Restaurant Neptunus

Vizualizari 3.906 Vizualizari 
Comentarii 46 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Italiana
Dominanta: Peste & fr. de mare
Pret/meniu: >150 RON
Evaluarea Restograf
(Feb-14)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 173 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto

Autoportret

Neptunus este un restaurant cu specific italian mediteranean, cu influenta din bucataria ischitana-napoletana, dar si cu multe alte preparate traditionale.

Ideea si sursa de inspiratie este restaurantul cu acelasi nume din San' Angelo di Ischia, unde impreuna cu familia mea am lucrat mai multi ani.

Cred ca am reusit sa aducem un plus de calitate clientilor nostri, oferind o bucatarie gustoasa si placuta, traditionala si creativa.

Restaurantul nostru este de conduita familiara.Impreuna cu personalul nostru, amabil si grijuliu, incercam sa cream o atmosfera cat mai familiara, oferind posibilitatea clientului sa se simta ca la el acasa.

Ristorante Neptunus, asa cum se intelege de la numele sau mitologic, este specializat pe o bucatarie de peste si fructe de mare.

Pe scurt65464

Primul restaurant Neptunus al bucatarului-antreprenor Daniel Anca a fost deschis in Brasov, si am auzit ca i-a mers destul de bine incat sa se gandeasca sa mai deschida un Neptunus, de data aceasta in Bucuresti. A inceput pe picior mare, in iarna lui 2011 cand a luat un spatiu foarte mare in Parcul Herastrau, unde a deschis primul Neptunus, cu mare pompa. Cred ca nu i-a mers asa cum se astepta, pentru ca a plecat repede de acolo, in vara lui 2012, lasand locul actualului restaurant The Embassy, si s-a mutat la Piata Sfantul Stefan, unde e actualul restaurant Neptunus.

E o zona frumoasa a Bucurestiului vechi, cu case si copaci. Casa in care e Neptunus e destul de mica, fara etaj, cu o curte comuna cu alti locatari. Fiind in cladirea din fata, nu prea se observa. Sala de la parter e mica, sunt vreo patru sau cinci mese aici. Subsolul e ceva mai mare, insa acolo cred ca se merge doar pentru petreceri. Amenajarea e destul de simpla, cu aer provincial si cam desuet, de local de cartier. Cand nu dau drumul la ventilatie – si cat am stat noi acolo nu au dat – miroase urat a fum, trebuie sa-ti dai toate la spalat de pe tine cand ajungi acasa.

Mancarea e buna la Neptunus, domnul Daniel Anca a trait si a gatit multi ani in Italia. E adeptul bucatariei italiene traditionale, clasica, cu produse si retete simple, insa in care regasesti gusturile adevarate ale produselor, daca acestea sunt bine alese. Si, din cate stiu eu, domnul Anca merge intotdeauna personal la cumparaturi. Am apreciat ca fac sos la multe dintre mancaruri. Nu se dau inapoi de la munca cei de la Neptunus, se vede ca fac eforturi pentru mancarea din farfuriile clientilor. Specialitatea celor de la Neptunus sunt pestele si fructele de mare, asa ca se poate face o legatura directa intre numele restaurantului, Neptunus, si specificul acestuia. De fapt, au si pus mare in titlu: Restaurant italian Neptunus, specific mediteranean.

Preturile nu sunt mici deloc la Neptunus, sunt la limita de sus a rezonabilului, sa spunem. Clienti erau, cred ca Neptunus si-a facut o mica faima in cartier. Serviciul a fost rezonabil, destul de absent, totusi. Bineinteles ca nu ne-a intrebat daca bem vin, desi am fost mai multi la masa si am avut multe feluri.

Neptunus e, asadar, un restaurant cu bucatarie italiana traditionala buna, cu mult peste si cu fructe de mare, unul dintre restaurantele serioase ale Bucurestiului. (GB – februarie 2014)

Recenzii & Articole

Campania Primavara in rosé   
(Apr 2013)

Primavara in rosé, cea mai mare campanie nationala de promovare a consumului de vin rose si a stilului de viata asociat acestuia, revine pentru al treilea an consecutiv. Anul acesta, intre 12 aprilie si 12 mai, 38 de restaurante si cafenele din Bucuresti, Cluj, Iasi, Brasov, Timisoara si Sibiu vor ...
........................................................................................................ citeste tot


Localizare Restaurant Neptunus

Sf. Stefan 6 (Piata Sf. Stefan), BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?




Buna ziua dragi comentatori, am lasat aceste comenturi persoanelor care au scris de rau despre Restaurantul Domnuli Daniel dintrun singur motiv dupa ce am citit ultimele comentari imi da de inteles un singur lucru ca in spatele acestor comenturi se afla o singura persoana, si mai am o singura rugaminte la Administratori site-ului RESTROGRAF daca se poate sa verifice adresele de IP la toate comentariile din luna Februarie 2015 si sa mi le trimita si mie

O zi buna.

Reply

Nu recomand, preparate scumpe gust modest.

Reply

    Buna ziua Domnu Cristian ce preparat ati mancat dumneavoastra si vi sa parut scump? Eu cred ca Restaurant Neptunus este unul dintre restaurantele cu marfa proaspata si de calitate la preturi pentru toate etapele

    Reply

Absolut modest, domnul Daniel nu mai gateste acolo, vede.

Reply

E bine ca sunt si persoane care stiu sa critice.
Sper ca ele sa fie fondate, nu din invidie sau din rautate.
Oricum ca sa poti aprecia mancarea si in special fructele de mare,crostaceii sau molustele, trebuie sa sti sa mananci si sa faci diferenta intre cele proaspete si congelate.

Reply

Cel mai frumos este cand ii vezi fara chipiu , mai ales pe sef, si i-ti face o mancare “mamamama” , mai un fir de par mai un muc ,ca de ii place sefului de vreo doua- trei ori l-am vazut cu degetul in nas ca ma ridicam de la masa daca il vedeam ca pune mana pe farfurie !!

Reply

    Domnule Laurentiu observ ca ati postat aicea in data de 6.02.2015 intrebarea mea este simpla cand l-ati vazut pe domnul Daniel ultima oara in restaurant si daca ati vazut bucatari vara boneta in cap si va dezgusta dc ati continuat sa veniti sa mancati la neptunus?

    Reply
Delia Manuela Frunza February 4, 2015 at 12:41 pm

Absolut mediocru, pestele fad si prost gatit. Nu recomand, la preturile care le practica, exagerate, in raport cu preparatele, va recomand Trattoria Don Vito din Amzei, se mananca bine si la preturi mai mici.

Reply
Andreea Alexandrad January 23, 2015 at 11:24 am

Trist, fructe de mare fara gust, cred ca au trecut pe congelate

Reply

    Aicea am de zis doar 2 chesti
    1-restaurant neptunus nu sa trecut pe congelate si nu cred ca o va face vreodata
    2-am o mare rugaminte la toate persoanele care osteaza aicea numele acesta Andreea Alexandrad este o priete a Domnului Anca si nu cred ca va posta vreodata ceva in defavoarea Domnului Anca orice sar intampla

    Sa va fie rusine ca postati in numele altor persoane

    Reply

am mancat risoto cu creveti, de-a dreptul indigest si imbibat in grasime, voi ocoli ascst restaurant.

Reply

    Buna ziua, doresc sa va adresez o intrebare de unde aveati grasime in risotto cu creveti?Pentru cultura dumneavoastra creveti nu au grasime si nu se foloseste ulei la acest preparat

    Reply

Preparate de exceptie, recomand cu caldura.

Reply

atmosfera de poveste, mancare foarte buna, cu adevarat rafinata.

Reply

Am trecut aseara pe la acest restaurant, in urma aprecierilor am vrut sa ma conving ca sunt reale, surpriza chiar sunt, am mancat un biban de mare in pat de sare delicios, am degustat un vin roze Alira fantastic si am regasit o atmosfera primitoare si familiala, tratatie excelenta.

Reply

Fabulos, lupul de mare, fabulos. Merita sa vizitezi acest restaurant, atmosfera intima, placuta.

Reply

Delicios, o caracatita la gratar ca la carte, si un tort de lamaie fara seaman la gust. Felicitari Neptunus.

Reply

Foarte intim, curat si elegant, am petrecut o seara minunata, alaturi de familie, mancaruri alese si vinuri bune, cu siguranta voi reveni.

Reply

Preparate uimitor de bune si de proaspete, recomand

Reply

Numai cuvinte de bine, in primul rand am mancat o caracatita deosebita, iar pianul un vis, felicitari.

Reply

O bucatarie uimitoare, personental deosebit de atent. Voi reveni cu placere.

Reply

Felicitari, nu-mi vin in minte decat cuvinte de lauda.

Reply

Recomand tuturor celor care se respecta si doresc sa fie respectati, preparate de-a dreptul deosebite si fascinante ca prezentare. Un restaurant serios. Recomand.

Reply

Am petrecut o seara minunata in acorduri de pian, vin bun si un peste exceptional voi reveni cu mare placere. FELICITARI.

Reply

Am ramas impresionat atat de modul de servire si grija fata de client cat si de mancarurile deosebite si fructele de mare proaspete. Ma-au castigat de client.

Reply

De-a dreptul impresionant, recomand cu caldura.

Reply

Formidabila mancare, un calcan gatit ca la carte, Felicitari, voi reveni intotdeauna cu placere.

Reply

Daca treceti prin Bucuresti neaparat da vizitati NEPTUNUS, am mancat carpaccio de caracatita, deosebit, felicitari NEPTUNUS!

Reply

Am fost acolo in urma recomandarilor, de-a dreptul fantastic, am mancat tagliatele cu creveti de-a dreptul fantastice, te lingi pe degete. Tine-o tot asa Neptunus.

Reply

Nu am mai mancat niciodata un biban de mare atat de bun, felicitari.

Reply

O cina deosebita, preparate foarte proaspete si gatite foarte bine, recomand.

Reply

Am petrecut o seara deosebita, intr-o atmosfera calda, un recital de pian deosebit si o mancare exceptionala, Felicitari Neptunus.

Reply

Decat cuvinte de lauda am pentru Bucatar, o masa cu adevarat copioasa si imbelsugata, felicitari.

Reply

FELICITARI bucatarului si intregului personal, nu am mai mancat astfel de preparate de cand m-am in tors din ITALIA, cred ca este singurul loc din Bucuresti unde poti manca fructe de mare proaspete cu adevarat.

Reply

Felicitari o bucatarie grozava. Tine-o tot asa NEPTUNUS

Reply

O locatie demna de tinut minte si recomandat tuturor pasionatilor de fructe de mare si peste proaspat si gatit ireprosabil, intradevar merita vizitat cat mai des, apreciez de asemenea vinurile bune. Felicitari NEPTUNUS.

Reply

Deosebit, preparate savuroase, o tratatie, deosebita, totul proaspat, iar recitalul de pian live, deosebit, recomand.

Reply

Situat in apropiere ce centrul Bucurestiului, pe strada Sfantul Stefan nr. 6, restaurantul reprezinta o oaza de liniste, care m-a fermecat cand i-am calcat pragul.
Chef bucatar, Daniel Anca, se remarca si detaseaza net prin experienta de peste 10 ani in restaurantele din Italia si impreună cu echipa pe care o conduce, ofera in cadrul restaurantului NEPTUNUS, o vastă gama de preparate cu specific italian mediteranean, cu influenta din bucataria ischitana-napoletana de-a dreptul fascinante atat ca si rafinament al gustului cat si ca pitoresc al imagiinii prezentate pe farfurie.
Preparatele realizate aici te duc cu gandul la ospatul zeilor, recladesc miturile Romei antice, combinatia de arome care-ti desfata simturile, pitorescul aranjamentelor, o adevărata opera de arta, o pictura realizata din fructele culese din adancul oceanelor, transpuse intr-o bucurie a ochiului, va asteapta zilnic pe acest tinut al zeilor. Toate acestea le-am gasit insotite de cele mai aromate, parfumate si nobile vinuri romaneşti si italiene, care vin sa intregeasca aceste opere de arta.
Restaurantul este deservit de un personal de o inalta conduita intotdeauna amabil si receptiv la toate dorintele clientului, fapt ce crează o atmosfera familiara, oferind posibilitatea clientilor sa se detaseze de tumultul orasului si sa beneficieze de o deplina relaxare.

Reply

Buna seara,am intrat si eu pe acest site sa vad ce este pe el si am gasit unul dintre restaurantele mele preferate din Bucuresti.
Nu stiu cine a facut descrierea Restaurantului nici nu ma intereseaza dar tin sa zic ca a o mare pare sunt aberatii,eu ma duc saptamanal la Neptunus si mananc totul este ok am stat si pe terasa restaurantului si in sala de la subsol si nici odata nu am avut probleme sa nu fiu bagat in seama sau sa nu fiu servit cum trebuie personalul Restaurantul impreuna cu Domnul Daniel muncesc cu inima deschisa.
Capacitatea restaurantul in sala de sus este de 9 Mese iar sala de la subsol tot pe acolo ajunge in fuctie de cum o aranjeaza,eu nu am simtit nici odata miros de fum,mucegai sau alte mirosuri dubioase sala este renovata de un an si jumatate intr-un mod ambiental si placut.
Acest erstaurant ar trebui ridicat mult mai sus in top pentru ca merita accest lucru este un restaurant cu preturi medii pentru specificul lui.

O seara placuta tuturor.

Reply

Mancare exceptionala facuta de bucatari foarte buni,dupa retele domnului daniel anca.cu o’atmosfera intima si relaxanta.am sa mai revin cel putin o data la 2 zile.felicitari neptunus!

Reply

Revin cu parerea mea despre acest restaurant: Spaghetti Neptunus = cele mai buna paste cu fructe de mare, gust autentic, nemascat de sosuri dubioase. Platou Fructe de mare la gratar, delicios. Desert – prajitura cu ciocolata si un ingredient surpriza, f.f. bun. Servire ok, preturi medii spre mari la unele produse din meniu dar eu zic ca sunt corecte.

Reply

Cred ca dl. Butunoiu a nimerit un chelner mai putin inspirat, eu totdeauna sunt intrebat daca vreau vin, iar serviciul mi se pare amabil.
Probabil, comparat cu fosta locatie, s-ar putea spune ca Neptunus nu mai e ce-a fost.
Eu zic ca pe mancare Neptunus sta foarte bine (vad ca si Restograf a dat nota 9), iar ambianta/serviciul sunt si o chestiune de preferinta (si de noroc, in chestiunea cu serviciul). Eu ma voi intoarce acolo cu placere de fiecare data (si sper sa-l prind din nou pe domnul Anca, sa ma mai delecteze cu diverse povestiri culinare).

Reply

Buna ziua,
Ma numesc Alexandru si sunt un client al site-ului dumneavoastra.Vreau sa va aduc in atentie anumite aspecte care din punctul de vedere al cititorului sunt cu adevarat semnificative pentru perceptia eronata
care se contureaza asupra anumitor persoane si restaurante din Romania. In concluzie va aduc la cunostinta ca am citit articolul
destinat Restaurantului Neptunus si am impresia ca persoana care a facut aceste comentarii are o perceptie gresita despre domnul Daniel
Anca si restaurantul dansului. Eu personal il cunoasc pe domnul Daniel Anca si ma intreb cum si-a permis cineva ca sa afirme ca nu ia mers restaurantul in Herastrau, poate ca dansul a fost nevoit sa plece sau au intervenit alte probleme pe parcursul evolutiei afacerii. Motivele dansului sunt
sigur ca sunt foarte plauzibile si personale. In al doilea rand casa nu este fara etaj, nu are numarul de mese mentionat de dumneavoastra ci acesta este mai mare avand 7-8 mese sus, iar in curte nu sunt locatari ci sunt firme de birouri. Pentru subsolul locatiei sa stiti ca pe langa evenimente sunt foarte multi clienti care doresc sa isi petreaca timpul intr-o ambianta mai retrasa. Inclusiv eu prefer sa iau masa jos decat sus. Privitor la expresia dumneavoastra ca este local de cartier sa stiti ca de cate ori am fost acolo si am gasit foarte multi clienti si prieteni de-ai mei care au venit acolo datorita recomandarilor date pe Restrograf de catre dumneavoastra. Ca sa nu se inteleaga gresit in tot acest timp am devenit prieten cu domnul Daniel Anca si in urma articolului dumneavoastra am fost dezamagit de modul de expunere al lucrurilor tinand cont ca de fiecare data am luat referinte numai de pe site-ul dumneavoastra. Im aceste conditii ma face sa cred ca exista alte interese de promovare a anumitor restaurante.
Am rugamintea la dumneavoastra ca sa luati atitudine in schimbarea acestui articol fara a denigra sau a
aduce remarci nejustificate si nefondate la dresa restaurantului Neptunus si mai ales la adresa domnului Daniel Anca, tinand cont ca tocmai dumneavoastra a-ti scos in evidenta ca mancarea este foarte bune. Va multumesc si eu raman in continuare un fan al siteu-ului dumneavoastra.
Va doresc o zi buna in continuare si mult succes in continuare.

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


two + = 11



Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,