Restaurant Four Seasons (Piata Gemeni)

Vizualizari 14.687 Vizualizari 
Comentarii 10 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Libaneza
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 100-150 RON
Evaluarea Restograf
(May-09)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 58 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto


Pe scurt28197

Ca si Chez Marie, Four Seasons e un restaurant despre care ce cred eu si ce cred mai multi dintre prietenii mei nu prea se potriveste. Cativa dintre ei chiar se avanta sa spuna ca-i cea mai buna bucatarie libaneza din Bucuresti, insa nu cred ca vreunul dintre noi poate merge pana acolo unde numai niste specialisti ar putea merge. Probabil ca pentru clientii obisnuiti dar avizati, nelibanezi, Four Seasons e in grupul restaurantelor cu cea mai buna mancare libaneza de pe aici, fara a putea intra prea mult in "detalii tehnice" greu de sustinut si de argumentat. Casa de pe Vasile Lascar, din apropierea pietei, e destul de comuna, la fel si amenajarea. E destul de stramt locul si pare si mai ingesuit, mai ales ca am vazut de fiecare data destul de multi clienti. Poate si de aceea personalul e stresat, apatic, fara niciun chef de inca un client in plus. Deci, daca vrei sa mancati mancare libaneza, Four Seasons e de pus pe lista. Pe lista mea nu e in partea de sus. (GB)

Localizare Restaurant Four Seasons (Piata Gemeni)

Vasile Lascar 81, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?




Salut. AZi am fost la acest restaurant si nu am dat pe spate. Nu am vauzt macar o frunza de coriandru sau de menta in protiile pe care le-am primit, Asa este mancarea libaneza? nu cred…nu vorbesc ca portiile erau mici ci de faptul ca este 8 lei o apa la jumate iar 4 feliute de vita in sos de lamaaie 30 de lei. Nici urma de condimente crude pe garnituri. imi imaginez cum este pe Dorobanti daca aici este asa…probabil pret dublu.

Reply

am fost pe acolo. lasa mult de dorit. mancarea e chiar o labareala cu pretentii de mare orient. si mai e si scump ca sa te faca sa te simti important. cred ca locul e accesat de multi securisti si nasparliile lor sotii si stiu sigur ca nu mai calc pe acolo. sa se duca refugiatii din siria si sa ia masa acolo.

Reply
Adrian Vasilica April 4, 2015 at 4:26 am

Am vizitat localul de pe Vasile Lascar in vara lui 2007 si am fost entuziasmat de prospetimea, calitatea si rafinamentul bucatariei levantine. Tot atunci mi-a lasat o impresie foarte buna atat aranjamentul si decorul localului cat si profesionalitatea personalului. Ei bine, dupa mai mult de 7 ani am revenit (neavand sansa de reveni mai devreme) si am fost foarte placut surprins. Calitatea, rafinamentul, finetea atat a mancarurilor cat si a localului au ramas neschimbate. Ba chiar parca au avansat.

Asadar, revenind dupa 7 ani am comandat din nou ficatei de pui si limba de vita in sos de lamaie cu cimbru si usturoi dupa care a urmat un mixed grill cu frigarui si cotlete de miel. Da, de miel, si nu de carlan sau chiar de oaie sau de berbec; e mare diferenta ca de la cer la pamant! Fiind o seara calda, am luat un Jidvei Dry Muscat si apa minerala din care am facut sprit. Comanda a fost executata la bucatarie cu un simt si talent culinar desavarsit.

Chiar in metropolele Orientului Mijlociu (pe care le-am vizitat si unde am trait) nu gasesti la tot pasul un local cu specific levantin de asa inalta calitate. Dupa cateva zile am luat pranzul in localul de pe Dorobanti. Aceiasi calitate ireprosabila. In ambele localuri personalul este amabil si bine antrenat. Chelnerul de pe Vasile Lascar care m-a servit chiar alerga prin local pentru a satisface comenzile clientilor mai repede. Aranjamentul si decorul elegant la Four Seasons denota bunul gust si finetea patronilor. Design modern cu o picatura de levant fara a deveni kitsch oriental.

Nu incape indoiala ca voi reveni cat de repede se poate si le doresc patronilor putere de munca si mult succes in continuare pentru ca fac un lucru bun.

Reply

pe scurt…am fost si eu la restaurantul minune si am avut o surpriza foarte nepalcuta. Am asteptat mai mult de 45 min pana a venit mancarea si a trebuit sa reamintim comanda de vreo 2 ori…ca sa fie seara completa unul din cei 6 chelneri ‘serviabili’ a venit dupa noi in strada ca sa ne ataga atentia ca nu le-am lasat suficient bacsis.de poveste!

Reply

Buna, de curand am vrut sa incerc manacarea libaneaza si am ales un restaurant din zona biroului, mai exact in apropiere de Piata Gemeni si am gasit Four Seasons. Pot sa spun ca a fost o experienta culinara si nu numai! Daca vrei sa simti atmosfera si specificul libanez aici e locul…perfect sofisticat si modern! Are terasa foarte draguta :)Eu am mancat salata tabule, vinete baba-ghanuj si kebbe-nee ..toate au fost au fost foarte bune. Aaaa…Surpriza a fost la intrare cand am vazut lipit un stiker cu “partener Card Privilege”…eu il am, dar sincer nu am stiut ce imi ofera. Am intrebam la receptie si mi-a spus ca am 10% reducere la intreaga nota de plata sau un desert gratuit – la alegere. Sincer am preferat reducerea la nota de plata, desertul este pentru posesorul cardului si eu eram insotita :) Foarte placut…in plus am primi un ceai din partea casei. Voi reveni cu siguranta!

Reply

Pe scurt.. imi permit sa postez si parerea mea avizata si deloc amatoare..
Four Seasons este in top 2 restaurant libaneze in Bucuresti tocmai datorita retelor si a modului de preparare si nu datorita aspectului care este mult peste ce vei gasi in Liban ca décor sau spatiu 😉
Ospatarii, 6 la numar, aceiasi de ani de zile nu doar ca nu sunt apatici, dar sunt serviabili, glumeti so tot timpul atenti..orice alta remarca la adresa lor ma face sa ma intreb care a fost atitudinea clientului care I-a perceput altfel.. oamenii sunt foarte prietenosi si daca mergeti in a doua parte a zilei este aproape imposibil ca proprietarii restaurantului (Alain sau Alice) sa nu vina sa va salute si sa se asigure ca totul este ok..
va doresc pofta buna!

Reply

un rest bunicel,cu o bucatareasa de exceptie ,si la propriu si la figurat,o mulatra BUNA RAU

Reply

Buna!
Eu am fost de mai multe ori in acest restaurant si de fiecare data revin cu cea mai mare placere.
Mancarea mi se pare delicioasa, servirea fara probleme si ambianta foarte placuta.
Noi am primit intotdeauna recomandari bune din partea chelnerilor, dc ceea ce alegeam noi nu se potrivea. Felurile vin foarte repede, nu trebuie sa astepti.
Localul arata foarte bine, chiar daca este mai micut. Au si o terasa in curte, pentru perioada verii.
Eu personal, il recomand!

Reply

Mie personal mi se pare mult mai bun acest restaurant decat o spune review-ul. De exemplu, am fost si la Tripoli, care e cotat deasupra lui si nu exista termen de comparatie. Mi s-a parut peste picollo mondo inclusiv.

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


six + = 10



Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,