Restaurant Maiko (japonez) (inchis)

Vizualizari 10.462 Vizualizari 
Comentarii 6 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Top
Bucatarie: Japoneza; Italiana
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: >150 RON
Evaluarea Restograf
(Dec-10)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 21 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Grigore Gafencu 27-29, Bucuresti


021.233.26.33, 0751.262.456

Site detalii

Galerie Foto


Pe scurt30015

Maiko e un restaurant mai putin obisnuit in peisajul bucurestean, din mai multe puncte de vedere. Cladirea noua din marginea Satului francez pare sa fi fost construita special pentru asa ceva si patronii pare sa nu se fi uitat la bani, iti sar repede in ochi milioanele bagate acolo. Restaurantul e foarte mare, fiind printre cele mai impresionante restaurante noi cu amenajari moderne, facute cu mult rafinament. La Maiko sunt, de fapt, doua restaurante in aceeasi locatie, cu doua meniuri separate, unul italian si unul japonez, si cu doi bucatari sefi, cate unul pentru fiecare dintre ele. Am mancat din fiecare, si concluzia tuturor a fost ca Maiko japonez e un restaurant care se poate masura de la egal la egal cu cele mai bune restaurante similare din capitalele mari ale Europei. Preturile sunt mari si foarte mari, insa asa e la orice alt restaurant japonez de mare clasa. Si restaurantul italian e bun, insa nu iese in evidenta asa cum o face cel japonez. Clientii sunt putini, in buna parte si din cauza preturilor, care sunt mari chiar si pentru cei care castiga mai mult decat credeti. O masa buna pentru doi poate trece usor de 6-700 de lei. (GB)

Localizare Restaurant Maiko (japonez) (inchis)

Grigore Gafencu 27-29, Bucuresti,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?




Nu stiu Ce parere aveti voi Dar Eu am lucrat acolo in buc sincer regret ca am plekat.. Mateo este UN bucatar extraordinar. Foarte curat si ordonat . Vova jos palaria nr 1 in tepan . Intradevar a fost UN restaurant nasol dupacare cineva a creat UN lux si o ambianta superba .. le doresc mult noroc si spor la treaba ..

Reply

ba prostii familiei ca tot vorbiti voi de arhitectura. locul unde a fost restaurantul era un alt restaurant inainte, deci nici nu intra vorba ca a venit un arhitect si a ridicat cladirea, e vorba ca au venit firme de disign de interior si de exterior si s-au ocupat, iar daca vorbiti de cum arata pe interior.. mai gaseste tu undeva asa ceva si normal ca sunt preturile care sunt ca nu era situat in rahova sau in militari. asa ca inainte sa debitati niste abominatii interesati-va inainte..

Reply

Intr-adevar, daca discutau cu un arhitect probabil ca nu-i lasa sa construiasca cladirea aia hidoasa, care nu are nicio treaba cu specificul restaurantului si e ca nuca-n perete in zona respectiva.

Acum ca a falimentat, poate darama uratenia aia :)

Reply

NU POT SA CRED CA ATI FOLOSIT CUVANTUL RAFINAMENT PENTRU KITSCH-UL COLOSAL DE ACOLO.

VA ROG EU MULT SA CONSULTATI UN SPECIALIST INAINTE DE ASA VERDICTE…

100% DE ACORD CU RESTUL DESCRIERII.

Reply

  Am fost acolo cu mai multi oameni, umblati prin lume (un austriac, un francez si cativa romani) si toti au spus acelasi lucru. Prin urmare, cata vreme nu vor mai aparea niste opinii contrare cel putin in numar egal, ramane asa… :)

  GB

  Reply

   SA-I MAI TRIMITI PRIN LUME, MAI AU DE VAZUT…
   DAR SA LE SPUI SI UNDE SA SE DUCA.

   ITI PROPUN DACA AI TIMP SA TE UITI PE SITE-URILE RESTAURANTELOR DIN TOP 50 S.P.

   EU ZIC SA NU O IEI PERSONAL CU PRIMUL MEU COMENTARIU. PLEACA DE LA PREMIZA CA POATE AM DREPTATE SI INTRABA SI UN ARHITECT MAI DESTUPAT.

   Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


6 + four =



Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , , ,