Restaurant La Mama (Delea Veche)

Vizualizari 3.542 Vizualizari 
Comentarii 3 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Informal
Bucatarie: Romaneasca
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 50-100 RON
Evaluarea Restograf
(neevaluat)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 19 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Delea Veche 51, BUCURESTI


021.320.52.13, 0723.292.846

Site detalii

Galerie Foto

Localizare Restaurant La Mama (Delea Veche)

Delea Veche 51, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Imi cer scuze am fost pe 11 ianuarie 2015 !!!!!! Cititi comentariul de mai jos !!!

Reply

Am fost aici dumunica pe data de 11 ianuarie 2014. Imi cer scuze dar cred ca la Lehliu la gara se mananca mai bine . Restaurantul, de fapt e o spelunca . Olivierele sunt murdare si slinoase. Ciorba de burta RECE slinoasa cu ardei gras murat cu forta , in ea, in cantitate mai mare ca bucatile de burta . Masa nu este stearsa dupa plecarea clientilor . Am urmarit la toate mesele pr ca la noi cred case varsase otet pe sub naproane si o ora cat am stat ne-au usturat narile.Papanasii mari, frumosi dar sunt de fapt niste gogosi imense pe care pun o lingurita de smantana si una de dulceata. Micii buni. Nu inteleg patronul care in loc sa aiba 1-2 locatii si sa mearga totul bine s-a latit ca o placinta tiganeasca si e mai rau ca intr-o halta din Moldova. Poate domnul incaseaza destul si-l doate-n cot . Noi nu mai mergem acolo nici daca e gratis .Am avut diaree 3 zile 3 persoane din cele 6 de la masa -cele care au mancat ciorba de burta… RUSINE !!!

Reply

aceeasi ambianta de usoara cantina ca in fiecare locatie la mama, doar ca aici mi s-a parut cea mai ok dintre ele…. adica poti manca destul de linistit.
Spre deosebire de locatia din centrul vechi, aici am avut parte de servire buna, mancare buna, portii foarte mari, in schimb ceva mai mult fum de tigara la fumatori (probabil ceva probleme cu ventilatia).
Per total e ok de luat un pranz.. sau chiar o cina.. dar doar pentru a manca nu neaparat pentru a petrece un timp de buna calitate intr-o locatie asemenea

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


five − 5 =Taguri: , , , , , , , , , , , , ,