Restaurant - placintarie Basarabia Plus (inchis)

Vizualizari 2.969 Vizualizari 
Comentarii 0 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Moldoveneasca
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 50-100 RON
Evaluarea Restograf
(Oct-14)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 4 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Mihai Eminescu 156, BUCURESTI


0747.929.620, 0742.703.166

Site detalii

Galerie Foto


Pe scurt69865

Un restaurant basarabean cu mancare buna si ieftina

Basarabia Plus e un restaurant moldovenesc pe Mihai Eminescu, aproape de Tunari, deschis in august 2014 in locul lui Discret. L-au reamenajat putin, au pus niste decoruri cu motive traditionale, folclorice basarabene, au pus niste fete de masa de matase alba, peste care au pus un fel de stergare romanesti. Cred ca multi bucuresteni vor gasi atmosfera surprinzatoare de la Basarabia Plus induiosatoare prin provincialismul ei natural si sincer, necautat si nestudiat, cum e in multe locuri, cu bani grei platiti designerilor sclifositi. Aici, la Basarabia Plus, domnul Rusu din Republica Moldova, care e si proprietar si (un fel de ) bucatar sef, a facut lucrurile cu economie si s-a preocupat mai mult de bucatarie. Muzica e populara.

Care bucatarie e basarabeana la Basarabia Plus, dupa cum si cei nu extraordinar de destepti pot deduce. Meniul e imens, cam cu tot ce am auzit ca se mananca in Basarabia, inclusiv cu multe placinte, chiar de foarte multe feluri. Mancarea a fost buna, portiile mari si, mai ales, preturile mici, sensibil mai mici decat la neamurile lui mai smechere si mai puse pe afaceri de la La Placinte.

Domnul Rusu a facut o treaba buna la Basarabia Plus, cum s-a priceput el ma bine si fara risipa, cu munca multa si marje foarte reduse. Noi ii dorim din toata inima sa-i mearga bine, suntem convinsi ca merita. E un loc de pus pe lista pentru cei care vor sa manance moldoveneste fara multi bani, o mancare basarabeana adevarata, bine facuta. (GB - octombrie 2014)

Localizare Restaurant - placintarie Basarabia Plus (inchis)

Mihai Eminescu 156, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


nine + = 16Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,