Restaurant Old House No. 10

Vizualizari 1.636 Vizualizari 
Comentarii 1 Comentariu 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Internationala
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 100-150 RON
Evaluarea Restograf
(Oct-14)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 0 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto


Pe scurt69434

Restaurant frumos, cald si primitor, mancare obisnuita, chelner care iti fumeaza in nas

Old House e un restaurant deschis in 2014 intr-o zona a Bucurestiului vechi, unde Mihai Eminescu ajunge in Calea Mosilor. Acolo a fost inainte un restaurant austriac, Grinzinger Hof, care l-a inlocuit pentru o scurta vreme pe mai cunoscutul De Gustibus. Old House No. 10, pe numele lui intreg, face referire la frumoasa casa de pe Marcel Iancu, o casa veche, nu prea mare, fara etaj, cu o mica gradina in fata, acum terasa. In jur sunt tot case, strazi linistite, putin circulate, insa in apropiere se vad blocurile mari de pe Calea Mosilor si se simte deja agitatia bulevardului.

Au un meniu foarte lung la Old House, cu specific international spun ei, cu de toate, o buna parte fiind din bucataria romaneasca. Mancarea nu a fost cine stie ce, doar suoa de cartofi a fost ceva mai buna, restul destul de comune si de netinut minte dupa ce iesi pe usa. Nota 8 la mancare e, probabil, mai mare decat ar trebui.

Serviciul a fost bun, s-a ocupat de noi o chelnerita adorabila. Nu le-am pus nota maxima la mancare pentru ca un chelner fuma de fata cu clientii fara nicio treaba. Clienti erau, probabil de vecini de cartier; preturile normale.

Old House No. 10 e un restaurant serios din zona Mosilor, curat si frumos, bine amenajat, in culori calde si vesele, intr-un stil traditional, cuminte, neostentativ. Se straduiesc sa faca lucrurile bine, insa nu cu multa imaginatie si cu un chef care mai are multe de invatat, sau care ar trebui sa munceasca mai mult, sau amandoua. Le doresc sa aiba succes si ii informez ca poti face mancare mult mai buna cu aceleasi costuri, daca ai un bucatar care stie cum merg lucrurile in bucatarie. Si sper sa se intrebe ce nu mergea tocmai bine la De Gustibus si sa traga niste invataminte de acolo. (GB - octombrie 2014)

Localizare Restaurant Old House No. 10

Pictor Marcel Iancu 10, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Din pacate sunt peste tot pseudo ospatari sefi de sala , manageri , care stiu cum se face, si ce ar trebui, dar nu fac ce este corect, ospatarul de care spuneti ca fuma de fata cu clientii nu este chelner, este un amator carator de farfuri, sau nepot, prieten etc cu proprietarul.Ar trebui lasati profesionistii in meseria asta, nu este o meserie pentru necalificati si studenti, cum din nefericire sunt inToate restaurantele

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


6 + = tenTaguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,