Restaurant Hanul Voievozilor (Semanatoarea) (inchis)

Vizualizari 4.891 Vizualizari 
Comentarii 6 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Romaneasca
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 50-100 RON
Evaluarea Restograf
(Nov-13)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 4 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto


Pe scurt63464

Restaurantul Hanul Voievozilor de la Semanatoarea (Sema Parc) e fratele celui din Panduri, despre care am scris deja nu foarte de bine. Si acest Han al Voievozilor e cam acelasi lucru, doar ca e plin la pranz, fiind un fel de cantina pentru puhoiele de angajati din cladirile de birouri ale cunoscutului complex Sema. Aici vin cei cu salariile mici, pentru ca mancarea e rezonabila si la preturi rezonabile si ele. Probabil ca vin si ceva studenti din caminele de peste apa, fiindca am vazut numai tineri printre clienti, noi facand o puternica nota discordanta acolo. E intunecos, cred ca nu au deloc ferestre – oricum, nu la parter, poate au ceva mai sus, nu imi aduc aminte. Mult fum. Meniul e imens, cum sta bine unui restaurant bucurestean. Mancarea de la Hanul Voievozilor e banala, insa nu cred ca se asteapta nimeni la altceva de la un astfel de restaurant. Serviciul bun, cu chelneri muncitori, de meserie. Asadar, Hanul Voievozilor de la Semanatoarea e o cantina, nimic mai mult, e de mers acolo doar daca sunteti in zona la orele in care incepe sa vina foamea. Oricum, nici alte restaurante mai breze nu-mi aduc aminte sa fie in zona, asa ca, probabil, oamenii aceia au facut ce era mai profitabil in conditiile date. (GB – nov. 2013)

Localizare Restaurant Hanul Voievozilor (Semanatoarea) (inchis)

Splaiul Independentei 319 (Sema Parc), BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Sunt stdent si imi amintesc cu drag cand mergeam in Sema Parc pentru a manca la Hanul Voievozilor. Compararea cantinei cu Hanul Voievozilor e mega irelevanta, mergeam acolo pentru ca voiam sa mananc intr-un cadru mai destins si sincer mi se pare ca aveti ceva personal cu acest han, mancarea este foarte buna, ambiantul este foarte placut iar atmosfera era incantatoare fiind frecventata de tineri.

Reply

Pret meniu 50-100 de lei si spuneti ca acolo probabil mananca studentii si cei cu salariile mici? :)))) Studentii poate viseaza!

Reply
Alexandru Marin May 11, 2014 at 6:51 pm

Am fost si il consider un restaurant decent. Mancarea a fost buna, servirea ok, nu am dat de fum cum s-a scris mai sus.

Ce e drept nu este un super restaurant cu nu stiu cate stele insa daca mai trec prin zona si mi se face foame cu siguranta acolo este locul pe care am sa il vizitez. Cantina si celelalte locuri din Sema Parc nu ating calitatea acestuia.

Reply

D-nul Fieroiu Gabriel a fost indulgent.
Lucrurile stau mai prost decat au fost descrise de dansul.
Pornind de la servirea cu par in mancare, meniu vast doar in hartii, muzica de proasta calitate in cea mai mare parte a timpului, materie prima folosita la mancare de proasta calitate, fum sa-l tai cu cutitul, baie nefunctionala si necuratata, bauturi botezate, etc totul te face sa nu mai vii alta data.
Cine vrea o teapa sa mearga.

Reply
Fieroiu Gabriel March 9, 2014 at 1:45 pm

Facut rezervare ptr 12 persoane cu 5 zile inainte de seara de 8 Martie,cerut si plătit avans de 100 RON ptr rezervare,in ziua de 8 Martie in jurul orelor 13 primesc telefon de la restaurant ca sa-mi spună ca meniul este fix si consta in aperitiv,fel principal si desert in valoare de 70 RON/pers. Spun ca nu este ok sa sune in ultima zi,dar neavând ce face…….unde sa mergem …..am acceptat. Aperitivul a fost OK,dar restul…..rulou de pui si porc cu cartofi si desertul tort de ciocolata …… Execrabil !!!! In afara de partea cu NESIMTENIA de a suna in ultima zi sa spună ca este meniu fix ……. felul principal su desertul ptr 70 RON/pers foarte mult pentru ce era in farfurie si pentru calitatea lor. Spuneau de sos gorgonzola la friptura…….pauza,sos de panna dulce de la kaufland si rulourile de pui si porc nu erau mai mari de 10 cm si groase de 2-3 cm2. Ultima oară cand mai merg acolo !!!! Rusine sa profiți de persoane in asemenea hal.

Reply

Un restaurant frumos,mancare buna de fiecare data,mananc des in sema parc si nu am fost dezamagita,miam serbat ziua de nastere unde am fost impresionata de atentia cu care am fost tratata eu si invitatii mei,sigur pentru orice eveniment am sa va aleg cu drag.

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


− five = 4Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,