Restaurant Ai Sapori

Vizualizari 6.730 Vizualizari 
Comentarii 6 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Italiana
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 50-100 RON
Evaluarea Restograf
(neevaluat)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 40 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto

Localizare Restaurant Ai Sapori

Bulevardul Timisoara 21, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Jalnica mancarea!am fost servita cu mancare reincalzita!

Reply

Restaurntul bun dar angajati isi permit sa sune akass si sa sparga case lasa de dorit personaluu

Reply

Restaurantul este unul dintre cele mai bune din Drumul Taberei ! Preturile sunt decente , mancarea diversa iar ideea cu ceaunele extraordinara . Acolo imi petrec toate iesirile cu ocazia unor sarbatori , eu si familia mea !

Reply

Prima data: am stat pe terasa. Am mancat ciorba de vacuta in care predomina gustul de Delikat sau ceva asemanator. La partea a doua am luat “Pollo Ai Sapori” care a fost acceptabil spre bun. Cu exceptia garniturii, cartofi la cuptor care nu erau deloc comestibili. O prietena de la masa a luat “pastrav al limone” cu garnitura de orez in care au pus si curry, foarte mult curry.
Servirea: OK desi pareau destul de crispati ospatarii. Am aflat de ce la vizita urmatoare. Preturile: acceptabie. Atmosfera: Muzica OK, foarte multi tantari, miroase foarte tare a mancare si mult fum ( in mijlocul terasei au niste ceaune unde fac mancare si un gratar), mobilier vechi.
A doua oara: am stat inauntru penru ca ploua. Am comandat “Filleto gorgonzola” mediu de data asta cu legume la gratar. Legumele bune, muschiul… cred ca murise de batranete vaca. Nici ceilalti de la masa nu au fost foarte incantati de manacare.
Atmosfera: muzica tare, miros de mancare si mult fum de tigara, desi erau doar 5-6 mese. Dar probabil ca nu au aerisire. La un moment dat a inceput 1 mai colorat, de etnie rroma probabil, cu o bluza de bucatar murdara si sifonata pe el,sa tipe la angajati, sa-si bage, sa-si scoata, facea ca toate alea, parca era posedat. Ulterior am aflat de la un ospatar ca e patronul. Am cerut nota si am plecat.
A treia oara: nu mai calcam pe acolo.

Reply

Mancarea este intradevar foarte buna. Nu va recomand sa stati inautru deoarece este foarte mult fum (nu exista spatiu pentru nefumatori). Terasa e superba!

Reply

Recomand acest restaurant cu foarte mare caldura! Merg acolo de mai bine de 2 ani si sunt absolut incantata !!!! Mancarea este foarte buna, iar atmosfera este exceptionala !

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


five − = 3Taguri: , , , , , , , , , , , , ,