Ristorante Patrizia (inchis)

Vizualizari 47.276 Vizualizari 
Comentarii 57 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Top
Bucatarie: Italiana
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: >150 RON
Evaluarea Restograf
(Nov-11)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 139 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto


Pe scurt50591

Ristorante Patrizia (sau Patrizia Ristorante, mai exact) e un restaurant nou deschis in Capitala, in noiembrie 2011, cu pretentia de a se cocota direct in partea cea mai de sus a topului restaurantelor din Bucuresti. Pretentie justificata, fara indoiala, pentru ca Patrizia Risorante are aproape tot ce-i trebuie pentru asta. Ocupa o casa frumoasa pe Moxa, chiar vizavi de cladirile si de caminele ASE-ului, insa nu cred ca vor vedea picior de student pe acolo decat poate vara, cand poate veni vreunul sa bea o apa minerala. In casa aceea a fost pana in 2010 tot un restaurant cu mari pretentii, La Maison de Karin, al fiului lui Adrian Nastase, cu David Contant ca chef. Amenajarea si decorurile au ramas exact aceleasi, daca imi amintesc eu bine, elegante si bine facute, asa cum se vede si in poze.

Meniul de la Patrizia Ristorante e italienesc, evident, si e, practic, acelasi cu cel pe care il avea la Ostaria Gioia, de la care a plecat cu putin timp in urma. Mancarea de la Patrizia e foarte buna, fara indoiala, si o buna parte dintre mancarurile de acolo pot fi incluse in categoria "fine dining". Nu e chiar de nivelul si rafinamentul mancarii de la Heritage, Collage sau Bistrot Epoque, care sunt haute gastronomie "curata", insa nici departe nu e. Din ce am mancat noi acolo, niste St Jacques si un spanac cam neinspirat facut clar nu erau de acest nivel, totusi i-am lasat nota maxima la mancare, de vreme ce nu pot pune note cu zecimale si, pe de alta parte, mancarea de la Patrizia Ristorante e clar mai buna decat cea de la unele restaurante cu bucatarie italiana carora le-am pus 9 la mancare.

Preturile sunt mari la Patrizia Ristorante, o masa buna in doi iti scoate usor 600 de lei din buzunar, insa eu le gasesc pe deplin justificate, mai ales daca ne gandim ce ai putea manca de aceiasi bani la unele restaurante cu fumuri din Bucuresti.

Asadar, Patrizia Ristorante e unul dintre restaurantele de top ale Bucurestiului, si sunt sigur ca se vor gasi destui sa spuna ca e cel mai bun restaurant italian din Capitala. Oricum ar fi si oricum ati sta cu banii, merita sa faceti macar o vizita la Patrizia. (GB - nov.2011)

Localizare Ristorante Patrizia (inchis)

Mihail Moxa 12, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?




foarte bun articol, si restaurantul era de prima mana, cu toate invidiile de rigoare intr-o tara populata cu aborigeni. si-mi place si tipa. a enervat o gramada de idioti. e foarte bine!abia astept sa se intoarca, sa mai enerveze cativa prosti.

Reply

Deci s-a mai dus un restaurant care putea sa faca ceva in gastronomia Bucurestiului. Se pare ca tot ce tinde fie un pic mai select, se duce de rapa in tara asta. Daca romanul nu simte putin iz de cocina nu se simte bine. Va asteptam in Centrul Vechi!

Reply

Mai nou dna Patrizia e la mare. Am zarit-o undeva prin centul vechi al Constantei intr-un restaurant numit Premier certand 2 ospatari si ridicand niste clienti ce se asezasera la o masa rezervata peste 2 ore. Nimic nou… Ce e nou insa e faptul ca vrea sa introduca in Constanta preturile aberante si maradoneala cu apa (comanzi o apa, ospatarul o aduce, o pune intr-o frapiera dosita, iti mai aduce 3 in timpul mesei fara sa te intrebe iar la final te trezesti platind 7-8). Din pacate pt ea la Constanta nu tin treburile astea…Aici lucrurile sunt mult mai corecte pt consumator iar carciumi de calitate si fff ieftine gasesti la tot pasul.

Reply

stefan esti cumva iubitul lui patrziu ooooooooooo pardon patrizzia……..ti-a dat si tie bani sa iti cumperi cv? si tu drept multumire te-ai apucat sa comentezi!la scoala cu tine……si cu ea la scoala de corectie1!!!!!!!hahahahahahahahahahahaaha

Reply

Ma intreb cate minte trebuie sa ai sa scri asa comentari:)) ori esti un terminat frustat fara viata ori esti un gelos, sau un angajat de la patrizia care a fost dat afara ca nu era bun de nimic si se razbuna pe ea cu ce poate adica comentari idioate pana la urma comentarile astea nu au niciun rost.Da dupa mine puteti sa continuati nu afecteaza pe nimeni=))))))si stiu ei cine:))

Reply

Am fost curios sa merg la acest restaurant,desi mancasem la gioia acum 2 ani.Sincer sa fiu aflasem de la un baiat care a lucrat lucruri ciudate,asa ca m-am hotarat totusisa merg.Cred ca zvonurile sant adevarate,calitatetea pestelui lasa de dorit si se simte ceva cuiudat care acopera gustul de proaspat (Daca e proaspat pentru ca am aflat ca are congelatoarele pline de peste?)Eram convins nu demult ca este unul dintre cee mai bune restaurante italiena dar m-am inselat.Cred ca multi de acolo nu au idee ce au in farfurie si ce mananca. important este ca a luat masa la Patrizia.Bravo ei ca reuseste sa-i pacaleasca,eu unul nu mai trec in urmatori ani!

Reply

Am fost cu putin timp in urma la Patrizia si totul a fost excelent! Pastele, pestele, totul este proaspat si bine pregatit. Dupa gustul meu, alaturi de cele de la Colagge, la Patricia gasesti cele mai bune paste de pe piata. Avand in vedere calitatea si gustul produsului final, consider ca preturile sant cele corecte. In tarile vestice, intr-un restaurant fara pretentii tot 90 euro pt 2 persoane te costa si fara a primii ceva deosebit. Recomand cu caldura restaurantul indiferent de unele rautati mentionate mai jos.

Reply

noi suntem un grup plin de oameni scoliti si de foarte multa cultura generala!!!!!!!game over game over game over

Reply

auzi domnule director ne cerem scuze dar noi muncim din cauza asta nu prea am fost la scoala!dar daca te tin coaiele hai sa ne vedem undeva unde vrei tu sa vb de zdreanata asta care face ce vrea ea cu angajatii peste tot unde a fost!……oricum e mai usor sa fi lingau(in capul tau de politehnicus cine stie ce se afla????????????)eu zic mai bine sa te duci tu sa muncesti decat sa pupi o stricata in currrrrrrrrrrrrrrr

Reply

baieti, lasati-va de rahaturi… invidia este imensa !!!! sunteti doar niste analfabeti rosi de invidie !!!!! mergeti la scoala, invatati sa scrieti, apoi puteti sa va dati cu parerea pe internet !!!!!!!!!

Reply

naomi stie si engleza si se mai si lauda.Chiar ma intrb de unde e ea asa desteapte de a nascocit numele lieven van dersar hahhahahahahahah apropo am uitat GAME OVER GAME OVER

Reply
Lieven Van Overstraeten October 25, 2012 at 8:21 pm

Great place, food and service up to perfection; fresh, reliable and original. Satisfaction of client is clearly first concern. Interior rather heavy. Price per person: 200 Ron all-in / + 300 Ron if you go wild :). It seems that keeping discipline in a restaurant comes at a price, when it`s a woman doing it! (and sorry for me not mastering Romanian)

Reply

femeia asta nu stie nimic decat cub knorr/doi e invidioasa pe toata lumea din jurul ei:trei ar trebui pusa la zid nu are respect fata de tara noastra care i-a dat sa manance si supravietuieste datorita noua romanilor, cat despre bucatarie e grupa mica la gradinita si are de dat o corigenta,invata sa respecti oameni cu care lucrezi ca oricum nu mai ai mult de stat prin restaurante (la cate cunosti tu)pacat de oameni care ti-au dat pe mana o asemenea ocupatie,nu meriti nimic dar chiar nimic:

Reply

cuburile knor,,,,,,,,da cuburile knor,,,,,,,ce s-ar face d-na patry fara cuburile knor,,,,,,ar fi di nou la adunatii copaceni…….aaaaaaaaaaaa pardon la buftea sau mogosoaia…..E varza d-na p pe un trotuar este ea si pe un altul este meseria asta de bucatar……,,,,,dar cuburile knorrrr isi fac datoria:::–00)))patrixia imi pare rau pt tine dar GAME OVER GAME OVER GAME OVER GAME OVER GAME OVER

Reply

oare cine a scos ultimul comm??????va spun eu cine 666patry

Reply

horia, nu e naomi frate,cred, are un baiat, nu prea seamana cu ea, insa cine stie:))))

Reply

stefane, fiecare isi spune parerea lui si pe a ta nu o contrazic, spun doar ca si la spring mananci paste mai bune, iti da si extra motarela daca vrei:)))))

Reply

Mâncarea buna mai ales pestele prețurile ok cam ca toate restaurantele de top ,servicile bune .Merita sa fie in top ca specific italian nu știu dacă poate fi depășit .

Reply
de-ai fi tu salcie la mal......m-as facebucatar la umbra ta;)))) September 1, 2012 at 11:46 pm

;;;))))))))))))))))))))))))))

Reply

aaaa apropo sa imi de 50de mii ca i-am facut reclama:0)))))))))

Reply

frate m-am uitat si eu la pozele cu temuta doamna patrizia si parerea mea e ca aduce f mult cu naomi.O fi chiar el,ea??????sa se duca in italia inapoi daca e asa de a drak.`Dar sincer cred ca in italia nici la vase nu are loc.Si m-am gandit mai bine la un post de sef bucatar pt doamna patrizia-la spitalul 9.E sefa peste tot si ocupa toate posturile.

Reply

libera exprimare, ha ha ha ha:)))) TARA DEMOCRATICA

Reply

Domnu Costin Geambasu sunt destui straini cu firme la noi in tara care trateaza muncitori destul de rau insa au si suflet, sti vorba aia? f…-ma dar m ai uitate si in ochii mei, vroiam sa spun ca acesta femeia sub privirea mea si a angajatilor din osteria ia luat farfuria din fata unui angajat din bucatarie in timp ce toata lumea manca si i a spus acelui copil in varsta de 18-19 ani ca el nu are voie sa manance pentru ca e la program de 8 ore si daca il tinea peste program, era nevoit sa stea sa se uite la toti din bucatarie cum servesc masa pentru ca el nu avea voie nici sa guste,E POSIBIL PATRIZIA SA IEI FARFURIA , MANCAREA DE LA GURA UNUI ANGAJAT CARE ITI LUCREAZA ZI DE ZI FARA SA STEA JOS MACAR 5 MINUTE? Aici ma voi opri cu comentarile la adresa acestui om infect si avar care trateaza romanii in cel mai josnic mod si apoi ii inlocuieste, si patrzia era intrebata de catre asociati restaurantului de ce pleaca personalu din bucatarie si nu ramane nimeni, incercati daca aveti posibilitatea sa vedeti ca au aproape im permanenta anunturi pentru bucatarie, asa ati ajuns voi in topuri??

Reply

Mancarea buna preturile cam mari dar merita servicile bune recomand acest restaurant

Reply

Eu sunt un client care veneam destul de des.Am fost si am ramas insa un client mai fidel celor de la osteria gioia!Stiu de la angajatii celor de la osteria ca DOAMNA PATRIZIA are un caracter f dificil.Am intrat sa vd ce se vb despre restaurant si am gasit numai vb de rau despre ea.Atunci cand mai multe persoane spun asta inseamna ca intradevar chiar asa este.E trist ca o persoana straina vine la noi in tara si face pe sefu jignind is stanga si in dreapta. Ar trebui sa fie pusa la puct de cineva,macar din punct de vedere moral.sper di suflet ca cineva o va face!

Reply

incerc sa las un com si nu imi gasesc cuvintele potrivite sa le adresez acestei persoane pe nume patricia, am doar cuvinte josnice la adresa ei, bucatarii cu care colaboreaza ea sunt exceptionali, insa ea are ultimul cuvant in materie de preparate, mai departe trageti singuri concluzia, CINE NAIBA FACE ACESTE TOPURI ALE RESTAURANTELOR SI DUPA CE CRITERI SUNT SELECTATE SI PUSE IN TOPURI?

Reply
patrizia=masterchef=romprest July 23, 2012 at 11:27 pm

asta este caracterul DOAMNEI PATRIZIA

Reply
george laurentiu July 23, 2012 at 3:58 pm

Hai ca se inchide si ristorante patrizia.Au zis bine cei care au comentat aici ca nu pacalesti mult lumea.Spun asta nu pt ca stiu ca se inchide,dar am trecut saptamana trsecuta si era ggggggoooooooooooooooollllllllllllll.Nici nu am mancat,decat am baut o cafea si am plecat.La inceput parea ok,dar acum este poate unde ar trebuisa fie!

Reply
    cristian mateias July 23, 2012 at 7:34 pm

    Locatia era super,pacat de investitie.Din auzite stiu ca bucatareasa(Patrizia)are un caracter josnic si e avida dupa bani,poate cantareste si conduita morala la succesul unei afaceri.Restaurantul avea toate datele sa reuseasca,patron un avocat simpatic de renume,cladire somptuoasa.Am fost prin martie si era plin,chelneri serviabili si atenti,mancarea bunicica,pestele(AM MANCAT CALCAN CU NISTE LEGUME LA CUPTOR BUN DE TOT)cam scump,selectia de vinuri variata.

    Reply
mihai&radu=patrizia June 22, 2012 at 7:15 pm

nu aveti bun simt pt caati scos com

Reply

    Nu stiu despre altii dar am fost 3 oameni la masa iar mancarea ni s-a parut extrem de sarata, toate cu acelasi gust (mai putin desertul), iar nota de plata a fost dezgustator de mare. Adica mai bine de 700 lei de persoana….!!!!!…. Nu recomand acest restaurant!

    Reply
acelasi??????????? June 22, 2012 at 9:52 am

nici dupa atatia ani de romania d-na patrizia nu stie sa vb si sa scrie romaneste,,,,,hahahhahahahahahahahahahha,,,vai de capu ei

Reply

Tu chiare tiai pus numele la com ?????? Nici macar nai curaju sati spui numele la com dar nici eu nas avea la ce comuri nesimtite si de prost gust si voi astia cu Mc si kfc naveti nicio treaba cu bucataria sa va duceti naibi la fast food si sa ne lasati in pace varog frumos eu fiind un clienti mai vechi va asigur ca retele nu sunt de reviste sau laptopuri retele sunt inventate de Mama ei si cu asta am zie tot

Reply

Tu chiare tiai pus numele la com ?????? Nici macar nai curaju sati spui numele la com dar nici eu nas avea la ce comuri nesimtite si de prost gust si voi astia cu Mc si kfc naveti nicio treaba cu bucataria sa va duceti naibi la fast food si sa ne lasati in pace varog frumos eu fiind un clienti mai vechi va asigur ca retele nu sunt de reviste sau laptopuri retele sunt inventate de Mama ei si cu asta am zie tot

Reply

Am lucrat cu ea la osteria si nu are cultura in ceea ce priveste preparatele sau semipreparatele.Gateste dupa reviste si dupa laptop(google).Nu am stat mult acolo,decat cateva luni,dar ce ma deranjat e ca ea jignea pe toata lumea,incepand de la patroni si terminand la femeia de la vase.Pe clienti ii facea “cipetoni”.Chiar as vrea sa o vad la vreun concurs despre gastronomie(va dati seama ca se face de ras)PACALESTE LUMEA,DAR NU CRED CA II VA MERGE LA NESFARSIT!!!!

Reply

am fost cu un grup de amici acum 2 saptamani si am fost foarte dezamagit de ce am mancat(nici eu si nici prietenii mei nu am avut numic de apreciat).Ospatri care alergau parca ii fugarea cineva;era o atmosfera incarcata,O gazda imbracata in negru care vb stricat romaneste(mi se parea ca rade fortat si foarte fals)Raportul intre mancare,servicii si nota de plata foarte mare.Imi pare rau ca am fost si sincer mai bine as recomanda sa mergeti la KFC sau MC decat sa treceti pragul unui asemenea loc unde mancarea este fara gust si foarte,foarte scumpa!

Reply

    nu stiu daca din cauza unei gazde inoportune m-as duce la mc sau kfc,insa trebuie sa subscriu la comentariul dvs dle geo,ma refer aici la raportul calitate/pret.dezgustator.NU RECOMAND PATRIZIA RESTAURANT!

    Reply

Ultima oara cand am fost era Plin si in perioda de toamna si iarna nici Nam mai gasit loc Nu inteleg comenatri gen: daca se incide curand? La un restaurant de top 6

Reply

cam furaciune cu portiile alea mici.se obs si dupa faptul ca e cam gol in ultimul timp.oare chiar functioneaza bad karma aia?se inchide curand???????/

Reply

De ce trebuie sa facem reclama unui restaurant mentionant ce alte restaurante au mai fost in locatia respectiva, sau ca a fost a lu’ cutarica, baiatu lu nustiu’ cine SAMD. mai ales daca vor sa se impuna pe piata, sa evite treburile de genul asta, asocieri de nume, etc. reclama voastra ar trebui sa fie gustul mancarii, aspectul si profesionalismul angajatilor. atat. apropo, suna foarte urat treaba aia cu picior de student, suna a “discriminare” pe fata, mai sunt si studenti cu bani f multi, nu doar de apa plata, iar daca D-fereste nu va merge treeaba, sa vedeti cum o sa alergati prin caminele aleea cu Fluturase meniul zilei ca sa scoateti chiria si salariile, asa ca…modestia asta nu cred ca va aduce puncte la imagine, in rest, multa bafta! sa realizati tot ce va propuneti !

Reply
................... May 13, 2012 at 11:05 am

Ce pot sa zic cand am auzit de restaurantu asta am vrut imediat sa il incerc si am fost uimit , mancarea este excelenta si servicicile la fel . Terasa este foarte frumoasa chiar pot sa zic la nivel de restaurante italiane este cel mai bun .

Reply

La Heritage nu am fost pana acum insa Patrizia Restorante este way better fata de Bistro Epoque si Collage. parerea mea!

Reply

Ei… la restaurante nu se daduse cu parerea Butunoiu pana acum :)) A lasat locul liber Imre

Reply

Oare cand gateste, o vad numai in sala de restaurant printre clienti, oare nu ar trebui sa stea in bucatarie?

Reply

Domnule George Butunoiu habar nu aveti sa mancati si ce mancati va rog intrati intr o bucatarie ca GIOIA sau Patrizia si dupa aceia comentati sa vedeti si dumneavostra cu se fac pastele cu vegeta si sosurile de carne din bidoane deja preparate (cumparate)

Reply

    Nu sunt un specialist care poate sa-si dea seama cand in spatele a doua gusturi identice se ascund produse (total) diferite. Am scris asta de cate ori am avut ocazia. Mie si celor cu care am fost ni s-a parut mancarea foarte buna, si asta am scris. Cand vom avea acces (cu ce sa-i platim, vreau sa spun) la niste specialisti si la o metodologie de evaluare care poate sa depisteze asa ceva, vom face un top separat pe Restograf, al Specialistilor. Pana atunci, insa…
    GB

    Reply

    Pastele nu sunt “facute” cu vegeta.Sunt facute in casa din faina si multe oua. Ca patrizia pune cuburi knorr la orice….asta e altceva.

    Reply

    Restaurantul este prea formal si sobru pentru un restaurant Italian . Nici macar Osteria Francescana nu este asa de formal care detine 3 stele Michelin si este locul 4 in lume. Revenind la mancare … cred ca e primu’ restaurant care vad pe site-ul asta care pune pe farfurie spanac saute in halul ala si sparanghelul nu este blansat cum trebuie. Din pacate restauranul asta e in top 10 desi nu merita. Nu stiu cum a luat puncte pentru mancare … aia este orice dar nu mancare italiana/restaurant italian.Nu am fost dar din cate vad ambianta cu meniul sunt cam in contradictoriu. Domnule G. Butunoiu am o parere buna despre dvs. si citesc cu interes acest site. Va rog mai multa seriozitate in clasamentul restaurantelor. Multumesc.

    Reply

      La mancare pun nota exclusiv pentru gust, nu si pentru prezentare, asa cum fac evaluatorii profesionisti (cei de la Michelin, de pilda). Or, mancarea de la Patrizia ni s-a parut foarte buna (la gust), semnificativ mai buna decat la alte restaurante carora le-am pus 9. Cat despre ambianta, am luat si alte pareri in calcul, cu atat mai mult cu cat amenajarile si decorurile pretentioase si ostentative nu sunt tocmai pe gustul meu.

      GB

      Reply

casa are bad karma -:). pun pariu ca nu o sa mearga nici asta.

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


× two = 14



Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,