Ristorante Capriccio Italiano

Vizualizari 13.941 Vizualizari 
Comentarii 5 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Italiana
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 100-150 RON
Evaluarea Restograf
(Jan-12)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 20 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Icoanei 18, BUCURESTI


021.211.12.35

Galerie Foto

Autoportret

Primul restaurant italian din Bucuresti, din 1994; Dal 1994... La prima cucina italiana in Bucarest

Pe scurt51015

Capriccio - sau, in denumirea completa "Ristorante Capriccio Italiano" - e un restaurant vechi al Bucurestiului, deschis in 1994 de cel care il are si acum si care e si chef. Ei spun ca au fost primul restaurant italian din Bucuresti, si cred ca nu-i poate contrazice cineva cu usurinta. Capriccio ocupa o casa mica de pe strada Icoanei, aproape de Schitul Darvari si vizavi de Scoala Centrala (fosta Zoia Kosmodemianskaia). Casa are farmec, are doua sau trei camere destul de mici, amenajata fara multa imaginatie insa curat si prietenos.

Meniul de la Capriccio e din bucataria italiana, evident, si e lung, cu de toate. Mancarea e rezonabila, nici rea dar nici ceva deosebit - cel putin din ce am mancat noi si se vede in poze. Preturile sunt si ele normale, desi spre limita de sus a rezonabilului. Serviciul e inegal, cu o chelnerita foarte dezinvolta si placuta si cu un chelner din generatia tinerilor furiosi si sictiriti.

Asadar, Ristorante Italiano Capriccio e un restaurant de proximitate, pentru cei care locuiesc sau lucreaza in zona Gradinii Icoanei, la care nu cred ca aveti de ce sa bateti mult drum ca sa ajungeti acolo, decat, poate, in cazul in care cheful-patron are niste asi in maneca pe care ii scoate numai cand vrea el, nu pentru oricine... (GB)

Localizare Ristorante Capriccio Italiano

Icoanei 18, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
REstaurat Capriccio este in top 5 cele mai bune restaurante din Romania. Atentie, nu din Bucuresti, din Romania. est posibil ca ambientul sa nu fie simandicos, este posibil ca servirea sa nu fie facuta de fete zambitoare mereu, este posibil ca timpii de asteptare sa fie mari, este posibil ca uneori sa nu poti comanda din meniu chiar tot, data fiind. dar 10-12 feluri de mancare, coloana vertebrala a oricarui restaurant sanatos – vita, pizza, paste, peste, fructe de mare cu variatii fiecare, sunt gustoase. sunt facute de un om care stie a gati. este curat, este intim. te poti duce de 20 de ori si 1/20 sa fie un fiasco, dar restul de 19 vizite merita. merg acolo de 20 de ani si exista o evolutie. in bine.

Reply

Un posto veramente squallido in questo momento, io me lo ricordo una ventina di anni fa quando lo dirigeva una coppia di Italiani e c’erano dei cuochi italiani ,non gli zingari di adesso dove è lurido ed è diventato una topaia con clienti ubriaconi.
Ai tempi di quei due signori Italiani c’era il fior fiore di Bucarest al Capriccio (calciatori politici ecc…)………..che peccato ridotto cosi’.

Reply

La acest restaurant locatia, amenajarea, mancarea sau serviciul nici nu conteaza.
In seara in care am ajuns noi in restaurant erau ocupate doua mese din camera mai mare.
Chelnerii stateau de vorba in camaruta mai mica si ne-au asezat la o masa intre cele doua deja ocupate.
Ne-am simtit ca niste oameni invizibili care s-au strecurat in sufrageria unor badarani beti.
Doi barbati, de la una din mese, vorbeau atat de tare si de “condimentat”, strigau la chelnerita, se ridicau in picioare si vorbeau la telefon plimbandu-se prin restaurant incat nimic nu mai conteaza…nici mancarea, nici serviciul…
Daca cei doi sunt patronii restaurantului ar fi trebuit sa puna un afis cu “ne pare rau locatia este inchiriata pentru un eveniment privat”. Daca nu sunt, atunci proprietarul ar trebui sa faca ceva in prinvinta asta…pentru alti clienti pentru ca pe noi nu mai poate conta.

Reply

DE RISTORANTE `IL BUON GUSTAIO ` MAI TINE MINTE CINEVA? UNDE ESTE ASTAZI MARIO PLAZZA IN DOROBANTI…CU DOMENICO SI AMERIGO BUCATARUL ITALIAN BATRAN CRED CA ALUIA II PUTEM SPUNE CA A FOST PRIMUL RESTAURANT ITALIAN FARA SA CONTEST MERITELE RESTAURANTULUI CAPRICCIO IN NICI UN FEL…

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


+ 4 = elevenTaguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,