Restaurant Nonna Mia

Vizualizari 12.536 Vizualizari 
Comentarii 5 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Italiana
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 100-150 RON
Evaluarea Restograf
(Jul-14)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 247 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto

Autoportret

Suntem un restaurant, caracterizat printr-o bucatarie traditionala fara compromisuri, prin gusturi unice exact ca in micile bodegi din provincia italiana. Meniul restaurantului este completat de gustari traditionale preparate de un chef italian si o paleta de sortimente de vinuri care se combina perfect cu preparatele de o savoare deosebita.

Pe scurt68404

Bucurestiul frumos, casa frumoasa, copaci, mancare buna, preturi mari

Terasa la Nonna Mia pe Sfantul Stefan in BucurestiRestaurantul Nonna Mia s-a mutat in vara lui 2014 din Floreasca, unde a fost deschis prima data, pe Sfantul Stefan intersectat cu Negustori, unde inainte a fost restaurantul Xanadu, chiar vizavi de alt restaurant nou, Le Boutique. Locul e foarte frumos, Bucurestiul vechi cu case si copaci, curat si linistit. Casa e mare, are vreo trei niveluri, cu parter, etaj si o mansarda, toate amenajate gen bistrou rustic, culori calde, meridionale, atmosfera de vacanta. Au o mica gradina in spate, inconjurata de copacii din curtile vecine si de plante, multe flori, pomi cu fructe. Au si niste terase mici la fiecare etaj, poti jura ca esti in Sicilia cand stai acolo.

Meniul e lung la Nonna Mia, bucatarie italiana traditionala. Mancarea e destul de buna, unele feluri fiind chiar foarte bune. Nu cred ca bucatarul lor italian s-ar descurca la fel de bine si cu bucataria fina - probabil ca nu, gandindu-ne la ce sparanghel ne-a dat, se vede si din poze, nici nu e nevoie sa-l bagi in gura. Pacat de plante, ca erau bune, tinere si subtiri. Si mai cred ca pune cam multa sare in mancare.

Preturile sunt destul de mari la Nonna Mia, nota a fost de 260 de lei pe ce se vede in poze, si asta in conditiile in care nu am avut desert, nu am luat vita, am luat doar vin la pahar si ne-au si scos sparanghelul de pe lista dupa ce ne-am plans de el. Serviciul foarte bun, natural, fara efort.

Nonna Mia e, deci, unul dintre restaurantele bune cu bucatarie italiana traditionala din Bucuresti, o bucatarie adevarata, cu mancare muncita, nu luata direct de la supermarket si pusa in microunde. Sper sa le mearga bine, e un restaurant serios. (GB - iulie 2014)

Localizare Restaurant Nonna Mia

Sfantul Stefan 6, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Animale in restaurant permise. Clienți zgomotoși

Reply

atmosfera placuta, mancarea proaspata si buna, servire corecta

Reply

Mancarea lasa de dorit
Servire buna
Preturi mari
Iar bucatarul numai italian nu este la ce paste de cartier mi a pus in farfurie

Reply

Mancare buna, pastele si fructele de mare sunt gustoase, servirea atenta, terasa superba.

Reply

Au chef nou, tot italian, mai bun decat precedentul. Se simte diferenta in farfurie (in bine).
Merita vizitat.

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


× 3 = eighteenTaguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,