Restaurant paQue - bistro & more

Vizualizari 4.983 Vizualizari 
Comentarii 1 Comentariu 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Internationala
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 50-100 RON
Evaluarea Restograf
(Mar-14)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 13 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto


Pe scurt65920

paQue - bistro & more e cel mai prost restaurant in care am intrat anul acesta (sunt abia trei luni, totusi...). Si-a luat numele de la cunoscutul bulevard pe care se afla, presupun. Inainte a fost acolo un restaurant cu mancare destul de buna, Special Steaks.

Zona e frumoasa, cu multe cladiri vechi, atmosfera de Bucuresti interbelic. Casa in care se afla paQue e cam ciudata, lunga si ingusta, cu putine si mici ferestre. Localul e foarte intunecos, nu vezi mai nimic pana nu ti se obisnuies ochii cu obscuritatea. Si, ca si cand asta nu ar fi fost destul, au si numai culori foarte inchise, inclusiv pe pereti. Arata prost acest paQue, neglijent amenajat, fara niciun interes. Terasa e si ea neingrijita, murdara, destul de degradata.

Meniu facut la repezeala la paQue, diverse feluri fara multa legatura unele cu altele puse intr-un meniu jerpelit. Mancarea si ea facuta la repezeala, sa fie ceva in farfurie. Poate ca ar fi trebuit sa le dam o nota mai mica la mancare... Nesurprinzator, clienti deloc, desi preturile sunt mici, iar chelnerita a incercat sa salveze si ea cat se putea.

Un restaurant, bistro sau ce o mai fi acest paQue, de evitat. Sunt sigur ca nu va avea multe zile in acest format, daca nu fac repede ceva. (GB - martie 2014)

Localizare Restaurant paQue - bistro & more

Pache Protopopescu 60, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
eh nah! uite ca au facut multe zile. domnule GB, daca nu ati fi aici, cu siguranta nu v-ati gasi loc in alta parte. preferintele dumneavoastra se limiteaza strict la gusturi personale, pe care nu ar trebui sa le luam in seama, si la cat de ,,draguti,, sunt vizitatii. cand veti avea pareri impartiale, poate veti fi luat in seama.

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


× two = 16Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,