Restaurant Hanul Drumetului

Vizualizari 14.851 Vizualizari 
Comentarii 5 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Informal
Bucatarie: Romaneasca
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: <50 RON
Evaluarea Restograf
(neevaluat)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 20 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto

Localizare Restaurant Hanul Drumetului

Bulevardul 1 Mai 28, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
DE EVITAT

Reply

Platoul hanului la 40lei(2persoane desi se satura lejer 3) este excelent, 4frigarui, 2carnati, 2mici, 4ciuperci,4bulete, cartofi taranesti,muraturi, este foarte gustos si preparatele foarte proaspete – din ferma proprie de la Giurgiu. La restul preparatelor nu exceleaza. Nu mergeti la acest han intre 0 Am si 7,8Am daca nu va plac manelele! De la 12 noaptea incep manelele si se umple de cocalari si nu mai poti sa stai dar pana atunci este super ok atmosfera,mancarea si preturile.

Reply

E un dezastru de restaurant. Am fost la o nunta in seara asta si dupa peste am plecat ca eram nemancata. Mancarea arata groaznic, e putina si veche! Rusine ca pacalesc oameni in momonte importanta din viata lor!

Reply

    sunt de acord cu tine, si noi am fost saptamana trecuta si mancare este ingrozitoare , in primul rand veche, si nu stiu sa serveasca clientul am fost nevoiti sa mancam din farfuria suport orice om stie ca in farfuria pe care o pui pe masa ca suport nu servesti omului mancarea…….

    Reply

Am mers aici cu un oaspete din strainatate, caruia i-am facut impresie deosebita comandand un simplu platou romanesc – este un suport de lemn imens, cat masa, plin cu bunatati…

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


seven + = 8Taguri: , , , , , , , , , , , ,