Terra e Fuoco Ristorante Italiano e Pizzeria

Vizualizari 7.004 Vizualizari 
Comentarii 0 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Italiana
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 100-150 RON
Evaluarea Restograf
(Jun-14)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 19 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Ion Neculce 63, BUCURESTI


031.107.16.50, 0729.106.003

Site detalii

Galerie Foto

Autoportret

In restaurantul nostru italian punem accentul pe traditie, cultura si bucatarie, incercand ca fiecare farfurie pe care o pregatim sa fie unica, perfect pregatita si pe placul clientului, exact ca-n Italia. Credem ca secretul unei vieti reusite consta in mancare si in simplitatea prepararii acesteia, asa cum se facea acum 1000 de ani.

Asa cum spun italienii: "fa dragoste asa cum gatesti", te asteptam sa ne cunosti.

Pe scurt67818

O pata de liniste, de normalitate si de mancare italiana buna intr-un oras smintit

Bucurestiul nesmintitRestaurantul Terra e Fuoco e pe strada Ion Neculce, aproape de bulevardul si de piata Ion Mihalache, in casa in care a fost inainte un restaurant destul de bun, Casa Elisabeta, rebotezat Satyricon, la un moment dat. E o strada foarte frumoasa, de Bucuresti vechi si nostalgic, cu case mici si dese, cele mai multe fara etaj, mici gradinite in fata, cu flori si verdeata, cu copaci batrani. In spate e marele Cimitir Israelit, al evreilor askenazi, acolo de 150 de ani.

Casa care e acum Terra e Fuoco e si ea mica, cred ca fara etaj, dar cu o mansarda, cu o curte destul de mare in fata, pe jumatate acoperita cu un fel de sopron din lemn. Interiorul nu e cine stie ce: e intortocheat, destul de intunecos, cu mai multe incaperi cu intrare din una in alta, insa e destul de bine amenajat, cu mult lemn, piatra, gresie pe jos. Interesant e cuptorul din mijlocul restaurantului, unde e si o bucata de bucatarie, semideschisa, cu foc continuu in el. Nu am vazut tevi de gaz in fata, se poate sa fie cu lemne, mai ales ca am vazut niste bucati dedesubt. Terasa e frumoasa, asa cum se vede si in poze, cu multa verdeata si cu flori.

Terra e Fuoco are o bucataria italiana traditionala, cu felurile obisnuite, cu paste si pizza. Mancarea a fost buna, portiile destul de mari, preturile normale. Si serviciul a fost bun.

Terra e Fuoco e, asadar, un restaurant italian serios, asa cum te-ai astepta sa fie o trattoria adevarata, linistit, cu mancare buna, o insula de liniste si de normalitate intr-un oras smintit. (GB - iunie 2014)

Localizare Terra e Fuoco Ristorante Italiano e Pizzeria

Ion Neculce 63, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


× 5 = twentyTaguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,