Trattoria Buon Gusto (inchis)

Vizualizari 4.439 Vizualizari 
Comentarii 3 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Italiana
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 100-150 RON
Evaluarea Restograf
(Jul-13)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 4 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto


Pe scurt61710

Buon Gusto e un restaurant “italian” pe Emanoil Porumbaru, un fel de cantina ceva mai rasarita fata de alta cantina de pe aceeasi strada, Nana « Natural Food » - aceasta din urma cu ghilimelele puse de mine, pentru ca numele lor e format din cele trei cuvinte la un loc, ca si cum chiar asa ar fi. A fost alt restaurant inaintea lui Buon Gusto, la fel de sters, o Trattoria Verdi, care s-a mutat acum chiar la sosea, cu vreo suta de metri mai incolo, pe Aviatorilor. Casa e cocheta, ingusta, cu un etaj scund, cu o curte mica. Cartierul e frumos, intr-adevar, cel mai frumos si mai bogat din Bucuresti, si asta aduce ceva la imaginea lui Buon Gusto.

Meniul e imens la Buon Gusto, mancare asa-zis « italiana ». Nimic special, unele feluri banale de-a binelea. Preturile normale, mai ales pentru zona, serviciul bun; clienti putini – fara mirare, mai ales ca e si proaspat deschis, in vara lui 2013.

Asadar, Buon Gusto e un mic restaurant de proximitate, mai ales pentru angajatii cu lefuri mai mici de la numeroasele companii din zona. Nimic special, nu vad de ce ar duce-o bine in aceasta formula si m-as mira sa-l apuce anul viitor tot acolo. (GB)

Localizare Trattoria Buon Gusto (inchis)

Emanoil Porumbaru 9, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
UN LOC CURAT SI FRUMOS.MANCARE ESTE BUNA,DIN PACATE UNELE PORTII SUNT MICI.SERVIREA IREPROSABILA.RESTAURANTUL TREBUIE PROMOVAT FOARTE MULT..

Reply

Intr-adevar “doar in restaurant” cu mancare banala si ospatari care confunda vinul alb cu cel rosu :(.Cu siguranta a fost prima si ultima vizita a noastra in acel local..

Reply
madalina stanciu August 16, 2013 at 2:40 am

a nu se confunda pizzeriile cu restaurantele italiene, in Romania nu prea exista restaurante italiene, majoritatea sunt pizzerii!!! Cei care au mai iesit din tara cunosc diferenta.
si da, buon gusto era jalnic, mancare veche, nimeni in restaurant, o chelnerita nefericita si anxioasa, o casa stand sa cada, mai bine mancati acasa frunze de salata, e mai sanatos.

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


nine + 1 =Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,