Restaurant De Cartier

Vizualizari 6.746 Vizualizari 
Comentarii 11 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Informal
Bucatarie: Romaneasca
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 50-100 RON
Evaluarea Restograf
(neevaluat)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 35 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto

Localizare Restaurant De Cartier

Strada Viorele 57, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?




De Cartier este un restaurant din cartier unde te simți acasă.
Atmosfera intimă, muzica agreabila, patroni care știu sa-si facă meseria fără a fi “cârciumari din Vascauti”.
Am petrecut momente foarte agreabile in acel local si sunt dezolata pentru remarcile malițioase pe care numai niște necunoscători le pot emite.
Recomand cu caldura acest mic, intim si călduros restaurant de cartier!
Felicitări întregului personal!

Reply

Salutare ,

Chiar imi pare rau ca trebuie sa scriu aici , dar asta deja este grav .
Astazi am mers inca odata la restaurantul DE CARTIER , cu copii ( am zis ca daca am fost de atatea ori , totul e ok ) . Ne-am asezat la masa , am comandat pt copii ( lasagna si paste bolognese ) , am specificat ospataritei sa intrebe la bucatarie sa fie proaspete ca sunt pentru copii , ne-a confirmat sa stam fara griji ( placa obisnuita la mai toate carciumile – marfa cumparata zilnic , totul proaspat … ) Dupa 1 h si 15 min primim comanda copiilor , lasagna nu avea treaba cu cea de data trecuta ( care se vedea ca este proaspata ) , asta era ars la fund , uscata si fara crema aia de sus – hai sa fie , merge .
*** E , in schimb au venit si pastele bolognese – acre de nici nu puteai sa le mananci , gust de alterat . Cand am i-am spus asta ospataritei s-a dus in bucatarie si nu stiu ce naiba a vorbit acolo cu bucatareasa MIRELA , cert e ca a venit si fara sa ne dea nici o explicatie a luat farfuriile din fata ( gest ce confirma spusele noastre ca mancarea nu era proaspata ). Niste idioate in bucatarie care se joaca cu viata si sanatatea clientilor si mai ales cu cea a copiilor .
Am hotarat sa plecam , cand sa iesim – tocmai intra patronul , ( omul foarte ok pana azi , ne saluta de fiecare data , era amabil ) , DAR azi cand am inceput sa-i explic ce s-a intamplat s-a cam deranjat . Ba ca nu-i adevarat , ba ca ei gatesc pt 160 de copii in fiecare zi , ca totul e proaspat … Si un tupeu fantastic de a te mintii in fata , precum ca sosul pentru pastele bolognese se face pe loc .
PATROANE , sosul ala se face in cateva ore – habar n-ai !!!
Afara ploua , asa ca n-am mai stat sa-i explic cum se face , eram si cu copii nemancati iar el insista sa-mi explice …
Cu speranta ca , copilul nu va pati nimic va spun ca nu ma mai prindeti pe aici

Reply

Mancare de rahat si mult jeg.

Reply

Un restaurant de rahat si plin de gandaci.
Evitati boala.

Reply

Super local, persoane nemaipomenite la servire. Mancarea este fabuloasa, iar preturile sunt perfecte. Chiar nu ai ce sa le mai ceri, poate sa isi mai deschida un restaurant si in alta parte sa poata vedea si altii ce se poate face. Credeti-ma merg des prin restaurante dar acesta a fost pe sufletul meu, sper ca lucrurile sa ramana asa.

Reply

mananc acolo tot mai des in ultima vreme, l-am descoperit intr-o seara cand efectiv nu stiam pe unde sa intru, deci intamplator, si m-am indragostit de local, mancarea este super buna, ca la mama acasa , cum ar zice unii. Iar servirea este impecabila, chiar nu inteleg comentariile rautacioase de mai sus, eu stiu ca nu am stat sa astept comanda o ora, nu am avut probleme cu nici o atitudine neprietenoasa a chelneritei care mi s-a parut o scumpa. Asa ca eu personal vi-l recomand, oricum ma duc acolo tot mai des. Tineti-o tot asa.

Reply

, dar nu merită să mergi.Nu mai recomand nimanui să meargă la acest local, duminică am aştepta 2 ore să fim serviţi cu 3 pizza si încă 4 feluri principale.

Când întrebam chelneritele de ce durează atât, primeam răspuns că e aproape gata…

Aerisirea WC- ului comunica cu cea de la bucătărie. Aşa am putut auzi cum bucataresele comentau despre clienţi “că să nu se mai plângă atât, ce nu pot să aştepte?”

Nu am plecat pt că nu am vrut să ne stricăm seara. Mâncarea a fost ok, dar nu merită pentru că stai prea mult.

Categoric, evitaţi restaurantul!

Reply

si nevasta patronului…cele mai frumoase picioare!

Reply

Salut, ma bag si eu in seama in legatura cu Restaurantul De Cartier.

Mergeam destul de des acolo, prima oara in 2005, cam cel putin odata pe luna. In 2006-2007 era ok – preturi mici, ambianta rezonabila, mancare buna.

Insa, ca peste tot serviciile au inceput sa fie din ce in ce mai proaste, timpul de asteptare din ce in ce mai lung. Penultima data, undeva prin vara 2011, a durat aproape 1 ora sa ne vina mancarea. De ce: pt ca era doar 1 chelnerita si doar 2 pers la bucatarie si bar impreuna. Cand i-am facut scandal chelneritei, patronul in loc sa isi insuseasca critica, ne-a spus “Daca nu va convine si vreti repede, mergeti la McDonalds”.

Din nefericire, dupa cca 1 an jumate, din comoditate dar si pt ca ne-am hotarat din scurt si nu am mai gasit liber in alta parte, am ales acest local pt a serba o onomastica. Am regretat 2 zile dupa: pt un aperitiv gen bruschete, bauturi racoritoare cu moderatie – 2-3 de persoana(nu alcool) si un singur fel principal ne-a costat cam 100 ron/persoana. Si astea aduse cu chiu cu vai, cu intarziere si cu comentarii.

Localul mi se pare pe duca: preturi mari ca in centru, arata din ce in ce mai jerpelit pe interior, efectiv incepe sa semene cu o bodega de cartier. Iar cireasa de pe tort e data de personal: o chelnerita necizelata, foarte vocala si imprastiata, un patron care te ia in balon daca ai o nemultumire si in general o atitudine de parca ti-ar face o mare favoare aducandu-ti comanda. Patronul si sotia lui se poarta de parca sunt Master Chef-ii Romaniei – ei bine domnilor, aflati ca in alta parte se poate manca, culmea, mai bine ca la dvs. si intr-o ambianta mai placuta.

Si cu asta am incheiat – nu mai trec pe la ei niciodata si nici nu recomand (decat masochistilor

Reply

    Bogdane draga,nu stiu unde ai mancat tu, insa eu aici unde spui, nu am patit niciodata asa ceva(mananc de 3 ori pe saptamana la “De cartier”) Si te rog spune-mi si mie unde se mananca mai bine in Bucuresti? De la CASA di DAVID – La Mama – Gallo Nero – City Grill – Potcoava – si multe alte carciumi unde am mancat si pana la De Cartier eu nu am intalnit servire mai prietenoasa si relaxanta si mancare mai buna ca la “cel din urma” Crede-ma, ARUNC zeci de milioane pe mancare,consum carciumile pe paine,dar eu mancare ca aici nu am mancat. Asa ca sfatul meu este: Mai circula si tu prin carciumi sa vezi servire si mancare pe bani de 3 ori mai multi….

    Reply

      Achiesez la comentariul lui Darius. Atmosfera minunata, deosebit de prietenoasa, cat despre mancare…….mmmmm…..delicioasa…..o adevarata stare de bine! Felicitari!

      Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


three + 6 =



Taguri: , , , , , , , , , , , ,