Restaurant Les Colonnes (inchis)

Vizualizari 2.284 Vizualizari 
Comentarii 0 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Top
Bucatarie: Internationala
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: >150 RON
Evaluarea Restograf
(Apr-13)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 2 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Virgil Madgearu 27, BUCURESTI


021.232.24.41, 0741.188.942

Site detalii

Galerie Foto

Autoportret

Mediterranean dining at its best!

Located on 27 Virgil Madgearu str. (in Herastrau), restaurant Les Colonnes offers an intimate, upscale atmosphere where guests can enjoy the freshest and most unique food selections.

Treat yourself to a variety of exquisite dishes guaranteed to satisfy your taste buds. With the use of its top quality products and contemporary technical knowledge of our team to prepare and serve them, your menu choice will be remarkable.

Relax and take pleasure indoors with the elegant decor or outdoors on the terrace by the fountain, as culinary experts create a chic dish presentation assuring a memorable dining experience with a top notch service: extremely attentive and delicately courteous.

Cultivating these values to stimulate your senses every day is fundamental to us to provide you with an incomparable experience here, at Les Colonnes.

Pe scurt57454

Inchis in aprilie 2013 - previzibil...

-----------------------------

Les Colonnes e un restaurant pe care cu greu il gasesti daca nu cunosti bine Bucurestiul, pe stradutele intortocheate din nordul orasului, intre Village Francais si Nicolae Caranfil. E la parterul inalt al unei cladiri noi din mini-cartierul construit peste noapte si de-a valma dincolo de Herastrau, cu blocuri inghesuite unele in altele. Numai ciment peste tot, si asta te face sa te intrebi de ce ar veni cineva aici sa manance cand la doi pasi sunt zeci de restaurante in parc. Nu stiu ce socoteli si-o fi facut dl Roggy, dar noi nu am inteles logica.

Interiorul e cam intunecos, cu ferestre pe o singura latura, prin care vezi o curte interioara care sper sa arate ceva mai bine vara, amenajata cat de cat. Si, ca sa fie si mai intunecos, tot mobilierul si decorurile sunt inchise la culoare, cu fete de masa asa cum se vad in poze.

Meniul de la Les Colonnes e imens, cu tot ce iti trece prin minte, si e prezentat ca fiind mediteranean. Insa e versiunea romanizata a bucatariei mediteraneene, asa cum o stim deja, foarte bine, din puzderia de restaurante « italienesti », in special, din Bucuresti. Se straduiesc sa faca mancarea sa arate bine, insa nu le iese nimic special, e ceea ce poti gasi cu usurinta in sute de alte restaurante din oras, in orice cartier. Mi s-a atras atentia ca nota de la mancare ar fi ceva mai mare decat ar trebui, insa o lasa asa, pentru incurajare.

Preturile sunt destul de mari pentru o asemenea mancare, si nu e de mirare ca au putini clienti. Serviciul e bun, cu un chelner care face toate eforturile intr-o meserie care nu pare sa fie facuta pentru el.

Nu mai pun o fraza concluziva, asa cm fac de obicei, cred ca nu mai e nevoie. (GB)

Localizare Restaurant Les Colonnes (inchis)

Virgil Madgearu 27, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


7 × = forty nineTaguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,