Restaurant Passion

Vizualizari 4.090 Vizualizari 
Comentarii 1 Comentariu 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Internationala
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 50-100 RON
Evaluarea Restograf
(Oct-14)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 4 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Valea Oltului 117A, BUCURESTI


021.444.36.58, 0765.454.103

Site detalii

Galerie Foto


Pe scurt69984

Restaurant de nunti si evenimente, mancare simpla, preturi rezonabile

Passion este o pensiune deschisa in 2003 in Drumul Taberei, departe de centru, pe Valea Oltului. Restaurantul cu acelasi nume, Passion, sau Passion Club, cum se prezinta ei, a aparut mai tarziu. Cladirea e mare, probabil construita dupa Revolutie. Au o curte mare in fata, pe care o folosesc drept parcare, si o terasa pe lateral, destul de mare si aceea. La parter au un salon mare si e posibil sa mai aiba si alte sali. Vara toata lumea sta pe terasa, e placuta, cu verdeata, jumatate acoperita de soare. Inauntru e un fel de lux provincial, la moda acum 15-20 de ani in cladirile noi din centru, acum retragandu-se incet-incet catre periferie.

Au un meniu imens la Passion, am numarat cel putin 20 de pagini, cu orice se poate pune intr-o farfurie: bucatarie romaneasca, urbana, internationala, italiana etc. Portiile sunt mari, iar preturile sensibil mai mici decat la restaurantele cu meniu si cu mancare similare ca gust din centru. Si vorbim de mancare obisnuita, nimic special, mai degraba banala. Au multi chelneri, rapizi, obisnuiti cu munca. Fac ce trebuie, insa serviciul e, totusi, destul de impersonal.

Passion pare sa fie, in primul rand, un restaurant pentru nunti si evenimente de tot felul, probabil unul dintre localurile de referinta ale zonei pentru asa ceva. Ca restaurant la care sa mergi doar sa mananci, cred ca sunt adaptati cerintelor zonei, cu mancare relativ simpla, ieftina si in cantitate indestulatoare, adica un raport calitate - pret rezonabil. (GB - septembrie 2014)

Localizare Restaurant Passion

Valea Oltului 117A, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
atentie la nota de plata.ospatarii se ca uita lung la unele domnisosre

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


− 4 = fourTaguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,