Restaurant Pizzeria No 10

Vizualizari 7.092 Vizualizari 
Comentarii 5 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Italiana
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 100-150 RON
Evaluarea Restograf
(Nov-13)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 9 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Austrului 10, BUCURESTI


0741.210.003, 0747.695.282

Site detalii

Galerie Foto


Pe scurt63575

A fost o surpriza placuta sa gasim un restaurant bun in zona Popa Nan, chiar daca e si acesta « italian », ca multe altele in Bucuresti. Restaurantul Pizzeria No 10 si-a luat numele chiar de la numarul casei de pe strada Austrului, o casa veche cu etaj in zona inca frumoasa a Bucurestiului in care nu au ajuns blocurile, nici macar cele noi. Amenajarea e neutra, nimic deosebit, dar destul de calda. Mult lemn, scaune si canapele din piele. Atmosfera e cam intunecata, parca nu am vazut geamuri la parter. Au o terasa acoperita iarna, cu acoperis retractabil, probabil ca vara e interesant si frumos acolo. Dupa cum numele sugereaza, meniul de la Restaurantul Pizzeria No 10 e din bucataria italiana, si e destul de lung, asa cum se obisnuieste la Bucuresti.

Mancarea a fost destul de buna la No 10, dupa cum am spus, cu felurile deja clasice, insa facute cinstit, cu produse de calitate buna si in portii mari. La aceasta marime a portiilor, preturile devin rezonabile. Serviciul bun, clienti destui, mai ales in grupuri.

Restaurant Pizzeria No 10 a fost facut(a) pentru locuitorii vechiului cartier al Bucurestiului, dupa cum insusi patronul a spus, fara pretentii de concurenta directa cu marile restaurante ale capitalei. Pare sa fie o alegere foarte buna pentru cei din zona Popa Nan – Pache protopopescu, mai ales ca optiunile le sunt destul de limitate cand e vorba despre mancarea buna la preturi acceptabile. (GB – noiembrie 2013)

Localizare Restaurant Pizzeria No 10

Austrului 10, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?




Eu sunt complet de acord cu Cristian. Cate nopti nedormite nu am avut si noi, cei din Plantelor, din cauza acestui restaurant, din cauza tipetelor clientilor si a muzicii? Am sunat si noi la politie, am scris primariei, am vorbit cu proprietarii restaurantului si nu se rezolva nimic. Iar acel acoperis retractabil e groaznic! Te trezeste din somn daca se intampla sa dormi cu geamurile deschise sau pur si simplu te sperie cand stai si tu linistit in casa. Atat de zgomotoasa este actionarea lui. De altfel, am si mancat o data aici nestiind cate nopti albe imi va oferi ulterior restaurantul. Pizza nu a fost deloc buna, cu ingrediente ieftine si vechi, iar ospatarul parea deranjat de vizita noastra (eram singurii clienti in acel moment). Oricum, ne-am hotarat sa sunam la politie ori de cate ori se mai intampla sa pierdem noptile din cauza restaurantului.

Reply

George, Imi pare rau sa aud atatea laude la adresa unui restaurant ce este considerat un COSMAR pentru vecinii din Austrului, locul unde locuiesc. De foarte multe ori ( pe parcursul Campionatului Mondial de fotbal)dar si in multe alte dati, terasa cu acoperis retractabil si usile deschise ale restaurantului( au autorizatie pentru asa ceva?), fac ca zgomotele si tipetele animalice ale consumatorilor sa innebuneasca locatarii din zona. Politia este mai mult o ”scoala de moase” iar primaria este inexistenta. Cred ca acets restaurant trebuie desfiintat, chiar daca dvs considerati mancarea buna. Noi consideram atmosfera reprobabila.Proprietarul , anuntat de aceste lucruri, ne-a injurat si ne-a trimis la…..

Reply

Sunt complet de acord cu aprecierile domnului Butunoiu. Este o adevarata placere sa gasesti restaurante bune si linistite, cu mancare de calitate in zone relaxante ale Bucurestiului. Prea multi dintre antreprenorii din domeniul culinar se inghesuie in Centrul vechi.
Am fost de cateva ori pana acum la acest restaurant si pot spune ca atmosfera este extraordinara pe terasa, si in special vara. Un loc cu adevarat placut.
Mancarea este MULTA. Pentru cantitate, preturile sunt corecte, iar calitatea este mai mult decat satisfacatoare. Preferatele mele pana in acest moment sunt bruschetele cu pasta de masline, pastele cu trufe albe (specialitate de iarna, vara fiind cu trufe negre, dar nu la fel de aromate) si saltimbocca alla romana. Vita este facuta bine, corect patrunsa si cu textura obisnuita a unei bucati corecte de vita. Exista evident si posibilitati de a face vita sa fie la fel de frageda ca puiul, insa sculele necesare trec peste capabilitatile unui restaurant normal.
In concluzie, pot spune ca e foarte bine la No.10. Mancarea e buna, atmosfera e placuta, chelnerii sunt politicosi si rapizi si, daca se potriveste, ai ocazia chiar sa stai putin de vorba cu proprietarul, care este un domn foarte placut si interesant.

Reply

    In ultimul timp, un chelner (in mod cert de etnie roma si sa nu credeti ca sunt rasist, dar se pare ca vorba “tiganu tot tigan ramane” ramane valabila) al acestui restaurant incarca notele de plata ale clientilor mai cheflii, asa ca fiti vigilenti, dragilor, mai ales atunci cand beti un pahar in plus… Sau, altfel, o puteti numi “taxa pe betie…”:)

    Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


9 + six =



Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,