Restaurant La Ceaunu' Crapat (inchis)

Vizualizari 7.208 Vizualizari 
Comentarii 7 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Romaneasca
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 100-150 RON
Evaluarea Restograf
(Nov-13)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 15 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Dacia 19, BUCURESTI


0746.783.564, 0724.332.291

Site detalii

Galerie Foto


Pe scurt63275

S-a deschis la alta adresa .

Ideea si conceptul pe care il afiseaza cei de la restaurantul cu specific traditional romanesc La Ceaunul Crapat (La Ceaunu’ Crapat, mai exact) e interesant, insa nu e chiar ce ar crede multi dintre cei care se gandesc sa mearga acolo. Au cateva mancaruri facute in ceaunele din curte, intr-adevar, insa cele mai multe mancaruri sunt exact la fel ca la numeroasele restaurante « traditionale romanesti » din Bucuresti care iau produse ieftine si proaste de la supermarket si apoi ni le pun in farfurii, cu o trecere scurta prin bucatarie. La Ceaunu Crapat are mancare mai muncita, intr-adevar, de aceea i-am si pus o nota mai mare la mancare, insa nu e nimic special. Noi nu am primit nimic foarte bun acolo; oricum, cele mai multe mancaruri au mai multa sare decat ar fi cazul, carnea nu e de buna calitate.

Nici amenajarea nu e cine stie ce, cred ca au preluat o mare parte din fostul restaurant, Buon Cibo, unul banal cu « specific italian » care nu a rezistat prea mult, dupa cum era si previzibil. Clienti am vazut La Ceaunul Crapat, probabil ca turisti curiosi. Serviciul a fost bun, preturile nu sunt mici deloc, dar nici exagerate.

Pe scurt spus, La Ceaunul Crapat nu pare sa aiba ceva ce nu prea mai gasesti in alta parte in Bucuresti, la alte numeroase restaurante autoproclamate « cu specific national », si nici mancaruri mai bune decat la altii, chiar daca e vorba despre aceleasi feluri. Nu cred ca ar avea cineva multe motive sa vina La Ceaunu’ Crapat de departe, pentru o astfel de mancare. (GB – octombrie 2013)

Localizare Restaurant La Ceaunu' Crapat (inchis)

Dacia 19, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Si cum credeti ca poate sa reziste asa ceva in vf muntelui ? Ceea ce s -a scris e corect, dar cred ca toata Valea Prahovei este la fel.

Reply

Autorul articolului a surprins esenta. Intr-adevar, mancarea este una gen supermarket, servirea proasta, patronul restaurantului este un individ care promite marea cu sarea dar minte cum respira. Am organizat o petrecere acolo pentru colegii din firma si a fost un dezastru. Patronul m-a mintit si a injumatatit portiile fata de ceea ce stabilisem initial Vinul a fost indoit cu apa si a mai si umflat factura sustinand ca s-a consumat mai mult decat stabilisem.
In locul desertului stabilit ne-au fost servite niste fursecuri de la vreo cofetarie sau vreun megaimage. Evitati acest restaurant, sunt niste hoti!

Reply

Am avut o experienta foarte proasta. Poate am mers cu asteptari prea mari. Poate nu ma asteptam la o ciorba de burta translucida incalzita la microunde. Poate nu ma asteptam la o tochitura de miel facuta cu o seara inainte (dupa spusele ospatarului). Poate asteptam o alta paine decat o franzela de Pajura.

Reply

Kitsch, prost gust, iarasi kitsch, iarasi prost gust. Mai trist este ca nimeresc in capcana si turisti straini pentru a gusta din acest tip de “bucatarie romaneasca”. Imi pare rau nu de bani, cat de nervii pe care mi i-am facut acolo.

Reply

mancare foarte buna….pastrama exceptionala….m-as intoarce cu drag aici de fiecare data

Reply

intr-adevar prea multa sare…in ciorba….in cazul meu…..o batjocura de restaurant….cea mai proasta mancare, cartofii prajiti erau vechi si reprajiti in ulei ranced…nu s-au putut manca….n-am mai vazut asa ceva in viata mea….bucatarul sau bucatareasa ar trebui sanctionati sau trimisi la cursuri pe bune….execrabil….e clar ca e o impostura ca multe alte restaurante din bucuresti….lipsa de respect pentru clientii care stiu ce e mancarea traditionala autentica, proaspata si buna….RUSINE!

Reply

Preparate ocna de sarate, bucatarie romaneasca iesita din mana unei gospodine uituce si fara mare inclinatie culinara. Nu recomand.

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


× three = 12Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,