Hot Stone Restaurant Royal Steak

Vizualizari 5.893 Vizualizari 
Comentarii 2 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Top
Bucatarie: Argentiniana
Dominanta: Steak & grill
Pret/meniu: >150 RON
Evaluarea Restograf
(Oct-14)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 13 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto

Autoportret

Royal Steak Hot Stone Restaurant, primul restaurant din Romania ce are ca specific exclusiv gatitul pe piatra incinsa.

Situat in centrul Bucurestiului, in Piata Romana, nr. 8, Royal Steak Hot Stone Restaurant va va delecta papilele gustative cu un meniu exclusivist in care se vor regasi preparate atent selectionate precum carnea de vita Argentina sau fructele de mare.

Gatitul pe piatra incinsa are o traditie veche, ramanand pana in ziua de azi cel mai sanatos mod de preparare al carnii, datorita faptului ca nu are adaos de grasimi si uleiuri. Intreaga echipa Royal Steak Hot Stone Restaurant este temeinic specializata in a va oferi o experienta gastronomica de neuitat. Fie ca dorinta dumneavoastra este de a va prepara singuri masa sau veti ruga unul din ospatarii nostri sa va prepare comanda in fata dumneavoastra, spectacolul din spatele gatitului acestor feluri minunate va va incanta cu siguranta!

Pe langa modul inedit de preparare al carnii, Royal Steak Hot Stone Restaurant se diferentiaza de celelalte restaurante din Capitala prin modul de servire. Astfel, la masa, clientul primeste piatra vulcanica cu bucaţile de carne intregi, 3 boluri cu diferite sosuri, garnitura si o salata de cruditati.
Pe larg

Cu vaca in palat

Royal Steak e un restaurant nou deschis in Bucuresti, chiar in Paiata Romana, in rond, lipit de ASE-ul vechi, acolo unde inainte era o sala de jocuri cu un restaurant pustiu, Fortuna Palace. O casa veche mare, boiereasca, poate chiar putin mai mult decat atat. Are doua intrari, una pe Dacia si cealalta in rond, si e si o curte destul de mare intr-o parte, neamenajata, deocamdata, si folosita drept parcare pentru cateva masini. Casa pare sa fi fost renovata consistent in interior, cu rabdare si cu dare de mana, cu grija pentru detalii si cu dorinta de a-i reda atmosfera de atunci. Fiecare camera arata diferit, si le-au dat si nume. Usile sunt impunatoare, albe toate; mult crem, culori calde, contraste puternice. Pe jos au niste mochete groase, de nerestaurant. Scaunele sunt tapisate cu panza, moi si comode, mai putin lipsa cotierelor. Pacat ca geamurile sunt sablate si opace, nu poti vedea Piata Romana, care nu e un loc de ascuns privirii, indiferent ce concept ai gandi pentru restaurantul respectiv. Si le-au mai acoperit si cu niste draperii groase, ca sa fie clar! Royal Steak e un steak-house argentinian, sau, mai precis spus, un “hot stone restaurant”, pentru ca si-au facut USP-ul mai degraba pe aceasta piatra, decat pe carnea propriu-zisa. “Mic palat” si “steak house”, sau, si mai si, “mic palat” si “hot stone restaurant” par notiuni aproape imposibil de pus in alaturare. Insa cei de la Royal Steak considera ca... citeste tot
Recenzii & Articole

Gatitul pe piatra incinsa la Royal Steak Hot Stone Restaurant (prezentare)   
Royal Steak House (Oct 2014)

Istoria ne-a dezvaluit cum, inca din trecutul indepartat, omul a fost astfel construit incat sa consume atat carne, cat si legume proaspete. Inca de acum cateva mii de ani, pentru a-si satisface dorinta de carne,  s-a inceput prepararea acesteia in modul cel mai primordial posibil - pe pietre ...
........................................................................................................ citeste tot


Localizare Hot Stone Restaurant Royal Steak

Piata Romana 8, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?




My daughter and I stayed at the Howard Johnson and ate in here three times – twice for dinner and once for lunch – it was that good!
Yes, it’s a little bit pricey, but worth it. The steaks tasted amazing and cut like butter – cooked to perfection by a black dressed tall guy who seems to be the Chéf and who spokes an amazing Brit-like English.
On our second visit when ordering, our server mentioned that the sides were large enough to share. Since my daughter wanted pommes gratin and I wanted sauteed vegetables I joked with him that it was a shame we didn’t have the same tastes!
After sharing a moorish chocolate cake for dessert, I got the check and noticed that they had discounted both our sides since, I presume, we only ate half of both – a nice touch!
Would thoroughly recommend this place – great food, great wine and top class service.

Reply

Mi-a placut mancarea! Recomand antricotul de vita argentinian si sosurile!

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


five + 9 =



Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,