Restaurant Oasis

Vizualizari 7.723 Vizualizari 
Comentarii 0 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Internationala
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 100-150 RON
Evaluarea Restograf
(Sep-13)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 4 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto


Pe scurt47377

Oasis e un club in nordul Bucurestiului, pe Soseaua Straulesti, cu iesire la lacul Baneasa (Straulesti). Nu stiu cum e restul clubului si cum e inauntru, in restaurant, insa vara toata lumea sta pe o terasa care nu e aproape deloc amenajata, niste mese simple puse intr-o curte fara copaci, la adapost de soare numai sub niste umbrele.

Meniul lui Oasis e foarte lung, cu denumiri din bucataria internationala, insa mancarea e banala, unele feluri fiind chiar de nemancat (de pilda, faimoasa « gustare calda »). Serviciul e rezonabil, cu niste chelneri carora le iese sufletul alergand intre o bucatarie pusa la o distanta apreciabila si terasa la care stateau destul de multi oameni, unii cu copii mici si cu restul familiei in jur. Si, oricum, doar doi chelneri nu aveau cum sa faca fata in asemenea conditii.

Asadar, la Oasis e de mers doar pentru club si pentru ce or mai avea ei acolo, iar de mancat doar daca ai venit acolo pentru altceva si nu are rost sa pleci in alta parte dupa mancare, asta in conditiile in care, oricum, sansele sa gasesti altceva mai bun in apropiere si in zona sunt mici. (GB - septembrie 2013)

Localizare Restaurant Oasis

Straulesti 4, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


eight − 7 =Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,