Restaurant Zabaione (inchis)

Vizualizari 25.522 Vizualizari 
Comentarii 9 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Top
Bucatarie: Italiana
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: >150 RON
Evaluarea Restograf
(Dec-14)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 241 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto


Pe scurt59410

Bucatarii nu se angajeaza dupa CV!

Zabaione si-a schimbat proprietarul in 2014, insa a pastrat numele, specificul si designul, si chiar si o buna parte din personal. Au adus un chef nou, un sicilian, Gaetano Migliorato. Ce am scris data trecuta despre frumoasa vila din Piata Charles de Gaulle, despre cum arata totul acolo, despre amenajare si decoruri, pastrez cu aceleasi cuvinte: Zabaione e unul dintre cele mai frumoase restaurante din Bucuresti. Zabaione se pozitioneaza ca un restaurant de lux, cu preturi foarte mari, un restaurant "fine dining" italian, chiar daca bucatarii sicilieni rar ajung specialisti in bucatarie fina, ei fiind neintrecuti in bucataria italiana traditionala. Si chiar asta am gasit si in farfuriile de la Zabaione, o mancare italiana obisnuita, traditionala spre urbana, fara mare rafinament. Am avut un foie gras mediocru, o supa de sparanghel nestrecurata, din care a trebuit sa scoatem fibrele mult prea tari ale unor plante care nu ar fi avut ce cauta in camara unui restaurant de lux, un calcan destul de banal, facut in foaie de staniol (sic!), cu niste legume despre care as vrea sa cred ca nu erau de unde pareau sa fie. Supa cu fructe de mare a fost buna, la fel si pastele. Si cred ca cineva intra in bucatarie la Zabaione, cand nu e cheful atent, si pune niste sare in plus in mancare. Daca i-as fi incadrat la bucatarie traditionala italiana, cred ca le-as fi pus 9 la mancare, insa pentru o bucatarie fina, pentru un fine dining, cred ca si 8 din 10 ar fi mult. Preturile sunt foarte mari la Zabaione, le-au marit sensibil fata de ce stiam de la ultima vizita. O masa in doi, cu o sticla de vin bun, te costa pe putin... citeste tot

Pe larg

Scoateti pieptul de pui la gratar din meniu!

Zilele trecute s-a deschis Zabaione, unul dintre cele mai frumoase si mai bune restaurante din bucuresti, in Piata Charles de Gaulle, chiar in rond, langa fostul hotel Helvetia. Au o vila foarte frumoasa, fara curte, insa care are in fata un fel de balcon mare, la semiinaltime, pe care vor face o mica terasa vara, cu vedere spre piata. Interiorul e foarte bine amenajat, facut de un arhitect sau decorator normal la cap, care nu a ajuns inca la faza de exaltare, sau poate ca, dimpotriva, a trecut deja de ea. Mobilier si materiale scumpe, de cea mai buna calitate si intr-o potrivire perfecta, dupa criteriile si gusturile mele in materie de amenajari de spatii publice de acest gen. Zabaione e un restaurant italienesc, dupa cum banuiti. E facut de niste oameni care au trait multi ani in Italia si care au avut foarte multi bani in conturi incat sa isi poata face o documentare temeinica in materie de gastronomie fina si care sa isi poata permite sa aduca in Bucuresti un bucatar italian diferit de cei mai multi conationali de-ai lui aciuiti care pe unde in orasul acesta. Zabaione e un restaurant cu bucatarie italieneasca fina, adica unul dintre foarte putinele de acest fel din puzderia de astfel de restaurate « italiene » care au invadat Capitala cu mancare proasta... citeste tot
Localizare Restaurant Zabaione (inchis)

Piata Charles de Gaulle 3, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?




atentie la nota de plata!!!!!!

Reply

Trecand prin zona am vazut oferta cu meniul zilei si m-au convins sa intru arhitectura casei, lista si pretul de meniu (29 de lei) si bineinteles zona – greu de crezut ca un restaurant din aceasta zona sa deceptioneze.
Mancare fina si faina: o crema foarte interesanta de mazare cu menta si o bucata de “bacon”, porc cu legume frumos aranjat in farfurie si o crema la desert. Portii indestulatoare, am si lasat in farfurie, nota 10 pentru calitate si efect!
In meniu am vazut lista de produse, am senzatia ca restaurantul s-a relansat de curand cu alte preturi mai rezonabile si probabil cu alte feluri de mancare, in general italienesti dar pentru zona si calitate o portie de paste la 25-30 de lei poate fi ok, vinurile mi s-au parut cam scumpe. Fiind casa cu stil, este frumos la balcon dar si in interior te simti foarte bine.

Reply

sa aveti si un ASPACARDIN la indemana …..la ce preturi aucu siguranta va va fi de folos

Reply

Se pare ca nu.

Reply

Nu era casa lui Dinescu?

Reply

Ristorante di alta cucina italiana con influenze asiatiche si vede e si sente che dietro ogni singola pietanza c’è un grande stile, a mio modesto parere è il top in questo momento, ma hanno bisogno di qualche margine di miglioramento è normale in una attività nuova. Nel complesso giudizio eccellente.

Reply

Daca vor reusi sa “construiasca” si pagna web…

Reply

Per lavoro sono costantemente all’estero Bucarest è una delle mie tappe più frequenti,ed i ristoranti praticamente sono il mio ufficio, un amico mi ha portato allo Zabaione devo dire che già all’esterno del locale ho avuto un ottima impressione. Una volta dentro ho potuto ammirare lo spettacolo di una villa d’epoca arredata finemente con opere d’arte meravigliose, lo chef Italiano si è pienamente adeguato, uno l’arte la può vedere in un bel dipinto o in una scultura ma qua e il palato a sentirla, penso che questo sia uno dei migliori ristoranti di cucina Italiana non solo della Romania, l’unica nota che non prende la lode è il servizio andrebbe leggermente migliorato. Grazie ancora Michele V.

Reply

Exvellent Italian food into a warm and quite professional environment.
Andrea Mosca

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


7 × four =



Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,