Restaurant Samurai

Vizualizari 4.996 Vizualizari 
Comentarii 0 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Japoneza
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 100-150 RON
Evaluarea Restograf
(neevaluat)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 13 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto

Autoportret

Restaurant Samurai – savoare autentic japoneza

Restaurantul traditional japonez, Samurai, este situat in Centrul Vechi, pe strada Selari, intr-un spatiu ce imbina simplitatea ambientala japoneza cu accente exotice.

Experienta culinara

Bucataria japoneza, recunoscuta international ca una dintre cele mai sanatoase din lume, a fost recent inregistrata in Patrimoniul UNESCO. Restaurantul Samurai isi propune sa aduca gustul adevarat al Japoniei printr-un meniu care are la baza produse exclusive, aduse din Tara Soarelui Rasare. Meniul contine o gama variata de sushi, iar printre noutati se remarca: "ramen" - supa japoneza a carei traditie recomanda sorbirea sa zgomotoasa pentru maxim de savoare si "okonomiyaki" - cunoscuta ca si "pizza japoneza" a fost inventata de nevestele din Hiroshima pe durata razboiului, avand ca ingredient principal varza. Pe langa acestea, nu lipsesc nici "yakisoba", asa-zisele spaghetti japoneze si teppanyaki. Gustul autentic este lasat in grija celor doi Samurai ai bucatariei japoneze, Sushi Chef Suenaga si Ramen Chef Tanimura.

O vizita la Samurai

Restaurantul Samurai este situat pe trei nivele, fiecare dintre ele dedicate unui anumit specific. Japonia de alta data, cat si cea moderna, este regasita in ambianta si elementele folosite in designul interior. Samurai este singurul restaurant din Centrul Vechi care se adreseaza tuturor celor isi doresc sa interfereze cu bucataria si cultura japoneza si totodata adopta un stil de viata sanatos. Pe langa sarbatorile traditionale care vor deveni ocazia de a cunoaste indeaproape stilul japonez, restaurantul isi propune sa organizeze frecvent evenimente.
Localizare Restaurant Samurai

Selari 26, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


1 + = sevenTaguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,