurant de top, cu mult peste si fructe de mare, si a aduc cu cheltuieli destul de mari doi bucatari italieni, pe Andrea si pe Amin...
........................................................................................................ citeste tot


Localizare Restaurant Istria (inchis)

Calea Victoriei 163 (PIata Victoriei), BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?




Am mancat de multe ori la Istria (corect ar fi fost “Histria”, dar sa nu fim carcotasi). Intrebata de prieteni cum este, am raspuns scurt : “Scump, dar face”.
Asta pana intr-o seara din luna iulie, cand am avut teribila lipsa de inspiratie sa comandam trei portii de creveti colosai. Nu erau trecuti pe lista, dar chelnerul ne-a asigurat ca sunt foarte buni. Ni s-a adus fiecaruia o farfurie in care se gasea cate o bucata crevete, taiat transversal. Era intr-adevar mare si gustos. Practic, a insemnat doua imbucaturi. Nota de plata a venit “umflata” cu cel putin 200 de lei fata de o estimare oricat de aproximativa. Pe ea era trecut “ 900 grame creveti x 33 lei = 297 lei”. Adica 3 milioane lei vechi, deci 1 milion crevetele!!
Stimati compatrioti, nici daca ar fi fost cantariti inghetati, impreuna cu apa in care vietuisera, umflati cu aer sau indopati cu moluste, cei trei creveti NU AVEAU CUM sa cantareasca 900 gr, adica 300 gr unul!Am intrebat, cu discretie si politete, ce se intampla, iar chelnerul ne-a spus ca bucatarul se jura ca aveau 900 de grame. In fata acestui argument zdrobitor, am platit, am lasat bacsis si am jurat sa nu mai revenim niciodata – niciodata. “Creveti colosali – teapa colosala!” Iar deviza meritata a locantei este “Scump, si te fura de nu te vezi”. Feriti-va!

Reply

sa inchis pana in septembrie pentru renovare

Reply

OSPATARI SI BUCATARI,MARE ATENTIE CU PATRONUL CORNEL STANIA, ESTE UN TEPAR DE PRIMA CLASA,
CAUTATI NUMELE LUI PE GOOGLE SI O SA VEDETI CE HOT ESTE

Reply

Despre restaurant numai cuvinte de lauda dar in ceea ce-i priveste pe patroni(mai ales pe domnul Nelutu Florescu)nu pot sa spun decat ca nu i-as recomanda nimanui sa lucreze cu acesti domni datorita comportamentului acestora fata de angajati.Si ma refer la lipsa de respect si la insultele adresate angajatilor.

Reply

Multumesc pt recomendare! Am fost incantat de mancare iar atmósfera este incredibila. Nu numai ca au múzica live,dar este de mare clasa ca si decoratiile. Atentie ca au cativa pesti f scumpi dar si buni. Unul este rofos. Senzational dar costa cam 150 ron pt doua persoane.

Reply

am mancat pana acum de cateva ori la istria si sunt foarte incantat de experienta.

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


+ three = 7



Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,