Trattoria Verdi (Universitate)

Vizualizari 1.773 Vizualizari 
Comentarii 0 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Italiana
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 100-150 RON
Evaluarea Restograf
(Mar-14)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 1 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Ion Ghica 6, BUCURESTI


021.313.34.17, 0736.217.999

Site detalii


Pe scurt66091

Trattoria Verdi de la Piata Universitatii, pe partea cu Biserica Rusa, vizavi de spatele Palatului Sutu, e facut dupa acelasi model folosit si la celelalte Trattoria Verdi: spatiu generos, bine amenajate, in acelasi stil clasic conservator, aproape sigur cu acelasi arhitect; meniu kilometric, bucatarie italiana, mancare rezonabila.

Trattoria Verdi de la Universitate ocupa coltul parterului unuia dintre putinele blocuri construite in vremea lui Ceausescu in zona. E destul de mare, dupa cum am spus, lumina calda, culori inchise, evita plasticul, sticla si inoxul, din fericire. Sunt sigur ca meniul e identic la toate Trattoria Verdi - arata la fel, cel putin. E foarte mare, si ca dimensiuni si ca numar al felurilor de mencare inghesuite acolo. La volumul acesta, mancarea nu poate sa fie decat industriala, facuta pe banda rulanta din congelate si semipreparate. E rezonabila, totusi, au niste bucatari rapizi si priceputi care reusesc sa salveze tot ce se poate. Preturile sunt normale, serviciul e si el "de volum".

Chiar daca nu mergi la Trattoria Verdi de la Universitate pentru cine stie ce delicii culinare ale bucatariei italiene, cel putin nu ai surprize, stii exact ce gasesti acolo daca ai mai fost si prin alte Trattoria Verdi ale lor. Adica, pe ansamblu, e de bine: Trattoria Verdi sunt restaurante serioase, corecte, bine ancorate pe piata bucuresteana. (GB - martie 2014)

Localizare Trattoria Verdi (Universitate)

Ion Ghica 6, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


8 + three =Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,