Restaurant Valencia (inchis)

Vizualizari 6.674 Vizualizari 
Comentarii 5 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Spaniola
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 100-150 RON
Evaluarea Restograf
(Nov-10)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 7 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto


Pe scurt29090

S-au dus vremurile cand la Valencia veneau bucuresteni din celalalt capat al orasului pentru o mancare spaniola cum nu prea mai gaseau in alta parte. Nu cred ca acum se face mancare mai proasta la Valencia decat era inainte, ci doar ca gusturile oamenilor s-au mai subtiat, si, in primul rand, ca esti obligat sa inovezi incontinuu de catre concurenta. Ceea ce nu prea au facut cei de la Valencia. Atmosfera e destul de boema la Valencia, asa cum era si inainte. in buna parte si datorita cu un aer mai intelectual - probabil ca multi dintre ei cunoscuti si amici ai patronilor. Mancarea e atat cat poate sa fie de bun intr-un restaurant care are un meniu cu 100 de feluri la 10 mese! Nu am dat peste nimic de nemancat, de lasat in farfurie chiar si daca ti-e inca foame, insa nici nu mi-am mai adus aminte peste o ora ce am mancat acolo. Cel putin unul dintre patroni e un cunoscut om de marketing si de publicitate. Oare de ce nu aplica pe propria afacere ceea ce-i invata pe altii? Mare mister... E de mers la Valencia daca vreti sa mancati ceva spaniol, insa fara mari sperante de cine stie ce delicii culinare. Insa macar pentru atmosfera si pentru serviciu, care sunt calde si prietenoase. (GB)

Localizare Restaurant Valencia (inchis)

Leonte Anastasievici 12, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
E inchis de ceva timp, tot trec pe langa locatie in drum spre birou. Acum chiar a aparut ceva nou (Bistro Cafee sau cam asa ceva). Nici website nu mai au

Reply

Intai de toate va multumesc pentru aprecierile din text referitoare atat la restaurant cat si la persoana mea.
Intrebarea dumneavoastra e justificata si ma simt obligat sa ii dau un raspuns, chiar daca cu intarziere.
Din pacate ma regasesc doar pe hartie printre asociatii acestui loc in care nu mai am putere de decizie de peste patru ani. Imi pare rau cel putin la fel de mult ca dumneavoastra ca restaurantul Valencia – Casa Spaniola a stagnat in tot acest timp. Stiu pe dinafara ce ar trebui facut ca el sa fie din nou locul preferat al atator clienti insa, din pacate, nu mai sunt in pozitia in care sa pot face asta.

Reply

Merg des la Valencia, imi place ambientul. Totusi in ultimele doua dati cand am fost serviciul a fost de-a dreptul neglijent cu noi…astept imbunatatiri pentru ca locul e frumos (ma refer la interior, in nici un caz la terasa care e cam pe trotuar).

Reply

A fost o vreme cand smabata de sambata mancam acolo. Am renuntat pentru ca la un moment dat nu mai stiam ce sa mananc. Ar trebui sa mai diversifice meniul.
Localul se incadreaza bine in imprejurimi, iar proprietarul e o persoana foarte placuta.

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


+ 5 = thirteenTaguri: , , , , , , , , , , , , ,