Restaurant Gallo Nero Dorobanti

Vizualizari 20.205 Vizualizari 
Comentarii 51 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Top
Bucatarie: Italiana
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 100-150 RON
Evaluarea Restograf
(Dec-11)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 510 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto

Autoportret

In cultura Italiei, sa mananci cu cei dragi este cel mai frumos lucru din viata de zi cu zi. Linistea si caldura unei mese alaturi de familie si prieteni nu pot fi egalate de nimic altceva. Am invatat, la randul nostru, cat de importante sunt aceste momente si ne place sa ne bucuram de ele. E vorba de unitate, de legaturi, de dragoste, de confort, de simplitate, de frumos. E vorba de Gallo Nero.

Pe scurt51443

Gallo Nero Prime e fratele "prime" al lui Gallo Nero, restaurantul mai vechi si relativ conoscut in Bucuresti, mai ales in zona lui, adica pe bulevardul Decebal. Gallo Nero Prime e deschis de curand, in decembrie 2011, la parterul unuia dintre blocurile mari de birouri de la Charles de Gaulle, chiar langa noul, si el, KFC.

Totul e nou la Gallo Nero Prime, bine amenajat si decorat, desi fara vreun concept care sa-ti ramana in minte. Insa e luminos, placut, iti da o senzatie de bunastare statul acolo. Pozitionarea e peste medie, aproape de restaurantele de lux. Gallo Nero Prime are un meniu din bucataria italiana, dupa cum te conduce si numele, de altfel. Mancarea destul de buna, cu unele feluri chiar surprinzator de bune, dar si cu unele banale. Oricum, sunt feluri obisnuite, pe care le vezi cam prin toate restaurantele auto-denumite "italiene" in Bucuresti, chiar daca mancarea e mai buna decat cea de la multe dintre acestea. Nu am vazut ceva care sa-mi atraga atentia in meniu, cel putin prin denumire sau prin descriere. Sper ca sunt intr-o perioada de testare si de calibrare si ca va ramane doar mancarea buna la Gallo Nero Prime peste cateva luni, pentru ca cheful lor pare sa stie bine ce si cum se fac lucrurile intr-o bucatarie.

Preturile sunt destul de mari la Gallo Nero Prime, insa raman inca in zona rezonabilului, mai ales daca tinem seama de zona si de cheltuielile pe care le au acolo. Serviciul a fost bun, si ar fi fost mult mai bun daca nu l-ar fi apucat afectarea pe unul dintre chelneri, care a facut teatru tot timpul cat am stat eu acolo.

Asadar, Gallo Nero Prime e un restaurant cu specific italian care a pornit bine, cred ca va avea un oarecere succes cu aceasta formula, cu care a plecat acum, sau ca ar putea avea mult mai mult daca ar veni si cu ceva semnificativ mai bun decat altii. Eu ii doresc succes, mai ales ca e foarte aproape de mine si am tot interesul sa fie restaurante bune in zona si sa fie concurenta mare, ca sa tina preturile sub control. (GB)

Recenzii & Articole

Cum arata Gallo Nero Dorobanti dupa renovare   
(Feb 2016)

Gallo Nero, restaurantul din Dorobanti, a trecut printr-un proces de make-over, o renovare in valoare de 100.000 de euro, localul schimbandu-si infatisarea, dar si meniul. Acum, aici veti gasi mancare dintr-un meniu autentic italienesc, totul intr-un decor contemporan, un design potrivit zonei si ...
........................................................................................................ citeste tot


Localizare Restaurant Gallo Nero Dorobanti

Calea Dorobantilor 239, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Pana acu’ 4 zile , aveam numai laude pentru acest restaurant …dar din pacate , m-am ales cu o toxinfectie de toata frumusetea din cauza tartarului de vita . Nu ma asteptam de la acest restaurant

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


eight − 6 =Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,