Restaurant Ruby Tuesday (Decebal)

Vizualizari 8.481 Vizualizari 
Comentarii 5 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Americana
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 100-150 RON
Evaluarea Restograf
(Nov-10)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 42 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto


Pe scurt28783

Ruby Tuesday e un restaurant de volum, mai ales pentru tinerii carora le place atmosfera americana si stilul fast-food, inclusiv ca amenajare. Retetele sunt standardizate, cam ca la McDonald's si la celelalte branduri americane. Nu gasesti ceva iesit din comun la Ruby Tuesday, insa nici nu cred ca si-au propus asta. Mancarea e corecta, nu ai surprize neplacute; e cam ceea ce te astepti sa primesti de la un restaurant american, cu meniu american. (GB)

Localizare Restaurant Ruby Tuesday (Decebal)

Decebal 4, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Acest restaurant chiar si daca face parte din franciza nu seamna nici putin cu cele din America. Lipsa de chelnerii politicosi si bine pregatiti si un stil de management comunist nu calduros/american spune cuvintul. Cu ochii americani acest restaurant este la fel de mult o experienta americana ca si casa ‘”Dallas” din Slobozia. Nu te insel nici o clipa cu gandul esti intr-un restaurant american…asa mai bine la un restaurant cu alt aspect!

Reply

Mi se pare foarte incorecta comparatia, burgerii de la ruby sunt proaspeti, savurosi si mai scumpi ca la Mc Donalds si in general mancarea lor e mult mai buna si mai de calitate, nu se compara cu Mc care e fast-food.Ruby e restaurant in toata regula cu servire buna, mie imi place mult, mereu am mancat bine acolo.

Reply

printre cele mai bune mancaruri pe care le-am incercat.

Reply
costel fost angajat June 27, 2011 at 12:05 pm

in afara faptului ca acolo toata mancarea vine congelata si gandaci in bucatarie umbla in trupe in rest totul este ok ! a si sa nu uitam ca sunt niste tepari de prima clasa ,opreste garanti din salariu pe care nu le mai returneaza in rest totul este bine !

Reply

Cele mai bune coaste in sos BBQ din Bucuresti… in rest.. nu prea exceleaza…

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


6 − = oneTaguri: , , , , , , , , , , , , , , ,