Restaurant Tom

Vizualizari 7.857 Vizualizari 
Comentarii 15 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Informal
Bucatarie: Romaneasca
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 50-100 RON
Evaluarea Restograf
(neevaluat)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 19 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto

Localizare Restaurant Tom

Bulevardul Ion Mihalache 128, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?




Da,vinurile sunt contrafăcute, din 25 de persoane câți am fost, pe toți ne-a durut capul a doua zi,însă pizza e de departe mai buna decât în Italia,micii f buni.Cu noi s-au purtat frumos,iar patronul e mucalit,nu e agresiv,doar sa nu-l calci tu pe bătături prin insolenta.

Reply

Mai degrabă tu eşti o bombă ordinară de cartier,
Leonid a, probabil că n ai ieșit din Chitila până acum.

Dacă m apuc să ți spun în ce restaurante am intrat eu la Roma, Monte Carlos, Londra, te ia leşinul, Manelistule !!
Valer

Reply

    Am crezut ca esti un amarit de ziarist mituit cu o bere si patru mici,dar acum ti ai dat arama pe fata ,cred ca ca esti un rezident in piata Domenii la mangleala si ai fost racolat de catre patronii de la Tom sa speli vase. Chiar ai fost la Monte Carlos? Fiecare asculta muzica preferata,oare si in domeniul asta esti la fel de specialist? Leo

    Reply

Cine sint manglitorii astia spaguiti Valer si Ipse care ridica la nivel de restaurant lux o bomba ordinara de cartier ,unde ca si consumator daca ai curaj sa mai comanzi dupa ce ai vazut peisajul esti victima sigura .Si ars la nota de plata de catre un ospatar cu fata de ‘” Adolf Hitler”iari ca bonus o toxiinfectie alimentara ca urmare al consmului de preparate de “inalta gastronomie”.Leonida din Chitila

Reply

Nu intaleg cum un restaurant asa de bun este bataia de joc a unor idioti care au o cultura gastronomica de maxim nivelul Dristor saorma.Este normal sa fie injurati si batuti de cei de acolo daca sint in stare de ebrietate si profaneaza localul, ai carui consumatori sint in mare majoritate cunoscatori . IPSE

Reply

Tom reprezintă o mare surpriză în peisajul gastronomic bucureştean, un viitor punct de referință.

Prin savoare, cromatică, textură, produsele transformă exoticul românesc în cotidian ceea ce mă face să l numesc pe Tom un “Juan Mari Arzak” al gastronomiei româneşti.

Dacă mai adăugăm şi colecția de vinuri, atmosfera, amabilitatea patronului, nu putem decât să felicităm acest proiect.

Valer

Reply

Un patron de tot rahatul.

Reply

Niste jebcari nenorociti, nu au dat factura si ne-au inflat nota la un majorat cu 2000 Ron plus 20 de persoane au avut dezinterie de la mancarea stricata, nu recomand !!!!
De retinut ca in momentul de fata am facut plangeri la toate organele abilitate Si ca I-a dat afara pe inspectori si I-a injurat, sper ca sa reusesc pana la urma sa inchid bodega aia nenorocita , al carui patron a fost arestat pentru contrabanda cu alcool facut in beci. Ramane la latitudinea fiecarui client sa decida .

Reply

Un restaurant de cartier, decent, fara pretentii, cu preturi normale.
Patronul si personalul foarte prietenos, singurul restaurant deschis 24H din 24H.
Din pacate toti boschetarii au impresia ca se pot imbata fara sa plateasca.

Reply

Frate pe mine m-au tratat cinstit si Gaborii nu mau batut mai deloc..

Reply
nu mai sunati la 112 February 25, 2014 at 1:43 am

Restaurant Tom isi rezerva dreptul de a urina intens pe clienti si politia romana

Reply
altu' care si-a luat teapa February 25, 2014 at 12:45 am

Ospataru’ a incarcat nota de plata cu 4 beri (eu cu un prieten bausem 4, in total ca la Nenea Iancu, 2 la primarie, 2 la prefectura, total 8. Am chemat Politia, iar reprezentantul imberb imbracat in uniforma mai avea putin si ii pupa mana cocalarului sef de la care probabil, primste cate un snitel. Concluzie: nu va mai duceti in bodegi pictate comercial in care cel mai obosit cartof e mai destept decat patronul sau semipolitistul lesinat de foame de la sectie. Cei doi sunt mana in mana, ce fura cocalaru’ acopera semianalfabetu’ imbracat oficial. P.S.: La sectie, purtatorul legal de uniforma isi folosea singurul neuron existent pentru a ma ruga sa nu depun plangere contra “lu’ sefu”…. probabil nu mai primea a doua zi vreun polonic cu laturi.

Reply

Sa nu faceti prostia de a merge la restaurantul Tom pt. ca patronul de acolo se poarta f urat cu clientii… Eu am fost sa vad meciu impreuna cu prietenii mei si mi a zis sa astept ca doar nu astept in gara…L am intrebat cam cat trebuie sa astept si a zis 2 ore cu un sarcasm de nedescris…dupa care mi a zis ca daca nu mi convine pot sa plec …M ia vb cu fa si m a gonit din restaurant strigand intruna “valea, valea “.Ca un patron de restaurant sa vb asa cu clientii tai mi se pare inadmisibil.

Reply

Sa nu faceti prostia de a merge la restaurantul Tom pt. ca patronul de acolo se poarta f urat cu clientii… Eu am fost sa vad meciu impreuna cu prietenii mei si mi a zis sa astept ca doar nu astept in gara…L am intrebat cam cat trebuie sa astept si a zis 2 ore cu un sarcasm de nedescris…dupa care mi a zis ca daca nu mi convine pot sa plec …M ia vb cu fa si m a gonit din restaurant strigand intruna “valea, valea “.Ca un patron de restaurant sa vb asa cu clientii tai mi se pare inadmisibil.

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


× 5 = ten



Taguri: , , , , , , , , , , , ,