Restaurant Villa Rodizio (inchis)

Vizualizari 11.458 Vizualizari 
Comentarii 5 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Top
Bucatarie: Italiana
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: >150 RON
Evaluarea Restograf
(Nov-10)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 25 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Ion Luca Caragiale 32, BUCURESTI


021.211.80.78, 0758.818.841

Site detalii

Galerie Foto


Pe scurt28947

Villa Rodizio e, de fapt, un mic palat care a apartinut Regeluli Mihai si despre care nu e clar acum cui apartine (casa a fost vanduta). Patronul restaurantelor Burebista a inchiriat (sau a cumparat?) superba casa din apropierea parcului Gradina Icoanei si a tot facut (si face, in continuare) experimente gastronomice: mai intai a incercat un restaurant mexican, cu o mancare destul de banala, apoi a investit destul de mult intr-un restaurant "mediteraneean" (sic!) - cel pe care s-a facut evaluarea, urmand ca, in curand, sa fie transformat din nou in unul romanesc, din cate mi s-a spus. Pentru versiunea mediteranean-italieneasca a agus un bucatar italian timp de 3 luni, care a incercat sa predea mestesugul doamnei Vali, intreprindere care s-a soldat cu un succes limitat. Casa e superba si e desyul de bine amenajata. Sus, in pod/ mansarda, e un spatiu imens in care se tot incearca diverse evenimente care mai tin, totusi, restaurantul in viata, din cate se spune. Am fost de cateva ori la Villa Rodizio (si in perioada mexicana, si in cea mediteranean-italieneasca, si de fiecare data am fost aproape singuri in micul palat. Mancarea nu e rea, dar nici vreun deliciu culinar nu cred ca ai sanse sa apuci la Villa Rodizio. De aceea, renuntarea la pretentiile mari cred ca e o idee buna. Asadar, inainte de a va hotari sa mergeti la Villa Rodizio, interesati-va din timp ce specific veti gasi in saptamana respectiva. (GB)

Localizare Restaurant Villa Rodizio (inchis)

Ion Luca Caragiale 32, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Restaulantul Villa Rodizio.
Am mancat acolo in toate perioadele. Desi gurile rele spun ca mancarea este mediocra eu pot sa va spun ca am avut parte de o masa delicioasa.De exemplu: Am rezervat o masa de 8 persoane pentru mine si familia mea. Am fost primiti de niste oameni caldurosi care aveau zambetul pe buze. Am coamndat mancarea, ea a venit destul de repede. Gustul mancarii te facea sa simti ca fiecare muscatura era o inghititura de rai,in acea seara o cantareata cunoscuta avea concert asa ca lam uramrit cu placere. La sfarsit cand a venit nota de placa ma asteptam sa platesc o caruta de bani dar mau surprins preturile mancarii pentru ca toti stim ca mancarea de calitate costa pe masura. Vas mai putea da si alte exemple dar cred ca este deajuns incat sa va dati seama de calitatea acestui restaurant. Peste tot se intampla incidente, numai de rau puteti scrie? sunt sigura ca exista si o parte buna in tot asa ca va rog sa lasati comentariile refe pentru ca nu rezolvati nimic.

Reply

Ei dragii mei, n-o sa va vina sa credeti cum am fost servita la acest restaurant, pe vremea cand era mexican… Am comandat un soi de legume cu carne de cocos (servite in tigaie fierbinte pe fund de lemn), pe care le-am primit, nici mai mult nici mai putin, direct fierbinti in brate… Am reusit sa ma retrag cu scaunul, dar nu am reusit sa evit in totalitate cantitatea de mancare fierbinte… Norocul meu ca aveam pantaloni lungi, dar tot m-am fript…
Am primit multe servetele si niste scuze pierdute…

Reply

Am fost acum 3 zile la Rodizio cu 5 prieteni. Terasa e ok insa mancarea e mediocra, sincer. Serviciul a fost ok, insa a durat mult pana am primit ce am cerut.

Reply

contrez ideea domnului/doamnei GB cu urmatoarele argumente;
la Villa Rodizio veti gasi, intotdeauna, delicii culinare, seri cu muzica live cu Daniel Lazar Band, karaoke si servicii promte.
Am avut aici petrecerea de ziua iubitului meu si la pranz mananc frecvent la Villa.
stiti ca au un meniu de pranz de 18 lei/pers care este foarte bun? incercati!

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


9 − = fourTaguri: , , , , , , , , , , , , ,